Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Ο πικρός (ακρο)δεξιός βούρκος και τα "Γλυκά Νερά" της γυναικοκτονίας


γράφει ο Κωνσταντίνος Ταχτσίδης

Μα ναι, μην το συζητάτε. Φυσικά και δεν έχει πολιτικές προεκτάσεις το θέμα. Φυσικά και θα ξεχάσουμε την εργαλειοποίηση της υπόθεσης στα #Γλυκα_Νερά, από τους πολιτευτές και τα τρολ της ΝΔ. Τους ματσό «ελληναράδες» και τις αντι-φεμινίστριες, που καταστρέφεται η κοσμοθεωρία τους από τις αξύριστες μασχάλες, τις ραγάδες και την κυτταρίτιδα. Από σύσσωμη τη νέα, εναλλακτική Δεξιά, που υπονομεύει διαρκώς τον αναγνωρισμένο διεθνώς όρο της «γυναικοκτονίας». Αυτούς που ήταν βέβαιοι πως οι δολοφόνοι της Καρολάιν ήταν αλλοδαποί, «μιλούσαν σπαστά ελληνικά», «η αστυνομία τους έχει κυκλώσει» και μετά από σχεδόν 40 μέρες έλυσε το μυστήριο, σε ένα απόλυτα «βολικό» χρονικό timing. Δεν τίθεται θέμα. Το έχουμε ξεχάσει ήδη.

«Η έξαρση (σ.σ. της εγκληματικότητας) οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, στην εισροή στην ελληνική κοινωνία πληθυσμών οι οποίοι δεν ασπάζονται τις ίδιες αξίες με τον Έλληνα, δεν έχουν την ίδια εκπαίδευση»
Αυτό είχε δηλώσει στις 17/05, η πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων και αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Άννα Ζαΐρη, με αφορμή και τη ανείπωτη τραγωδία στα Γλυκά Νερά.
Και βέβαια δεν ήταν η μόνη.
Η γυναικοκτονία, όπως αποδείχθηκε, της Καρολάιν, χρησιμοποιήθηκε συστηματικά, συστημικά και με σαφές ιδεολογικό πρόσημο από την ευρύτερη παράταξη της μισαλλοδοξίας, του «ελληνικού DNA», του «κινδύνου αφανισμού του Έθνους από τον λαθροεποικισμό και την υπογεννητικότητα», του «η πανβαλκανική μαφία έχει μετακομίσει λόγω πανδημίας στην Ελλάδα», του «οι Έλληνες δεν κάνουν τέτοια εγκλήματα», του «αν η 
Καρολάιν ήταν μαύρη και ΛΟΑΤΚΙ, οι αριστεροί θα έκαναν πορείες», του «ακόμα και ένας κακοποιητικός πατέρας έχει το δικαίωμα να μοιράζεται τη συνεπιμέλεια με την κακοποιημένη μητέρα».
Ας δούμε εντελώς ενδεικτικά με ποιο τρόπο δηλητηριάζει τον δημόσιο διάλογο, όλο αυτό το διάστημα, ένα σύστημα που μετά την ιστορική απόφαση καταδίκης της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, προσπαθούν να γεμίσουν το ψηφοθηρικό κενό. Όχι πως δεν το έκαναν και πριν, απλά πλέον δεν ντρέπονται. Έχει γίνει "κανονικότητα".
Έξτρα μπόνους: Τζήμερος για "συνέδριο γονιμότητας".
Ναι, όλα συνδέονται και όλα είναι πολιτική. Κυρίως για τη νέα, εναλλακτική Δεξιά που χτίζει το αφήγημά της πάνω στο μίσος και τον τρόμο.

Γιάννης Λοβέρδος-Βουλευτής ΝΔ: «Ο κακοποιητής σύζυγος μπορεί να είναι καλός πατέρας»

ΥΓ του blog: .....όποιος νομίζει ότι ο φανατισμός της μιας ή της άλλης πλευράς θα δώσει λύση και διέξοδο στο πρόβλημα πλανάται πλάνη οικτρά.... ούτε βέβαια η ταμπελοποίηση κι ο αφορισμός θα απαλλάξει τον εκφωνητή να είναι το ίδιο μ' αυτό που καταδικάζει κι αφορίζει..... το να κράξεις τον άλλο ακροδεξιό και φασίστα ή σαν πρόσωπο ή σαν άποψη, δεν κάνει εσένα αντιφασίστα.... ο δικός σου αντιφασισμός είναι εξ ίσου ανάστροφος φασισμός που διχάζει, δεν εξηγεί και δεν πείθει και άρα δεν ωσμώνει, δεν συλλογικοποιεί και δεν συνθέτει,..... μένει στη μια μεριά του τερέν κι αλλάζει την μπάλα με την άλλη απονέμοντας στην δική του το δίκιο...... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου