Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

«Κατέβασαν» το Indymedia!


Η κατοχική συγκυβέρνηση των γερμανοτσολιάδων καταργεί το αστικό Σύνταγμα κι η ώρα της μετωπικής σύγκρουσης είναι καθήκον ΟΛΩΝ των αντιμνημονιακών δυνάμεων της πατρίδας μας!

Το βράδυ της Πέμπτης, η κυβέρνηση «κατέβασε» το athens.indymedia.org, με τη διακοπή της παροχής δικτύου του ΕΜΠ. Μαζί με αυτό, «έπεσαν» και οι δύο ραδιοφωνικοί σταθμοί «98» και «Ράδιο Ένταση». Όπως γράφει η...σημερινή Ελευθεροτυπία, πληροφορίες αναφέρουν πως έπειτα από εισαγγελικές πιέσεις, το χρόνιο αίτημα να κλείσει το indymedia ικανοποιήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά.
Λίγες ώρες μετά τη διακοπή των τριών διαδικτυακών μέσων, που σημειώθηκε γύρω στις 20.00 το βράδυ της Πέμπτης, αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα που χρησιμοποιείται όταν το indymedia έχει τεχνικά προβλήματα πως «το Athens Indymedia και ο 98fm βρίσκονται υπό καταστολή. Την Παρασκευή στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου».
Στο μεταξύ, τα συγχαρητήριά του έσπευσε να δώσει, μέσω twitter, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επανέλαβε λίγη ώρα αργότερα τα «εύγε του» στον Δένδια.
Εκατοντάδες πάντως εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους μέσω διαδικτύου, τασσόμενοι κατά της φίμωσης του αδιαμεσολάβητου μέσου. 
Από enet, μέσω "Το Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου