Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Ο Λάτσης πήρε τηλέφωνο στο Twitter και ζήτησε να τον βγάλουν στον αέρα

ellιniko
 
Αίσθηση έχει προκαλέσει η κίνηση του Σπύρου Λάτση να πάρει τηλέφωνο στο Twitter και να ζητήσει να τον βγάλουν στον αέρα, όπως έκανε ο Δημήτρης Κοντομηνάς στο σταθμό του.  
Ο Σπύρος Λάτσης ζήτησε να μιλήσει ζωντανά στο Twitter και να διαμαρτυρηθεί για όλους αυτούς τους αλήτες που γράφουν πως η κυβέρνηση ξεπούλησε το Ελληνικό.
Οι υπεύθυνοι του Twitter του είπαν πως δεν μπορεί να γίνει αυτό -γιατί οι χρήστες δεν πλήρωναν το λογαριασμό τηλεφώνου και τους το έκοψαν-, και τότε ο Σπύρος Λάτσης ζήτησε όλα τα tweet που κάνουν λόγο για ξεπούλημα του Ελληνικού να αντικατασταθούν από tweet που να λένε πως είναι εθνικός ευεργέτης.
Το Twitter είπε στον Σπύρο Λάτση να κάνει ένα λογαριασμό και να απαντάει στους χρήστες του Twitter, για να τους τρολάρει.
Σύμφωνα με τον Σπύρο Λάτση, το Ελληνικό δεν ξεπουλήθηκε, αφού πήγε σε Έλληνα, αν και εμείς οι προλετάριοι ξέρουμε πως ο αγώνας με το κεφάλαιο είναι διμέτωπος και συνεχής, αφού αφορά και το διεθνές και το εθνικό κεφάλαιο.
Επίσης, ο Σπύρος Λάτσης δικαιολόγησε τον Αλέξη Τσίπρα, την Ρένα Δούρου, τον Δημήτρη Παπαδημούλη και τους άλλους αριστερούς επαναστάτες που -όταν ήταν στην αντιπολίτευση- ούρλιαζαν πως δεν θα επιτρέψουν να ξεπουληθεί το Ελληνικό. 
Ο Σπύρος Λάτσης είπε πως ο Τσίπρας, η Δούρου, ο Παπαδημούλης και τα άλλα παιδιά εννούσαν πως δεν θα επιτρέψουν να ξεπουληθεί το Ελληνικό από την κυβέρνηση Σαμαρά, αφού ήθελαν να το ξεπουλήσουν αυτοί.
Και το έκαναν.
 
(Μου αρέσουν πολύ όλοι αυτοί που κάνουν κάθε φορά τους έκπληκτους με το ξεπούλημα της χώρας και νομίζουν ακόμα πως αυτό έχει να κάνει με την εκάστοτε κυβέρνηση. Η Ελλάδα είναι υποδουλωμένη. Μπορεί σε καμιά πενηνταριά χρόνια να το καταλάβουν.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου