Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Tέμπη, Μάτι, Θεσσαλικός Κάμπος και μεγάλη επαναφορά-Εργαστηρικά συμβάντα έρχονται να υπηρετήσουν το σκάσιμο της φούσκας του παγκοσμίου χρέους των 307 τρις ευρώ


Kαθώς πάσης φύσεως αγωνιώντες headhunters καταδιώκουν το τρίο Τσιόδρα-Κικίλια-Χαρδαλιά σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν εάν ο serial number των mRNA εμβολίων ευθανασίας COVID-19 με τα οποία τρυπήθηκαν είναι ο θανατηφόρος, η ΝΔ επιχειρεί να περάσει στην αντεπίθεση αξιοποιώντας την ανθρωποθυσία στο Μάτι για αντιπερισπασμό για την ανθρωποθυσία στα Τέμπη.

By Pendulum

Οι δύο ανθρωποθυσίες Μάτι-Τέμπη, η  planδημία, τα εμβόλιά της, ο πνιγμός του Θεσσαλικού Κάμπου, οι Δίδυμοι Πύργοι και πολλά άλλα “εργαστηριακά” συμβάντα έρχονται να υπηρετήσουν το σκάσιμο της φούσκας του παγκοσμίου χρέους των 307 τρις ευρώ.
Ο χαρακτηρισμός θεωρίες συνωμοσίας υπήρξε μια βολική και εμπνευσμένη προπαγάνδα συγκάλυψης μιας πραγματικής συνωμοσίας με στόχο τον έλεγχο και κυρίως τη μείωση του δυτικού πληθυσμού. Αφού εξαντλήθηκαν στο πεδίο των δοκιμών (μετά από τις σχετικές προσομοιώσεις) πολλά εργαλεία της Ατζέντας 2030 και σε μια προσπάθεια να διασωθεί το κύρος του WEF έρχεται o πρόεδρός του και δεξί χέρι του Schwab, Borge Brende να μιλήσει ανοιχτά για το Ιερό Δισκοπότηρο του Παγκοσμίου Χρέους.
Σφήνα στα δικά μας. Ο διαβόητος ΓΑΠ ταπεινώθηκε για το λεφτά υπάρχουν με το Μνημόνιο, ο Τσίπρας ταπεινώθηκε για το θράσος του με το Μάτι (από αυτό το σημείο και έπειτα έγινε υπάκουο πεκινουά και πιο “Ευρωπαίος” από τον περίτεχνο Μαργαρίτη Σχοινά και ο Μητσοτάκης με τα Τέμπη καθώς όλα τα προαναφερθέντα εργαστηριακά συμβάντα έχουν κοινή προέλευση (το παγκόσμιο χρέος και τον ευγονισμό μιας συγκεκριμένης elite) και τον ίδιο-ίδιους εργολάβους.
Όσο για τον Κασσελάκη θα δούμε ποια ανθρωποθυσία-σπονδή στη μεγάλη επαναφορά θα χρειαστεί να υπηρετήσει εκτός κι εάν σταθεί τυχερός καθώς οι εμπνευστές της Ατζέντας 2030 διαπιστώνουν ότι τα κόλπα τους γίνονται πλέον αντιληπτά από το παγκόσμιο χωριό και όχι μόνο από τον Alex Jones.
Μια και μιλάμε για χρέος καλός ηγέτης για μια χώρα είναι ο ηγέτης που δεν δημιουργεί χρέος στον λαό του και ιδιαίτερα στις επόμενες γενιές αλλά αντίθετα νοικοκυρεύει τα δημοσιονομικά του κράτους. Όποιος κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση στη κυριολεξία θυσιάζει τον λαό του εξαναγκασμένος να συμμετέχει στη γενοκτονία μείωσης του (κοστοβόρου) δυτικού πληθυσμού.
Πάμε να δούμε τώρα μία καταλυτική διαφορά ανάμεσα στο Μάτι και στα Τέμπη, τις δύο αυτές εργαστηριακές ανθρωποθυσίες-σπονδές οι οποίες υπηρέτησαν το αφήγημα του Κλίματος και την προθυμία στη μεγάλη επαναφορά.
Η καταλυτική διαφορά ανάμεσα στις δύο ανθρωποθυσίες ακούει στα ονόματα Μαρία Καρυστιανού, Νίκος Πλακιάς, Παύλος Ασλανίδης και των άλλων γονέων που αποφάσισαν να βρουν μέσα από τα έγκατα της Κόλασης τις δυνάμεις ώστε να υπερασπιστούν και να τιμήσουν την απόφασή τους να φέρουν στο κόσμο παιδιά.
Εκεί που οι εμπνευστές τέτοιων συμβάντων (εντός και εκτός Ελλάδας) πίστευαν ότι είχαν καταφέρει να ευτελίσουν το ανθρώπινο ύφασμα και να αναγκάσουν τους συγγενείς των θυμάτων σε σιωπή (και κάπου κάπου να ανάβουν κάνα αδειλίνειο ή αυτιάδικο καντηλάκι) βρέθηκαν μια χούφτα αποφασισμένοι γονείς να αντισταθούν και μάλιστα εκτός κομματικών μηχανισμών οι επικεφαλής των οποίων έχουν αποδεχθεί πρόθυμα την αφοσίωσή τους στη μεγάλη επαναφορά των μόλις δύο δις κατοίκων όπου οι κοστοβόροι δυτικοί θα αποτελούν την μειοψηφία και ο πληθυσμός θα βρίσκεται έγκλειστος σε στρατόπεδα των 15′ τύπου Ελληνικού και Θεσσαλικού Κάμπου.
Πρέπει πάση θυσία να περιοριστούν τα κοστοβόρα κουνούπια (άνθρωποι) εκτός και εάν αντικατασταθεί το δυτικό οικονομικό μοντέλο και το χρέος-χρήμα πάψει να ανήκει σε ιδιώτες.
Το επιχείρησε ο JFK με το διάταγμα 11110 που έδινε τη δυνατότητα στο υπ. Οικονομικών των ΗΠΑ να τυπώνει το Αμερικανικό Δολάριο και να μην δανείζεται από τη FED (200 δις δολάρια τη μέρα σε τοκοχρεωλύσια πληρώνουν οι Αμερικανοί πολίτες για τα 34 τρις χρέος) αλλά μερικούς μήνες μετά δολοφονήθηκε στο Τέξας με τον κόσμο να πιστεύει ότι τον δολοφόνησε η CIA και τους New York Times (τη ναυαρχίδα του deep state) να υποστηρίζει ένα χρόνο μετά ότι πρόκειται για θεωρίες συνωμοσίας!
Ακριβώς όπως χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός το ξεμπάζωμα στα Τέμπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου