Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Αδικαιολόγητη επίθεση από τα ελληνικά Hoaxes


Αστήριχτοι χαρακτηρισμοί σε βάρος Εβραίων δημοσιογράφων και η περιπέτεια της 21χρονης Claire Bridges

από τον Βασίλη Μπόνιο

Ηταν Ιούνιος του 2019, επαναλαμβάνουμε Ιούνιος 2019, μερικούς μήνες πριν εκτοξευθεί ο ιός COVID στην ανθρωπότητα όταν οι κ.κ. Θάνος Σιτίστας, Θοδωρής Δανιηλίδης, Δημήτρης Αλικάκος έδωσαν συνέντευξη στη Καθημερινή.
Ένας από τους τρεις, ο κ. Αλικάκος θα δηλώσει χαρακτηριστικά σε εκείνη τη συνέντευξη.
«Είναι ένα παράσημο για εμάς ότι βοηθήσαμε να καταλάβει ο κόσμος τη χρησιμότητα των εμβολίων (!), αλλά και να οδηγηθούν επικίνδυνοι ψευτοθεραπευτές στη Δικαιοσύνη», λέει ο Αλικάκος
Τρία χρόνια μετά και καθώς μόνο ο θάνατος δεν έχει “πεθάνει ξαφνικά” και καθώς πάνω από 250.000 Αμερικανοί είτε έχουν χάσει η ζωή τους, είτε έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες από τα εμβόλια COVID η συγκεκριμένη ομάδα έρχεται να χαρακτηρίσει ως “ακροδεξιούς” τους δύο Εβραίους δημοσιογράφους οι οποίοι επί 6′ στο Davos βομβάρδισαν με 29 αναπάντητες ερωτήσεις τον CEO της Pfizer σε ένα VIDEO που προκάλεσε τεράστια αμηχανία κυρίως στους εμβολιασμένους με εμβόλια COVID-19.
Οι κ.κ. Θάνος Σιτίστας, Θοδωρής Δανιηλίδης, Δημήτρης Αλικάκος δεν είχαν να κάνουν ουδένα σχόλιο για την αφωνία του Bourla αλλά αίφνης ανακάλυψαν ότι οι δημοσιογράφοι ήταν ακροδεξιοί.
Δηλαδή έσπευσαν αμέσως να βάλουν τη ταυτότητα-ταμπέλα-σφραγίδα του ακροδεξιού σε δύο Εβραίους  δημοσιογράφους τους οποίους δεν μπήκαν καν στο κόπο να ρωτήσουν τις πεποιθήσεις τους.
Τόσο ο Avraham Avi Yemini όσο και ο Ezra Isaac Levant διαθέτουν προφίλ στα social media και μια και οι Hoaxes υποδύονται τους τροχονόμους του λειτουργήματος όφειλαν τουλάχιστο να ρωτήσουν τα θύματά τους που τοποθετούν οι ίδιοι των εαυτό τους ιδεολογικά.
Με ποιο δικαίωμα τα ελληνικά Hoaxes χαρακτηρίζουν, σχεδόν ταυτόχρονα με την Επέτειο του Ολοκαυτώματος, δύο Εβραίους συναδέλφους τους ακροδεξιούς;
Ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι στη σελίδα των συνεργατών των Hoaxes εκτός των άλλων φιγουράρει και το όνομα του Ηλία Μόσιαλου. Ο τελευταίος παρότι ζει μεγάλο μέρος της ζωής του στο Λονδίνο δεν έχει πάρει χαμπάρι τις διαδηλώσεις των συγγενών όσων χάθηκαν από τις παρανέργειες των εμβολίων COVID και όσων έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες και οι οποίοι έσπευσαν με τα αναπηρικά καροτσάκια τους έξω από το BBC.
Τα ελληνικά Hoaxes επίσης δεν έχουν πάρει χαμπάρι ουδεμία παρενέργεια των εμβολίων COVID σε έναν πλανήτη που σωριάζεται ξαφνικά.
Εμβολιασμένοι αθλητές, μοντέλα, δημοσιογράφοι, ανώνυμοι και επώνυμοι πεθαίνουν ξαφνικά. Ακόμη και τα ελληνικά ΜΜΕ που προπαγάνδισαν με χυδαιότητα τα εμβόλια COVID και υπηρέτησαν την προπαγάνδα της κατασκευασμένης planδημίας αναγκάζονται να κάνουν πλέον τουλάχιστο αναφορά στους Ξαφνικούς Θανάτους. Οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές.
Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος των Hoaxes, ούτε του κ. Μόσιαλου.


Η συνέχεια του άρθρου με φωτογραφικο και οπτικοακουστικό υλικό στον παρακάτω σύνδεσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου