Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Διάγγελμα από το Costa Navarino

Ακολουθεί διάγγελμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
 
«Σκλαβελληνίδες και σκλαβέλληνες.
 
Μη νομίζετε. Και εγώ σαν σκλάβος νιώθω περιμαντρωμένος μέσα στο πολυτελές Costa Navarino. Βρέθηκα εδώ στην Πύλο για τη γιορτή της Παναγιάς. Οι επιλογές μου ήταν η Παναγιά η Χρεοκοπούσα και η Παναγιά η Δικτατοριώτισσα. Τελικά πήγα στην Παναγιά τη Μερκελιώτισσα, Μεγάλη η Χάρη Της, Παναγιά Βόηθα.
Απευθύνω το διάγγελμα αυτό γιατί δεν σταματάμε τη δραστηριότητά μας ούτε όταν σκάει ο τζίτζικας.
Δεν ξεχνάω τους υπηκόους μου ούτε στα μπάνια του λαού. Και εννοώ μπάνια του λαού, ότι κάνει μπάνια από τον ιδρώτα μέσα στο σπίτι του.
Πάλι καλά, γιατί του χρόνου με τους πλειστηριασμούς δεν θα ‘χει σπίτι και γλιτώνει έτσι από τους δεκάδες φόρους ακινήτων. Προτείνω κοντέινερ. Έχεις θερμοκρασία 50 βαθμών το καλοκαίρι και -15 τον χειμώνα. Ζεις στην Αλάσκα και τη Σαχάρα χωρίς να κουνηθείς βήμα.
Θα πληροφορηθήκατε ότι αποκαταστήσαμε στις 13 Αυγούστου ένα χρονίζον θέμα. Αυξήθηκε από το παράθυρο η σύνταξη των βουλευτών και για να μην καρφωθούμε πολύ και των δημοτικών εκπροσώπων του λαού. Βάλαμε ύστερα τον Βρούτση να το διαψεύσει. Άρα σίγουρο. Μπράβο μας.
Περνάω επί τροχάδην ότι 14 Αυγούστου διόρισα δεκάδες γενικούς και ειδικούς γραμματείς υπουργείων. Πού πήγαινε η χώρα αυτή χωρίς γενικούς και ειδικούς γραμματείς; Έκανα και μία νέα θέση γραμματέα στο υπουργείο Εσωτερικών. Η Καλαμάτα φωταγωγήθηκε. Πάλι μπράβο μας.
Δεν ξέρω αν λόγω του 15αύγουστου πληροφορηθήκατε ότι είμαστε οι πρώτοι στην Ευρώπη σε τιμές σε γάλα, τυρί, αυγά. Στο ψωμί δεν χρειάζεται να περιμένουμε πολύ. Είμαστε δεύτεροι. Η πατάτα 30% πάνω. Είναι το νέο σούσι.
Παρεμπιπτόντως τώρα αναφέρομαι στο θέμα του 18χρονου ή 19χρονου. Να συντονιστούν όμως οι λαϊκιστές για την ηλικία του. Την ίδια στιγμή που έχουμε εκατοντάδες νεκρούς στην Αίγυπτο, εμείς να ασχολούμαστε με έναν και μοναδικό που έπεσε από το τρόλεϊ;
Συμβαίνουν αυτά. Τα ίδια τραβάμε κι εμείς με τους ελεγκτές της τρόικας. Έχουμε πλακωθεί στα χέρια μ’ αυτούς. Το ξέρετε ότι ο Τόμσεν με τράβηξε και έσκισε το πουκάμισό μου και παραλίγο να ρίξει από το υπουργείο Οικονομικών τον κύριο Στουρνάρα;
Από την άλλη, δεν έχεις 1,20 ή 1,40 να μπεις στα ΜΜΜ; Κόψε το κεφάλι σου και βρες ή κόψ’ το με τα πόδια. Τζαμπατζήδες.
Καλά τα είπε η Λένα Διβάνη, που με κάλυψε απόλυτα στα καθήκοντά μου, στο διάστημα που είμαι έγκλειστος εδώ στο Costa Navarino, σκλαβελληνίδες και σκλαβέλληνες. Μπράβο της»
Λάκης Μπέλλος
Εφημερίδα των Συντακτών
harryklynn.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου