Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Επιτέλους, η Ελλάδα θα πάει μπροστά!

 
Είμαι πολύ ευχαριστημένος, Πιτσιρίκο, τόσο από τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών όσο και των αυτοδιοικητικών εκλογών! Πρώτον γιατί η Ελλάδα βάφτηκε στο χρώμα της σημαίας της και δεύτερον επειδή ήταν ένας θρίαμβος των φιλομνημονιακών δυνάμεων, αφού ευτυχώς όλοι όσοι επιθυμούν να μπει η Ελλάδα σε περιπέτειες, έμειναν όλοι τους κάτω από το 3%!   
Κυρίως, όμως, χαίρομαι που οι Έλληνες κατάλαβαν πόσο απαραίτητα είναι τα μνημόνια και η βοήθεια της Ευρώπης για να πάει η χώρα μπροστά επιλέγοντας Νέα Δημοκρατία, την αυθεντική φιλομνημονιακή δύναμη και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ που είναι «ιμιτασιόν» φιλομνημονιακός.
Η Νέα Δημοκρατία διαθέτει στελέχη με πολύχρονη εμπειρία στην κυβέρνηση, καθώς και απογόνους πολιτικών οικογενειών που παίρνουν τεχνογνωσία από τους συγγενείς τους, οπότε είναι η μόνη εγγύηση για να πάει επιτέλους η χώρα μπροστά!
Θα πρέπει όμως να αναγνωρίσουμε και την συμβολή του Τσίπρα που, παρόλη την ανεπάρκειά του, έπεισε όλους τους Έλληνες ότι τα μνημόνια και η Ευρώπη είναι μονόδρομος!
Μακάρι η Νέα Δημοκρατία να αποκτήσει την απαραίτητη αυτοδυναμία, ώστε να μην χρειαστεί η συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ -το οποίο δείχνει ότι έχει ξεφύγει τελείως από το πασοκικό του παρελθόν- ή στην ύστατη περίπτωση να συνεργαστεί με σοβαρά στελέχη από τον ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία έχουν κοινό μνημονιακό όραμα με εμάς.
Ο Τσίπρας μας άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για να κυβερνήσουμε ΚΑΛΥΤΕΡΑ και ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ αυτή την φορά, αφού προχώρησε στις μεταρρυθμίσεις που θέλαμε να κάνουμε τόσα χρόνια αλλά δεν τολμούσαμε για το πολιτικό κόστος, όπως η αύξηση της φορολογίας, η μονιμότητα του ΕΝΦΙΑ, η καθιέρωση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, το Μακεδονικό και πολλές άλλες σημαντικές μεταρρυθμίσεις.
Γι’ αυτό κι εμείς, όταν έρθουμε στα πράγματα, θα τους φερθούμε με τον σεβασμό που φέρονται σε αιχμαλώτους πολέμου.
Παρ’ όλο που είναι σίγουρο ότι θα βρούμε άδεια τα ταμεία από τον ΣΥΡΙΖΑ λόγω των προεκλογικών επιδομάτων του Τσίπρα, αυτή την φορά ο κόσμος θα είναι δίπλα μας στα σκληρά μέτρα που θα αναγκαστούμε να πάρουμε τα τρία πρώτα χρόνια, γιατί θα είναι όλα καλύτερα τον 4ο χρόνο της διακυβέρνησής μας.
Περιμένω με ανυπομονησία, Πιτσιρίκο, την πολυπόθητη άνοδο του χρηματιστηρίου, την αύξηση των ξένων επενδύσεων, την αποκρατικοποίηση όλων των δημόσιων υπηρεσιών (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, νοσοκομεία, υπόλοιπα αεροδρόμια και λιμάνια κ.λ.π.), ώστε όλα να γίνουν ιδιωτικός τομέας που όλοι θα δουλεύουν και κανείς δεν θα κάθεται!
Σε προσωπικό επίπεδο, Πιτσιρίκο, αναμένω να ξεκινήσει επιτέλους η επένδυση του Ελληνικού με τα πολυτελή ξενοδοχεία και τα καζίνο· την δημιουργία της υπέροχης αθηναϊκής ριβιέρας.
Μία θεία μου είναι πολύ φίλη με ένα πολιτικό πρόσωπο που θα αναλάβει σίγουρα υπουργείο με τη Νέα Δημοκρατία και μου έχει υποσχεθεί μία καλή θέση στο Ελληνικό.
Οπότε η συμβουλή που έχω να δώσω στους νέους που είναι άνεργοι, είναι να γραφτούν στις επιτροπές του κόμματος για να ενισχύσουν το κόμμα και να έχουν ένα καλύτερο μέλλον.
Αν όμως είναι αντιφρονούντες, καλό θα είναι να μην αρκούνται στα επιδόματα του ΟΑΕΔ, αλλά είτε να δουλεύουν στις πολυεθνικές με τον κατώτατο μισθό για να μην τεμπελιάζουν -εξάλλου τα 300€ είναι πολύ καλύτερα από το 0-, είτε να κάνουν μία πράξη αγάπης για την χώρα τους: να φύγουν εκτός Ελλάδας και να στέλνουν συνάλλαγμα για να βοηθήσουν την χώρα τους να ορθοποδήσει.
Αλλά σε καμία περίπτωση να μην ξανάρθουν να ψηφίσουν αντιδραστικά, όπως το 2015 που παραλίγο να μπει η χώρα σε περιπέτειες!
Κλείνοντας Πιτσιρίκο, θέλω να απαντήσω σε μερικούς κακεντρεχείς που σχολιάζουν την εκλογή Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων και την επικείμενη εκλογή του Κυριάκου στην πρωθυπουργία.   
Λένε αυτοί οι κακεντρεχείς ότι «μια ζωή τους Μητσοτάκηδες θα ταΐζουμε;» ή «θα ταΐζουμε την οικογένεια Μητσοτάκη μέχρι να σβήσει ο ήλιος».
Απαντώ λοιπόν σε αυτούς τους κακεντρεχείς ότι οι Έλληνες δαπανούν ένα μεγάλο μέρος από τα έσοδά τους για να ταΐζουν κατοικίδια ζώα· έχει γεμίσει ο τόπος σκύλους, γάτες και καναρίνια!
Γιατί λοιπόν έχουν πρόβλημα να ταΐζουν και την οικογένεια Μητσοτάκη που έχει προσφέρει και μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα σε αυτή την χώρα;
Ασφαλώς, πιτσιρίκο, θα έχεις αντιληφθεί ότι δεν ασπάζομαι καμία από τις «π@π@ρe-ές που έγραψα παραπάνω!
Αλλά τι σημασία έχει αφού τις ασπάζονται τουλάχιστον 1.800.000 Έλληνες ψηφοφόροι;
Κι αφού η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ είναι διάσπαρτη παντού γύρω μας, είναι θέμα χρόνου πότε θα γίνω κι εγώ άλλος ένας ΗΛΙΘΙΟΣ.
Όμως, επειδή συλλαμβάνω τον εαυτό μου κατά καιρούς να σκέφτεται, για να μην ξεφύγω από τη μαζική αποχαύνωση, περιμένω από τον Αλέξη τον Τσίπρα να μας δώσει ένα τελευταίο προεκλογικό επίδομα για να αγοράσω ένα i-pad, με το οποίο θα παίζω όλη μέρα βιντεοπαιχνίδια μέχρι να κάψω εντελώς τον εγκέφαλό μου!
Εύχομαι καλό καλοκαίρι, Πιτσιρίκο, λουσμένο στο γαλάζιο του Αιγαίου και της Ν.Δ.
Αδημονώ να ακούσω τις κόρνες που μου θυμίζουν τις προεκλογικές ομιλίες της δεκαετίας του ’80.
Αδημονώ επίσης το βράδυ της 7ης Ιουλίου να ακούσω τα αυτοκίνητα να κορνάρουν πανηγυρίζοντας τη νίκη της ΝΔ και από τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα να ακούγεται παντού στην Ελλάδα, ο νέος μας εθνικός ύμνος: «Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η θρησκεία, Ζήτω η Νέα ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ!!!»
Μάνος
 
(Αγαπητέ Μάνο, εγώ τα βρίσκω πολύ διασκεδαστικά όλα αυτά. Και οι περισσότεροι Έλληνες μοιάζουν να τα απολαμβάνουν. Οπότε, ας αφήσουμε τους ανθρώπους να χαρούν. Βέβαια, μετά θα ρίχνουν κατάρες σε αυτούς που ψηφίζουν -κάνοντας τους αθώους και τους ανήξερους- αλλά είναι κι αυτό μια ελληνική παράδοση. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου