Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Ο Μητσοτάκης θέλει γυναίκα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο Σαμαράς είναι έτοιμος να αλλάξει φύλο

Φουντώνουν τα σενάρια για το ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αφού όλο και πιο συχνά ακούγεται το όνομα του Αντώνη Σαμαρά, αν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προτιμούσε μια γυναίκα ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να κάνει γυναίκα Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να τη σπάσει στην αδερφή του την Ντόρα, η οποία είναι ήδη σπασμένη που ο ζαβός αδερφός της έγινε πρωθυπουργός, ενώ αυτή παλεύει ακόμα με τις δίαιτες.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νέα Δημοκρατία, ο Αντώνης Σαμαράς είναι πρόθυμος να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, ώστε να μπορεί να είναι αυτός ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και να μην του φάνε την καρέκλα η Μαρία Δαμανάκη ή η Άννα Διαμαντοπούλου.
Βέβαια, ο Αντώνης Σαμαράς ζητάει διαβεβαιώσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως θα κάνει αυτόν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γιατί δεν λέει να αρχίσει να ντύνεται με μίνι και στράπλες, να κάνει αποτρίχωση, να φορέσει τακούνια, να πάει να κόψει τη μαλαπέρδα του και να θέλει να τον φωνάζουνε Λόλα, και να μην γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Αν ο Αντώνης Σαμαράς αποφασίσει να αυτοπροσδιοριστεί ως γυναίκα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον κάνει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα του κόσμου που θα έχει ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας ένα τρανσέξουαλ άτομο.
Από το περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπάρχει σιγή ιχθύος.
Πάντως, ένας συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτεται να κάνει τον Αντώνη Σαμαρά -ως άνδρα ή ως τρανσέξουαλ- διευθυντή σε κάποιο νοσοκομείο, αφού, κακά τα ψέματα, ο Σαμαράς θα ήταν καλός για διευθυντής στον Ευαγγελισμό· και πολύ του είναι.
Σε άλλα νέα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτεται να κάνει διευθυντή στο Ωνάσειο τον Σταμάτη Φασουλή, γιατί δεν λέει, ρε φίλε, να είσαι ο Ωνάσης, να πεθαίνεις, και να σε υποδύεται στο θέατρο ο Σταμάτης Φασουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου