Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Βενιζέλος και η Γωγώ Τσαμπά... «Το ΠΑΣΟΚ είναι αιδώ»!

Του Λάκη Μπέλλου

* Ενα στα τρία σπίτια είναι ακατοίκητο. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μεγάλο περιθώριο μέχρι να φτάσουμε στο 2 στα 3 σπίτια κλειστά, που είναι το επιδιωκόμενο.
* Δημιουργείται και μια νέα γειτονιά δυτικά. Η Κλειστούπολη. Πρωτεύουσα η Ερημούπολη.
* Πάντως κι εμείς όταν ψηφίζουμε, δεν βάζουμε το ακατοίκητο να...
δουλεύει.
* Το 27% των επιβατών ΜΜΜ δεν πήγε να πάρει νέες κάρτες με τις «μειωμένες τιμές», αυξημένες έως 50%. Ποδαρούπολη.
* Ξαφνιάζονται οι ξένοι με τους Αθηναίους. Κάνουν τζόγκινγκ κρατώντας τσάντες της λαϊκής.
* Πολύ σκληρή ήταν η τρόικα στις «συζητήσεις» των Παρισίων. Ζήτησε ομαδικές απολύσεις. Επίσης και ομαδικούς τάφους. Συζητήσεις Κυπαρισσίων, δηλαδή.
* Σύμφωνα με στοιχεία της έρευνας της GfK Hellas, αρχίζουμε πάλι και ψωνίζουμε. Τάμπλετ. Από τα βασικά είδη ανάγκης αρχίζουμε.
* Αγοράζουμε επίσης και πλυντήρια. Αλλά μάλλον είναι πλυντήρια βρόμικου χρήματος.
* Ερχεται και το iPhone 6 να το αγοράσουμε, με τεράστιες διαφορές από το 5s. Θα είναι 0,000000002 χιλιοστά μεγαλύτερο και 0,00000000004 γραμμάρια ελαφρότερο και 200 ευρώ ακριβότερο.
* Είναι λάθος να λέμε τη Θεσσαλονίκη «συμπρωτεύουσα». Είναι πρωτεύουσα της ανεργίας η Θεσσαλονίκη, όπως και όλη η Βόρεια Ελλάδα. Και μάλιστα πρωτεύουσα όλης της Ευρώπης.
* Και ο Μέγας Αλέξανδρος να βρεθεί, άνεργος θα είναι και για δουλειά θα ψάχνει. Δεν μετράει καθόλου το τεράστιο βιογραφικό του.
* Δουλειά πάντως κάνει το σουβλατζίδικο που άνοιξε κοντά στον τάφο. Λέγεται «Μέγας Αλέξανδρος απ’ όλα».
* Πήγα χθες στην τράπεζα και μου είπαν ότι ο λογαριασμός μου είναι συλημένος από το Δημόσιο.
* Με 243 ψήφους στη Βουλή η νεοορκισθείσα βουλευτής της Ν.Δ. κ. Σόδη. Μπορούσε να ορκιστεί και Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου χρειάζονται μόνον 180 ψήφοι, να τέλειωνε κι αυτό το θέμα.
* Η βουλευτής Χίου διακρίθηκε αμέσως και συζητήθηκε για το ντεκολτέ και το πλούσιο στήθος της. Φοράει σουτιέν νούμερο 243. Είναι πια υποψήφια για υπουργός Τουρισμού.
* Παρακολουθούμε πάντα την υγεία του επίτιμου. Πήρε λοιπόν εξιτήριο ο Μητσοτάκης. Εκλεισε ραντεβού για επανεξέταση στις 18 Σεπτεμβρίου 2047.
* Πανελλήνια συγκίνηση γιατί βρέθηκε χθες ο τάφος του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο. Η αρχαιολογική σκαπάνη βρήκε και έδειξαν οι κάμερες πρόσωπα που είχαμε ξεχάσει, όπως η Βάσω Παπανδρέου, ο Κώστας Λαλιώτης και αμέτρητοι άλλοι.
* Για να δείξουν ότι έχουν προσαρμοστεί στη νέα εποχή έβγαζαν σέλφι και μπουγελώθηκαν.
* Δεν πήγε ο Γιώργος Παπανδρέου. Πιο πιθανό ήταν να πάει ο Ανδρέας Παπανδρέου.
* Αψογος ο Σημίτης στην ομιλία του, δεν έκανε ούτε ένα σαρδάμ. Βρήκε το κόλπο. Γράφει το κείμενο γεμάτο σαρδάμ και το διαβάζει ολόσωστα. Εκανε κι επίθεση στον Γ. Παπανδρέου γιατί είπε ο «Λεφτά υπάρχουν», ενώ έπρεπε να πει «Ευρώ υπάρχουν».
* Ο Βενιζέλος δεν το έχει το παπανδρεϊκό. Οταν εκστόμισε «Σύντροφοι και συντρόφισσες» ήταν σαν να το λέει η αοιδός Γωγώ Τσαμπά.
* Πολύ ξένη ακούστηκε και η ιστορική λέξη «Αλλαγή» που ανέφερε κάποια στιγμή. Σαν να την είπε ο Γιακουμάτος.
* Τραγούδησε διάφορα και το πρώτο συγχαρητήριο τηλεφώνημα που δέχθηκε ήταν από τον Σαμαρά, ο οποίος του είχε δανείσει το Ζάππειο, που δονούνταν από το σύνθημα «Το ΠΑΣΟΚ είναι αιδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου