Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Βενιζελομπουρδοκουκουλώματα Και Πασοκοεκλογές

Ο τελευταίος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν χτες οι εκλογές για την ανάδειξη του τελευταίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Τελευταίος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, για να μη μείνει ο Γιώργος Παπανδρέου με το στίγμα ότι διέλυσε το κόμμα που κληρονόμησε από τον μπαμπά του.
Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, για την εκλογή Βενιζέλου ψήφισαν περισσότεροι από 200 χιλιάδες πολίτες αλλά αυτούς δεν είναι να τους πιστεύεις, αφού –εκτός από κλέφτες και απατεώνες- είναι και τρομεροί ψεύτες.
Πάντως, αυτοί που ψήφισαν είναι βέβαιο πως ανήκουν στους «μαζί τα φάγαμε» και μάλλον τα τρώνε ακόμα -αφού δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος να είσαι ΠΑΣΟΚ το 2012-, οπότε ευτυχώς που έχουμε τα ονόματά τους, για να δημεύσουμε τις περιουσίες τους και να τους απελάσουμε.
Η πλειοψηφία αυτών που προσήλθαν για να ψηφίσουν είναι με το ένα πόδι στον τάφο, οπότε μάλλον τα έχουν χαμένα και πήγαν να ψηφίσουν τον Βενιζέλο επειδή νομίζουν πως είναι ο Ελευθέριος Βενιζέλος και φοβήθηκαν μην εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο Χαρίλαος Τρικούπης.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πως το ΠΑΣΟΚ ξανασυναντιέται με την ελληνική κοινωνία στις 18 Μαρτίου που είναι η επέτειος του θανάτου του Ελευθερίου Βενιζέλου, οπότε, αν οι εθνικές εκλογές διεξαχθούν σε καμιά 40αριά μέρες, θα γίνει και το μνημόσυνο.
Το ΠΑΣΟΚ μετατρέπεται από παπανδρεϊκό σε βενιζελικό, αφού οι πασόκοι θα σταματήσουν να τρέχουν στον τάφο του Ανδρέα Παπανδρέου και θα πηγαίνουν στον τάφο του Ελευθερίου Βενιζέλου, ενώ το σύνθημα «Ανδρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς» θα αντικατασταθεί από το σύνθημα «Βενιζέλε ζεις, εσύ μας οδηγείς».
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ακόμα πως το ΠΑΣΟΚ ξαναβρίσκει την ψυχή του –αφού πρώτα ξεπούλησε τη χώρα-, αλλά αυτό ακούγεται σαν απειλή, μιας και το ΠΑΣΟΚ ήταν πάντα σκατόψυχο.

Άντε και καλή ψυχή!

Ορδές ηλικιωμένων συρρέουν στα εκλογικά τμήματα του ΠΑΣΟΚ. Δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση που όλα τα χούφταλα ψηφίζουν Βενιζέλο. Θέλουν να μας εκδικηθούν επειδή εμείς θα ζήσουμε.

Στα Τρίκαλα στα δυο ευρώ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα. Στην αρχή ήταν 2 ευρώ τουλάχιστον. Μετά ήταν όλα τσάμπα. Στο τέλος κερνούσαν και τσίπουρο στους ψηφοφόρους. Όπως ακριβώς κάνουν στην λαϊκή -παζάρι το λέμε εμείς εδώ-, για να μην τους μένουν τα πράγματα».
(Όντως, το χάρτινο κουτί γράφει πάνω «2 ευρώ τουλάχιστον». Κανονικά, στα Τρίκαλα έπρεπε να είναι τρία ευρώ.)

Βοργίας

Μετά τη συνάντησή του με τον Κάρολο Παπούλια, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε: «Είμαι αισιόδοξος. Στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ με ψήφισαν περισσότεροι από 200 χιλιάδες πολίτες που έπρεπε να πληρώσουν 2 ευρώ. Φανταστείτε τι θα γίνει στις εθνικές εκλογές που θα μπορούν όλοι να με ψηφίσουν δωρεάν».

Πόσοι ψήφισαν στις εκλογές του ΠαΣοΚ, πόσο αντιστοιχεί σε εθνικές εκλογές

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από την Ιπποκράτους θα ανακοινωθεί  ότι ψήφισαν περίπου 150.000 οπαδοί του ΠαΣοΚ (αν πήγαν τόσοι μόνο αυτοί το ξέρου) και επειδή δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος ο Βενιζέλος θα πάρει 99,8%.
Μάλιστα πανηγυρίζουν διότι περίμεναν ότι θα πάνε κάτω από 100.000 
Ας κάνουμε τώρα αναγωγές.
Στις εσωκομματικές εκλογές του 2007 τα αποτελέσματα ήταν.
Γιώργος Παπανδρέου 427,021 55.91%
Ευάγγελος Βενιζέλος 291.593 38.18%
Κώστας Σκανδαλίδης 43,848 5.74%
Έγκυρες ψήφοι 763,674
Στις εκλογές του 2007  το Πασοκ είχε πάρει  38,10% των ψήφων.
Αρα με μια απλή μαθηματική αναγωγή το....... ποσοστό του ΠαΣοΚ αυτή τη στιγμή σε εθνικές εκλογές είναι 7,4%......

Kαλπονοθεία και αλχημείες, μέσω κομπιούτερ, καταγγέλει ο Στέφανος Τζουμάκας (εδώ)

Σ. Τζουμάκας: «Οι σώγαμπροι έγιναν υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ»Μεταξύ άλλων καταγγέλει: "Επιβεβαιώθηκαν οιθέσεις που εκφράσαμε στο Εθνικό Συμβούλιοτου ΠΑΣΟΚ: -για τις συνέπειες τωνπολιτικών αποκλεισμών, -για την πολιτική αποχή από τη διαδικασία 175 και πλέον μελών του Εθνικού Συμβουλίου -για το διάτρητο χαρακτήρα της σημερινής διαδικασίας και της ψηφοφορίας για εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ .Οι μεθοδεύσεις αυτές συνδέονται πολιτικά με μελανές περιόδους της νεότερης Ιστορίας της χώρας. Πρωτοφανής και εκτεταμένη ήταν η νοθεία σε πανελλήνια κλίμακα με κύριες κατευθύνσεις την παραβίαση της αρχής της μυστικότητας και την αλλοίωση του αποτελέσματος. Σε πολλά εκλογικά τμήματα δεν παρέχονταν λευκά ψηφοδέλτια. Το 2007 δίνονταν λευκά ψηφοδέλτια. Επίσης, δεν παρέχονταν φάκελοι γεγονός που συνιστά ευθεία παραβίαση της αρχής μυστικότητας -πολύ περισσότερο τώρα που μόνο το ένα εκ των δύο ψηφοδελτίων ήταν τυπωμένο- Το 2007 δίνονταν φάκελοι...."
"....Σε πολλές περιπτώσεις δεν τηρήθηκαν ονομαστικοί κατάλογοι, προκειμένου να «προστεθούν» εκ των υστέρων ψηφοφόροι «μαϊμού» στους υπολογιστές. Το 2007 προσήλθαν στη ψηφοφορία 770 χιλιάδες. Σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και στελέχη δεν συνέπραξαν σε αυτή την αντιδημοκρατική παρακμή, δενπαρακολουθήσαν αυτές τις μεθοδεύσεις και γύρισαν την πλάτη σε αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές. . Τώρα τον αριθμό των ψηφισάντων θα τον προσδιορίσουν οι καλπονοθείες και οι μεθοδεύσεις μέσω των κομπιούτερ.....

Ιδού η αριθμητική των εκλογομαγείρων του ΠΑΣΟΚ

Αν κάνετε την πρόσθεση αυτών
που ψήφισαν τον Βενιζέλο σύν τα λευκά συν άκυρα, βγάζετε άθροισμα 51. 415 και όχι 49.742 !!!.
Και αν έκαναν τέτοιο “λάθος” στο 25% των ψήφων, φανταστείτε τι θα έγινε στο 100%.

 ....δεν πειστήκατε ε; Δείτε και το βίντεο.


ΥΓ του blog: Αφού μας λένε τόσο χοντρά ψέματα και προσπαθούν να μας παραπλανήσουν για ένα τόσο μικρής σπουδαιότητας θέμα όπως είναι η εκλογή του μοναδικού υποψηφίου προέδρου ενός κόμματος πόσο ακόμη μπορούμε να τους εμπιστευτούμε σε ότι αύριο θα μας πουν προ των εκλογών για το μέλλον μας, την υπόσταση μας σαν έθνους, κράτους, χώρας και την προοπτική των παιδιών μας; Είναι αδιόρθωτοι. Είμαστε όμως κι εμείς εγκληματικά αδιόρθωτοι αν τους ξαναπιστεύψουμε. Η ηλιθιότητα είναι ανίατη ασθένεια δυστυχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου