Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Κήρυξη πολέμου στη Δύση : Η Ρωσία εγκαταλείπει το δόγμα της κλιματικής αλλαγής


Στον απόηχο του πολέμου στην Ουκρανία, η Ρωσία ανοίγει σήμερα ένα νέο μέτωπο κατά της Δύσης – και με τον τρόπο αυτό ροκανίζει ένα από τα μέσα παγκόσμιας κυριαρχίας της Δύσης: την κλιματική ιδεολογία.
Το Επιστημονικό Συμβούλιο της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών δήλωσε πρόσφατα σε ένα συμπόσιο ότι ο ρόλος του ανθρώπου στην υπερθέρμανση του πλανήτη δεν είναι πιθανώς τόσο σημαντικός όσο πιστεύαμε προηγουμένως. Έχει ληφθεί ακόμη και επίσημη απόφαση για το εν λόγω θέμα.
Ο πρόεδρος του Συμβουλίου, ο πρώην σύμβουλος του Κρεμλίνου Sergueï Glazyev, το ανακοίνωσε στο κανάλι του στο Telegram. Σύμφωνα με τον Glazyev, η κύρια αιτία των τοπικών κλιματικών καταστροφών δεν είναι η ανθρώπινη δραστηριότητα, αλλά η αυξανόμενη εκπομπή φυσικού υδρογόνου λόγω των αλλαγών στις βαρυτικές δυνάμεις της Σελήνης και του Ήλιου.
Ο Glazyev συνεχίζει: «Η άνοδος της θερμοκρασίας και η ανάμιξη του όζοντος και του υδρογόνου είναι οι κύριες αιτίες των πυρκαγιών στα δάση και τις στέπες. Αυτό ισχύει και για τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές. Η ανακάλυψη αυτή καταρρίπτει πλήρως την ιδέα του Πρωτοκόλλου του Μόντρεαλ, η εφαρμογή του οποίου οδήγησε στην εξαφάνιση ολόκληρων τμημάτων της χημικής βιομηχανίας, χωρίς καμία επίδραση στο μέγεθος των οπών στο στρώμα του όζοντος, οι οποίες με τον τρόπο αυτό έγιναν απλώς μεγαλύτερες».
Η Ακαδημία Επιστημών επιδιώκει τώρα να παρουσιάσει τα συμπεράσματά της στον επικεφαλής του Κρεμλίνου, τον Πρόεδρο Πούτιν, αλλά κυρίως να καταρτίσει «τα απαραίτητα μέτρα στον τομέα της εθνικής ασφάλειας και των διεθνών σχέσεων, συμπεριλαμβανομένου του Πρωτοκόλλου του Μόντρεαλ και της Συμφωνίας του Παρισιού για το κλίμα».
Αυτό το τελευταίο σημείο θα ήταν μια πολιτική βόμβα. Είναι πιθανό ότι η Ρωσία σύντομα θα αποχωρήσει από την πρώτη γραμμή της μάχης κατά του CO2 και, κατά συνέπεια, από τα παγκόσμια «κλιματικά πρωτόκολλα» που αποτελούν τη βάση του παγκόσμιου εμπορίου για τη μείωση του CO2. Αυτό θα ήταν μια απροκάλυπτη κήρυξη πολέμου κατά της δυτικής κλιματικής δικτατορίας και όλων των συνεπειών της.
Η συμμετοχή της Ρωσίας στο Πρωτόκολλο του Μόντρεαλ έχει ήδη επικριθεί πολλές φορές στο παρελθόν. Στις αρχές του 2022, για παράδειγμα, ο επιστήμονας Ίγκορ Μαζούριν έγραψε σε μια στήλη για το πρακτορείο Regnum: «Επί 30 χρόνια, το άθροισμα των απωλειών των διαφόρων χωρών που συμμετέχουν στο Πρωτόκολλο [του Μόντρεαλ] ήταν αστρονομικό. Για τη Ρωσία, ανέρχονται σε 250 έως 300 δισεκατομμύρια ρούβλια ετησίως, αν λάβουμε υπόψη μόνο τις υπερβάσεις του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας και τις απώλειες λόγω της συνεχούς αντικατάστασης του ψυκτικού εξοπλισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου