Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

Ο Κ.Φαρσαλινός για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αλλαγή του πρωτοκόλλου καταγραφής των θανάτων Covid


Ζούμε απίστευτες καταστάσεις.

Αντί να κατηγορεί τον Υπουργό Υγείας και τις αρχές που 2,5 χρόνια ΨΕΥΔΟΝΤΑΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ότι ακολουθούσαν κατά γράμμα το πρωτόκολλο του ΠΟΥ για τους θανάτους COVID (εδώ: https://tinyurl.com/2p9y77wd), η αξιωματική αντιπολίτευση τον κατηγορεί επειδή ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ το ψέμα, τη στατιστική χειραγώγηση και την τρομοκρατία! 
Εφημερίδα Αυγή: https://tinyurl.com/3jkvrdke
Ο πρώην υπουργός υγείας κ. Ξανθός φτάνει μάλιστα στο σημείο να βαφτίζει ως "ψεκασμένους" και "συνωμοσιολόγους" όσους ΔΙΚΑΙΩΣ έλεγαν πως δεν πεθαίνουν όλοι από COVID, κάτι που είχαν επιβεβαιώσει από το 2020 οι αρχές με επίσημες και δημόσιες δηλώσεις τους (σχόλιό μου στις 6 Μαϊου 2020: https://tinyurl.com/bdf6czcc) και πλέον το ΞΑΝΑΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ σήμερα.
Δεν υπάρχει πολιτική σωτηρία πλέον, ο καθένας είναι χειρότερος από τον άλλον.
Το ενδιαφέρον είναι ότι εφυήραν τον όρο του ψεκασμένου αλλά δεν κοιτάζονται στον καθρέφτη όποτε χρησιμοποιούν τη λέξη...
Στα ίδια επίπεδα "ποιότητας" δεν πρέπει να ξεχάσουμε να συμπεριλάβουμε και τον "επισυνδεδεμένο" κ. Ανδρουλάκη, που πλειοδοτούσε απαιτώντας υποχρεωτικό εμβολιασμό στο δημόσιο, ασταμάτητα τυφλά τεστ που θα πληρώνει ο εργαζόμενος (συνέντευξη: https://tinyurl.com/u9f4zdm4) και αποκλεισμό των μη-εμβολιασμένων από φαρμακεία και σουπερμάρκετ.
Μιλάμε πλέον για απίστευτη κατάντια του πολιτικού συστήματος... Απίστευτος βούρκος αναξιοπρέπειας...
Να κρατάμε ανέπαφη τη μνήμη μας διότι το μαύρο είναι το μόνο χρώμα που αξίζει σε μαύρα πρόβατα που πρέπει να γράφονται στις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας..

ΥΓ του blog: ...η σκοπιμότητα της αλλαγής στη καταμέτρηση των θανάτων, του φασιστοαναθρεμμένου Υπουργού Υγείας δεν πέρασε από το μυαλό του κ.Φαρσαλινού;  ......για την άλλη αντιπολίτευση ο συγγραφές ξέχασε να πει ότι τον νόμο της υποχρεωτικότητας (ν.4675/2020-ΦΕΚ 54/Α/11-3-2020) και δη το άρθρο 4 το ψήφισαν η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και η Ελληνική Λύση ενώ ΣΥΡΙΖΑ και ΜΕΡΑ25 ψήφισαν Παρόν και το ΚΚΕ Όχι. Την επικαιροποίση του άρθρου 4 του ως άνω νόμου με το άρθρο 172 του νόμου 4964/2022 (ΦΕΚ 150/Α/30-7-2022) την ψήφισαν η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ...... το ότι υπήρξε και υπάρχει σύγχυση επιστημόνων, πολιτικών, λοιπών ειδικών και μη, για πανδημία, εμβόλια, πρωτόκολλα και χειρισμούς είναι γεγονός..... πρόχειρες αναλύσεις και πρόσκαιροι πανηγυρισμοί είναι ανώφελοι όταν ακόμη και σήμερα ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας επιδημιολόγος Καρλ Λάουτερμπαχ (μορφή, ανασφάλεια και εσωτερικού φόβου Σωτήρη Τσιόδρα και ρητορική Βασιλακόπουλου) προειδοποιεί ή προφητεύει για νέα θανατηφόρα μετάλλαξη του κορωνοϊού και ζητά διαχωρισμό με χρωματική μέθοδο εμβολιασμένων κι ανεμβολίαστων…… θα καταργήσουμε τα φύλα λόγω διακρίσεων και θα χωρίζουμε τους ανθρώπους λόγω εμβολιασμού!!!!  Ήμαρτον Παναγία μου που 'ρχεται κι η γιορτή σου …ο τρόμος κι ο φόβος που σπάρθηκε και μετέτρεψε τους ανθρώπους σε θηρία και μαινόμενους όχλους θρησκευτικών ή καταχτητικών εποχών περασμένων αιώνων θα κάνει καιρό για να εξισορροπηθεί και να εκλογικευθεί…. αν αυτό έγινε από άγνοια, υπερβάλλοντα ζήλο, δόλο ή σκοπιμότητα από την μεριά των υπευθύνων ο χρόνος θα δείξει …..μέχρι τότε χρειάζεται ηρεμία και πίστη ότι η αλήθεια στο τέλος θα λάμψει…. εμείς έχουμε τοποθετηθεί εξ αρχής ότι κάθε υποχρεωτική ιατρική πράξη χωρίς συναίνεση είναι πέρα και έξω από το νομοθετικό πλαίσιο του Δυτικού μας πολιτισμού και είναι  ΦΑΣΙΣΜΟΣ. Ο εξαναγκασμός στον εμβολιασμό γι’ αυτή την μορφή, την ισχύ και την έκταση της παρούσας επιδημίας είναι ολοκληρωτισμός χειρότερος του ΝΑΖΙΣΜΟΥ και τέλος οι χειρισμοί των αρχόντων και η αποδοχή τους από τους αρχουμένους  ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου