Στο ερώτημα «γιατί οι πλήρως εμβολιασμένοι νοσούν περισσότερο» απάντησε ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ Δημήτρης Γάκης, μιλώντας στο pronews.gr.
«Γιατί φθίνουν τα Τ helper γρηγορότερα, μένουν τα Τ suppressor λευκοκύτταρα, τα οποία προκαλούν ανοσοκαταστολή και το αποτέλεσμα είναι ότι είναι πιο ευαίσθητοι σε λοιμώξεις, είτε λοίμωξη του Covid-19, είτε από ιό του έρπητα ζωστήρα.
Αυτός (σσ. ο έρπητας ζωστήρας) υπάρχει μέσα στους λεμφαδένες αλλά το ανοσολογιακό σύστημα -εφόσον είναι επαρκές- τον κρατά φυλακισμένο εκεί πέρα. Όταν όμως πέσει η ανοσολογική άμυνα, είτε λόγω κάποιας άλλης νόσου, είτε λόγω του εμβολιασμού βγαίνει έξω και δίνει τον έρπητα ζωστήρα», είπε αρχικά ο Δ.Γάκης.
Ο γιατρός αναφέρθηκε στον έρπητα ζωστήρα λέγοντας ότι είναι «πολύ συχνή επιπλοκή σε εμβολιασμένους, ορισμένες φορές είναι εφιαλτικός και τρομακτικά επώδυνος»
Ο γιατρός επικαλέστηκε τα έγγραφα της Pfizer λέγοντας ότι όλο αυτό περιγράφεται «στις προκλινικές μελέτες σε πειραματόζωα», καθώς αναφέρεται ότι «με το εμβόλιο αυξάνονται τα CD4+ και τα CD8+ λεμφοκύτταρα» και πρόσθεσε ότι «αυτό σημαίνει ότι αυξάνουν τα δραστικά CD4+ αλλά και τα κατασταλτικά CD8+ λεμφοκύτταρα. Τα κατασταλτικά λεμφοκύτταρα επάγουν καταστολή της ανοσολογικής αντίδρασης έναντι του εισβολέως, δηλαδή του ιού. Όταν ξεθυμαίνει αυτή η ανοσία και παραμείνουν ψηλά τα CD8+ λεμφοκύτταρα έχουμε ανοσοκαταστολή, αυτό συμβαίνει ιδίως μετά από επανειλημμένες δόσεις».
Αναφερόμενος στα έγγραφα της Pfizer, που αποκάλυψε το pronews.gr, συνεχίζει τονίζοντας ότι «τα συγκεκριμένα εμβόλια προκαλούν αντισώματα στο αίμα».
«Για να υπάρξει ουσιαστική άμυνα πρέπει να παραχθεί η ανοσία IDH η οποία βρίσκεται στη βλέννα της αεροφόρου οδού, αυτή δεν παράγεται. Τα αντισώματα που παράγουν τα συγκεκριμένα εμβόλια δεν προστατεύουν, παρά μόνο σε πολύ βαριές περιπτώσεις», προσθέτει.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Σύμφωνα με τον Δ.Γάκη όλο αυτό αναγράφεται ξεκάθαρα στα έγγραφα της Pfizer και υποστηρίζει ότι «γι’ αυτό μάλλον δεν ήθελαν να δημοσιευθούν».
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου