Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Καλύτερα που ο Μητσοτάκης διέγραψε μια μητέρα ΑΜΕΑ παρά τον Άδωνι που είναι ΑΜΕΑ

 
Δεν είναι λίγοι αυτοί που διαφωνούν με την διαγραφή της Κατερίνας Παπακώστα από τη Νέα Δημοκρατία και πιστεύουν πως θα πρέπει να διαγραφεί ο Άδωνις Γεωργιάδης. 
Ο Πάνος Καμμένος έφτασε στο σημείο να κατηγορήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως διέγραψε μια μητέρα ΑΜΕΑ, υποτασσόμενος στα συμφέροντα.
Θα σταθώ στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη και θα πω πως πήρε τη σωστή απόφαση.
Η κυρία Παπακώστα είναι μια άξια γυναίκα -κάθε γυναίκα είναι άξια, πόσω μάλλον μια γυναίκα που μεγαλώνει ένα παιδί με ειδικές ανάγκες-, οπότε θα βρει τον δρόμο της προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Καλύτερα που ο Κυριάκος διέγραψε τη μητέρα ενός ΑΜΕΑ παρά να διέγραφε τον Άδωνι, ο οποίος είναι ΑΜΕΑ.
Τι θα κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης αν τον διαγράψει ο Κυριάκος Μητσοτάκης;
Ο Άδωνις είναι ένας άνθρωπος σε μανία.
Ένας βλαμμένος που τσιρίζει όλη μέρα.
Τον βλεπεις τον άνθρωπο ότι δεν είναι καλά.
Καλύτερα να τον έχουμε μέσα στη Νέα Δημοκρατία και να πηγαίνει σε 30 κανάλια και ραδιόφωνα κάθε μέρα, παρά να κυκλοφορεί ελεύθερος.
Ο Άδωνις είναι επικίνδυνος και για τον εαυτό του και για τους άλλους.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη που, αν και θέλει να γίνει πρωθυπουργός, κρατάει τον Άδωνι στη Νέα Δημοκρατία, απομακρύνοντας το ενδεχόμενο να νικήσει στις εκλογές.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη που παραμερίζει τις προσωπικές του φιλοδοξίες και βάζει πάνω απ’ όλα τον Άνθρωπο. 
Δεν έχει καμία σημασία που ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι φασίστας, ρατσιστής, αντισημίτης, ομοφοβικός και μισαλλόδοξος.
Ούτε έχει σημασία πως, αν του δώσεις μια καρέκλα, μπορεί να γίνει και αναρχικός· είναι η διαταραχή του που ευθύνεται, όχι αυτός.
Καλύτερα που τον έχουν στη Νέα Δημοκρατία, παρά να πήγαινε στη Χρυσή Αυγή που θα τον τρέλαιναν στο δούλεμα και θα επιδεινωνόταν η κατάστασή του.
Δεν πειράζει που στο τέλος θα μείνουν στη Νέα Δημοκρατία μόνο ο Μητσοτάκης και ο Άδωνις.
Τον σωστό τον φιλελέ τον ξεχωρίζεις από τον φασίστα που έχει δίπλα του, για να μη φαίνεται ο φασίστας που έχει μέσα του.
Να δώσω συγχαρητήρια και σε όλους αυτούς τους φωτισμένους πνευματικούς ανθρώπους -που παλιότερα στήριζαν Σημίτη, Καραμανλή και Παπανδρέου- οι οποίοι στηρίζουν με λύσσα τώρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάνοντας πως δεν βλέπουν τον φασίστα Άδωνι, αφού όλοι τους καταλαβαίνουν πως ο άνθρωπος δεν είναι στα καλά του.
Μπράβο σε όλους.
Δεν πειράζει που χάθηκε η χώρα, ας σώσουμε τον Άδωνι.
Σημασία έχει ο Άνθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου