Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Όχι στην εκποίηση του ιστορικού αεροδρομίου του Μάλεμε

 
"Όχι" είπαν αργά το μεσημέρι δεκάδες εκπρόσωποι φορέων και κάτοικοι του δήμου Πλατανιά στην εκποίηση του αεροδρομίου του Μάλεμε  από το ΤΑΙΠΕΔ.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πλατανιά κ.Γιάννη Μαλανδράκη, η σημερινή κινητοποίηση στο χώρο του αεροδρομίου στο Μάλεμε, ήταν και η πρώτη "ανοιχτή εκδήλωση" στην κατεύθυνση της υλοποίησης του χρόνιου αιτήματος για παραχώρηση του "αεροδρομίου" στην τοπική κοινωνία. Τη στήριξή τους στο αίτημα αξιοποίησης του χώρου από την τοπική κοινωνία, έδωσαν και ο Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ.κ.Αμφιλόχιος, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Σταθάκης και πολλοί ακόμη εκπρόσωποι φορέων.
 
ΥΓ του blog: Αν δεν τους διώξουμε θα μας πουλήσουν και για σκλάβους. Η δημοκρατική λύση όπου σταθούμε κι όπου βρεθούμε δυο, τρεις, χιλιοιδεκατρείς φωνάζουμε μ' όση δύναμη έχουμε ΕΚΛΟΓΕΣ. Σήμερα η σιδερόφραχτη  Θεσσαλονίκη το απέδειξε πανηγυρικά με την εξορία του κόσμου χίλια μέτρα μακριά από τους σύγχρονους ηγέτες που έχουν μεταλλάξει το "ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ" σε λέξη άνευ περιεχομένου και νόημα άνευ ισχύος. Αν. λέω αν είχαμε πρόεδρο της δημοκρατίας σήμερα κιόλας δα διαπίστωνε την δυσαρμονία μεταξύ του εκλογικού σώματος και της παρούσας βουλής και θα την διέλυε. Η άλλη λύση που μας μένει η εξέγερση ή επανάσταση για να ξαναφέρουμε την λευτεριά στον τόπο μας ξανά μετά από 192 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου