Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Υγειονομικοί που απολύθηκαν από σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, περιγράφουν τα «βάναυσα» πρωτόκολλα θεραπείας για τον COVID-19


«Είναι φρικιαστικοί, και πρέπει όλοι τους να μπουν στη φυλακή»

Prime News 
 
Υγειονομικοί που απολύθηκαν από σύστημα υγειονομικής περίθαλψης, περιγράφουν τα «βάναυσα» πρωτόκολλα θεραπείας για τον COVID-19
Υγειονομικοί που έγιναν μάρτυρες «βάρβαρων» νοσοκομειακών πρωτοκόλλων θεραπείας κατά του COVID-19, δίνουν μια ζοφερή εικόνα του τι συμβαίνει στα κρατικά και ομοσπονδιακά χρηματοδοτούμενα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης.
«Είναι φρικιαστικοί, και πρέπει όλοι τους να μπουν στη φυλακή», είπε στους The Epoch Times η Στέισι Κέι, νοσοκόμα στο North Carolina Physicians For Freedom οποία εγκατέλειψε το κρατικό νοσοκομειακό σύστημα για να ξεκινήσει το δικό της ιδιωτικό ιατρείο πρώιμης θεραπείας. «Δεν χρησιμοποιούν άλλα πρωτόκολλα πέρα από αυτά που τους δίνει το CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) και το NIH (Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας). Και κανείς δεν ρωτά γιατί».
Έχοντας η ίδια γνώση των κόκκινων γραμμών που ξεπεράστηκαν, η Κέι είπε ότι το προσωπικό του νοσοκομείου που εργαζόταν αγνοούσε κατάφωρα το γεγονός ότι προκύπταν προβληματικές θεραπείες που δεν είχαν καλή απόδοση στις κλινικές δοκιμές, όπως η ρεμδεσιβίρη, και πρωτόκολλα όπως η απομόνωση του ασθενούς, απλώς και μόνο για να τηρήσουν τον ομοσπονδιακό κανόνα.
«Έχω δει ανθρώπους να πεθαίνουν, με τις οικογένειες τους να τους βλέπουν μέσω iPad στο Facetime», είπε η Kέι. «Ήταν βάναυσο και εξοργιστικό».
Ως πρώην νοσοκόμα εντατικής, η Κέι δήλωσε πως δεν πίστευε ούτε στο χειρότερο εφιάλτη της ότι θα έβλεπε να αντιμετωπίζουν με τέτοιο τρόπο ανθρώπους και δη ασθενείς, τόσο που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «με έκανε να ξυπνάω στη μέση της νύχτας με κρύο ιδρώτα και πόνους στο στήθος».
«Μισούσα τη δουλειά μου, μισούσα να πηγαίνω στη δουλειά. Ένιωθα τέτοια πίεση και άγχος, έτσι όπως δεν έχω ξανανιώσει ποτέ στη ζωή μου».
Η διατήρηση των οικογενειών σε απομόνωση ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, είπε, επειδή οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να έρθουν για να αποχαιρετήσουν τους αγαπημένους τους.

«Μπορούμε καλύτερα»
Η Kέι έψαχνε για άλλες επιλογές όταν βρήκε ένα πρωτόκολλο ενδονοσοκομειακής περίθαλψης σχεδιασμένο από τον Δρ. Πολ Μάρικ, ιδρυτικό μέλος της Front Line COVID-19 Critical Care Alliance, το οποίο είχε ποσοστό επιτυχίας 94%.
Ωστόσο, αφού η Κέι το πρότεινε στον επικεφαλής του τμήματος πνευμονικής εντατικής θεραπείας, απολύθηκε και ο γιατρός καυχήθηκε ότι το νοσοκομείο είχε ποσοστό επιβίωσης 66% εκείνη την εποχή.
«Του είπα, «Νιώθω ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα», αλλά μου έκλεισαν το στόμα με συνοπτικές διαδικασίες», είπε η Κέι. «Θύμωσα πολύ γιατί έβλεπα ανθρώπους να πεθαίνουν άδικα και ήξερα ότι θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα».
«Πρώην έξυπνοι άνθρωποι ήταν σαν να είχαν υποστεί πλύση εγκεφάλου και μετά συμπεριφερόντουσαν σαν να ήταν χαζοί», τόνισε η ίδια, συμπληρώνοντας πως: «ήταν λες και δεν είχαν τα διανοητικά μέσα πλέον για να διακρίνουν την αλήθεια από το ψέμα».
Αυτό οδήγησε την Κέι στο να αρχίσει να θεραπεύει ασθενείς σε ιδιωτικά ιατρεία ή κατ’ οίκον,  για να αποτρέψει την εισαγωγή τους στο νοσοκομειακό σύστημα, και πλέον, αυτήν έχει γίνει η μόνιμη απασχόλησή της αφότου απολύθηκε επειδή δεν υπέκυψε σε αυτό που περιέγραψε η ίδια ως «παράλογες απαιτήσεις έως και βασανιστήρια για όσους δεν είχαν εμβολιαστεί».
Στην επιχείρηση τηλεϊατρικής της, η Kέι ανέφερε ότι βλέπει πολλές περιπτώσεις ανθρώπων που υποφέρουν από τραυματισμούς από εμβόλια κατά του COVID-19 .
«Όσο δούλευα στο νοσοκομείο, είδα πράγματα από την πλευρά των νοσηλευόμενων, για τα οποία ήμουν σίγουρη πως ήταν παρενέργειες από τα εμβόλια που δεν παραδεχόταν όμως κανένας από τους γιατρούς μας», είπε η Κέι. «Είδα εγκεφαλικές αιμορραγίες, επιληπτικές κρίσεις από το πουθενά, καρκίνο που εξαπλώθηκε σαν πυρκαγιά, ισχαιμικά εγκεφαλικά,  είδα μέχρι και ένα άτομο να πεθαίνει φρικτά από μυοκαρδίτιδα».
Εκτός αυτών των περιστατικών, πλέον βλέπει έχει ανθρώπους που έρχονται σε αυτήν ζητώντας της βοήθεια έπειτα από προβλήματα υγείας που τους προέκυψαν μετά από το εμβόλιο που έκαναν κατά του κορωνοϊού, όπως «ομίχλη εγκεφάλου» (είναι μια συχνή κατάσταση που επηρεάζει ανθρώπους όλων των ηλικιών και χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση  σύγχυσης και μειωμένου βαθμού πνευματικής διαύγειας), γνωστική έκπτωση, πόνο στις αρθρώσεις, γαστρεντερικές δυσλειτουργίες και νευροπάθεια, όπως μούδιασμα και μυρμήγκιασμα σε χέρια, πόδια και άκρα.

«Το παλιό σχολείο θα πρέπει να ξαναγίνει το νέο σχολείο», 
Η επιχείρηση της Κέι, με την ονομασία «Sphelina Counseling», παρέχει τηλεϊατρική, κινητή επείγουσα φροντίδα και κινητές IV θεραπείες. Είναι ανεξάρτητη από τον εταιρικό, ομοσπονδιακό και κρατικό έλεγχο, κάτι που είπε ότι είναι μια λύση σε ένα σύστημα υγειονομικής περίθαλψης που έχει παραλύσει κάτω από παράλογες και καταπιεστικές απαιτήσεις.
«Όσο υπάρχει ο εταιρικός έλεγχος του φαρμάκου, είτε πρόκειται για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, είτε για ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, θα υπάρχουν πάντα πάροχοι που θα αναγκάζονται, πιέζονται και εξαναγκάζονται να κάνουν πράγματα που συνήθως δεν θα έκαναν», είπε. «Οι γιατροί δεν θεραπεύουν πλέον όπως παλιά».
Λόγω αυτού του εταιρικού ελέγχου, η λίστα των πλαισίων που πρέπει να ελέγξουν παίρνει χρόνο μακριά από τον πραγματικό ασθενή, θέτοντας την ζωή του σε κίνδυνο.
«Η απομάκρυνση από αυτή την εταιρική δομή θα αλλάξει το παιχνίδι», είπε.
Η Κέι υποστήριξε την επιστροφή στον τρόπο της «παλιάς σχολής», που είναι το άμεσο μοντέλο πρωτοβάθμιας περίθαλψης, στο οποίο ο ασθενής πληρώνει μηνιαία ή ετήσια αμοιβή για να έχει πρόσβαση στον πάροχο χωρίς την παρέμβαση μιας παραδοσιακής ασφαλιστικής εταιρείας που απαιτεί «πάρα πολλούς ελέγχους και προαπαιτούμενα και όλα αυτά τα χρονοβόρα γραφειοκρατικά τερτίπια που μπορεί να κοστίσουν και την ζωή ενός ανθρώπου».
Η ίδια επισημαίνει ένα μοντέλο υγειονομικής περίθαλψης που ονομάζεται GoldCare, που σχεδιάστηκε από την Dr. Simone Gold, ιδρύτρια της America's Frontline Doctors.
Η Γκολντ, η οποία καταδικάστηκε σε δύο μήνες φυλάκιση για την υποτιθέμενη συμμετοχή της στην παραβίαση του Καπιτωλίου στις 6 Ιανουαρίου (πλάνα την δείχνουν να μην έχει μπει καν στο κτίριο), δημιούργησε την GoldCare ως «ιδιωτική ένωση υγειονομικών μελών» (PMA).
Επειδή πολλά από αυτά που κάνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες περιστρέφονται γύρω από πιθανές αγωγές, για να είναι κάποιος μέλος του PMA, πρέπει να υπογράψει μια ρήτρα, συμφωνώντας ότι δεν θα κάνουν μήνυση.
«Αυτό που κάνει για εμάς είναι ότι δεν χρειάζεται να παραγγέλνουμε περιττές δοκιμές ή ιατρικά σκευάσματα απλώς για να καλύψουμε το τομάρι μας ή να βγάλουμε χρήματα, επειδή δυστυχώς, αυτό κάνει το μεγαλύτερο κομμάτι της σύγχρονης εταιρικής ιατρικής», είπε.
Ως αποτέλεσμα αυτού, τόσο ο ασθενής όσο και ο γιατρός είναι πιο ευτυχισμένοι επειδή η διαδικασία θεραπείας δεν θα βαρύνει με διογκωμένες απαιτήσεις περί ασφάλισης.
Για την Κέι, αυτό το μοντέλο – μια υπενθύμιση μιας απλούστερης και ρομαντικής εποχής στην ιατρική περίθαλψη όταν οι γιατροί ήταν περισσότερο συνδεδεμένοι με τους ασθενείς τους – είναι το κλειδί.
«Το παλιό σχολείο θα πρέπει να ξαναγίνει το νέο σχολείο», είπε η Κέι.

Μποϊκοτάροντας το Σύστημα
Μια νοσοκόμα στην πολιτεία της Ουάσιγκτον που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία της, συμμερίζεται το πιο «παραδοσιακό όραμα» του Κέι για το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης.
Η ίδια είπε στους The Epoch Times ότι οι άνθρωποι «πρέπει να μποϊκοτάρουν με έξυπνο την ασφάλιση υγείας τους».
«Νομίζω ότι οι άνθρωποι που δεν χρειάζονται χειρουργική επέμβαση για να σώσουν τη ζωή τους δεν πρέπει να πάνε στο νοσοκομείο», είπε η νοσοκόμα. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να βρουν γιατρούς και να τους πληρώνουν ως ιδιώτες μόνο για ό,τι πρέπει να κάνουν. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πρέπει να αφαιρεθεί από την εξίσωση της υγειονομικής περίθαλψης», πρόσθεσε.
Η νοσοκόμα ζήτησε την ανωνυμία της επειδή —εκτός του ότι είναι  ανεμβολίαστη- στις πολιτείες της Ουάσιγκτον και του  Όρεγκον, οι κυβερνήτες έδωσαν την δυνατότητα στους ανθρώπους να υποβάλλουν ανώνυμες καταγγελίες, «χωρίς να απαιτούνται καν αποδεικτικά στοιχεία», κατά των εργαζομένων στον τομέα της υγείας που προωθούν θεραπείες που αποκλίνουν από τα επίσημα πρωτόκολλα. Ζήτησαν δηλαδή από τον απλό κόσμο να γίνουν ρουφιάνοι.
Αφού η νοσοκόμα απολύθηκε επειδή δεν συμμορφώθηκε με το νόμο περί υποχρεωτικότητας του εμβολίου που εφαρμόστηκε στην πολιτεία της, ξεκίνησε τη δική της επιχείρηση ιδιωτικής περίθαλψης που προσφέρει μονοκλωνικά αντισώματα, εγχύσεις L-λυσίνης και βιταμίνης C, θεραπεία με υπέρυθρο φως και μηχανήματα νεφελοποιητή ως θεραπείες, όπως απαιτείται και όταν ενδείκνυται.

«Ευρεία καταστολή δεδομένων»
Με την επιχείρησή της που ξεκίνησε πρόσφατα, πραγματοποίησε τις πρώιμες παρεμβάσεις που είπε ότι θα έπρεπε να κάνουν τα νοσοκομεία, «αλλά αρνούνται να τα κάνουν γιατί λένε ότι δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για αυτό. Ενώ υπήρχαν στοιχεία για να εφαρμόσουν αυτά τα πρωτόκολλα, ε;»,.
Η νοσοκόμα συνεργάζεται με ένα αυξανόμενο δίκτυο γιατρών και υγειονομικών που λειτουργούν ως μια «συνολική παράλληλη κοινωνία» που συμβαδίζει στη σκιά ενός «στρεβλού» συστήματος υγειονομικής περίθαλψης.
Στον απόηχο της δημόσιας εκστρατείας εμβολίων στην κοινότητά της, η νοσοκόμα είπε ότι είδε μια σημαντική αύξηση στα εγκεφαλικά επεισόδια ειδικά σε νέους ανθρώπους, έπειτα από τους εμβολιασμούς καθώς την ίδια ώρα οι γιατροί ασχολούνταν με «ευρεία καταστολή δεδομένων», όπως το να μην αναφέρουν στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου αυτό που έβλεπαν με τα ίδια τους τα μάτια να προκαλούν τα εμβόλια κατά του COVID.
Ακόμη και πριν το CDC τροποποιήσει τον ορισμό για τους μη εμβολιασμένους, το νοσοκομειακό σύστημα επαναταξινόμησε τους ασθενείς που είχαν λάβει μόνο ένα εμβόλιο ως μη εμβολιασμένους, ανέφερε.
«Το χειρότερο κομμάτι ήταν όταν οι πνευμονολόγοι αποφάσισαν ότι οι μη εμβολιασμένοι ασθενείς θα περνούσαν επτά ημέρες στον αναπνευστήρα και μετά θα έλεγαν στις οικογένειες ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα περισσότερο γι’ αυτούς. Στη συνέχεια αποσωλήνωναν οριστικά αυτούς τους ασθενείς ακόμη και όταν θα μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερα για να σωθούν».
Η νοσοκόμα το είδε προσωπικά να συμβαίνει αυτό με μια 33χρονη μητέρα δύο παιδιών.
«Είχε πάρει ιβερμεκτίνη στο σπίτι και θεωρήθηκε ως συνωμοσιολόγος από τον διευθυντή της μονάδας Covid, επειδή δεν είχε εμβολιαστεί», είπε η νοσοκόμα.
Πριν η μητέρα αποσωληνωθεί στο τελικό στάδιο και η κατάστασή της αλλάξει σε «μη αναστρέψιμη», η νοσοκόμα είπε ότι μάλωνε με τους διοικητές του νοσοκομείου για 12 ώρες. Είχε ζητήσει μάλιστα από τον πνευμονολόγο να εξετάσει το ενδεχόμενο διενέργειας περισσότερων εξετάσεων.
«Είχε περάσει πάνω από μια εβδομάδα από το τελευταίο D-dimer που της έκαναν (Ο προσδιορισμός των δ-διμερών στο πλάσμα χρησιμοποιείται για την εργαστηριακή επιβεβαίωση (ή τον αποκλεισμό) της οξείας πνευμονικής εμβολής ή της θρόμβωσης των εν τω βάθει φλεβών και για τη διάγνωση της διάχυτης ενδοαγγειακής πήξης) και αυτή η εξέταση θα έδειχνε εάν το ινώδες στην κυκλοφορία του αίματος αυξανόταν ή μειώνονταν», εξήγησε η νοσοκόμα. 
«Η συνήθης διαδικασία με μια γνωστή πνευμονική εμβολή ήταν ο έλεγχος κάθε τρεις ημέρες, αλλά αυτά προ Covid. Υπήρχαν περισσότερα αντιπηκτικά φάρμακα και τρόποι χορήγησης που θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιηθεί. Η ενδοφλέβια ηπαρίνη είναι αναστρέψιμη. Αν ήταν πρόθυμοι να αποσύρουν την αναπνευστική υποστήριξη της ζωής, γιατί δεν ήταν διατεθειμένοι να δοκιμάσουν κάτι που θα μπορούσε να καθαρίσει μια κυκλοφορική διαταραχή και να την ιατρέψει; Τι θα έχαναν αν δοκίμαζαν;»
«Στο τέλος, το νοσοκομείο κέρδισε», είπε.
«Η μητέρα πέθανε λαχανιασμένη ενώ το χέρι μου ήταν στην πλάτη της», είπε. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πήγα στον διευθυντή μου και ζήτησα να γίνει έλεγχος για τους χρόνους πήξης και τα πρωτόκολλα θεραπείας πνευμονικής εμβολής. Αυτό οδήγησε στο να απομακρυνθώ από τη ΜΕΘ μέχρι να απολυθώ».
Η νοσοκόμα είπε ότι παρατήρησε τους υπεύθυνους του νοσοκομείου αλλά και τους περισσότερους εργαζόμενους να προωθούν επανειλημμένα και με μανία τα εμβόλια, διατυμπανίζοντας της ασφάλεια τους, αν και αυτοί οι ισχυρισμοί δεν αντικατόπτριζε αυτό που έβλεπαν, με τις αυξανόμενες περιπτώσεις τραυματισμών από εμβόλια.
Αν και ένας μέρος του προσωπικού έβλεπε την αλήθεια αλλά την αγνοούσε για να διατηρήσει τη δουλειά του, υπήρχαν πολλοί που εμφάνιζαν το φαινόμενο της «γνωστικής ασυµφωνίας»*.
«Οι περισσότεροι έκαναν τα εμβόλια, άλλοι με χαρά και άλλοι πιέστηκαν αν ήξεραν όμως ότι έπεσαν θύματα μιας πραγματικά κακής ατζέντας, δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να ζήσουν με τον εαυτό τους», είπε η νοσοκόμα, συμπληρώνοντας: «Συνήθιζα να θεωρώ τους συναδέλφους μου ως ανθρώπους στους οποίους θα μπορούσα να εμπιστευτώ την ίδια τη ζωή μου, αλλά από τη στιγμή που έκαναν και τη δεύτερη δόση του εμβολίου, ήταν σαν να είχαν το μυαλό τους στο μίσος. Είναι πολύ απόκοσμο να το λες αυτό φωναχτά, πόσο μάλλον να το βλέπεις και μέσα στα μάτια τους».

*Η θεωρία της γνωστικής ασυµφωνίας αναφέρεται σε καταστάσεις όπου υπάρχει ασυµφωνία µεταξύ των γνωστικών στοιχείων των στάσεων καθώς και ασυµφωνία µεταξύ στάσης και συµπεριφοράς. Το πρώτο σκέλος της προσφοράς του Festinger έγκειται στη διευκρίνιση που αφορά στην επακόλουθη ψυχολογική κατάσταση του ατόµου µετά από την απόφαση του να επιλέξει µία από τις δύο στάσεις, ώστε να µειώσει τα συναισθήµατα και την ένταση που συνοδεύουν την ανισορροπία. Δηλαδή, η θεωρία του Festinger αναφέρεται στην ψυχολογική κατάσταση που δηµιουργείται, όταν κανείς αναγκάζεται από τους άλλους να συµπεριφερθεί µε τρόπο αντίθετο µε τις στάσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου