Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Με την βιολετιά της ματιά – Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor: Μια από τις μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών. Ξεκίνησε την καριέρα της ως παιδί θαύμα το 1943 με την ταινία «Σιωπηλός κατήγορος».
Παντρεύτηκε 8 φορές, εκ των οποίων τις δύο με τον Ρίτσαρντ Μπάρτον. Είναι επίσης διάσημη για τα βιολετιά της μάτια.

Το απόγευμα της Κυριακής 6 Μαΐου την συνάντησα μπροστά από την κάλπη.
«Οι σύντροφοί σου δεν συμφωνούν ότι η ψήφος μπορεί να είναι σφαίρα…» μου ψιθύρισε.
Τι ψήφισες την ρώτησα;
Με κοίταξε με νόημα….
«Στις 6 Μαΐου τους τσακίσαμε. Τον Ιούνιο του 2012 τους τελειώνουμε»…

Κ.Π

Καλησπέρα, κύριε πιτσιρίκο. Επανέρχομαι με την Elizabeth. Ξεκαθαρίζω σε εσάς ότι με αυτή τη «φωτογραφία» θα ήθελα να αναλογιστούν οι αναρχικοί φίλοι μου αν πράγματι είναι τροχοπέδη γι’ αυτούς ένα ενδεχόμενο πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέσα στη Βουλή… Υπονοώ την σιωπηρή αποδοχή να συμμετέχουν σε αυτήν την εκλογική διαδικασία, όπως και και οι σύντροφοί μας το 1936 στην Ισπανία. Όπως, ίσως, είδατε ήδη, χρησιμοποιώ σαν «σλόγκαν» φράση από κείμενό σας με το οποίο πολύ ταυτίστηκα… Συνεχίζουμε… Ευχαριστώ, Κυρηναίος
(Αγαπητέ κύριε, σας ευχαριστώ. Ίσως, οι αναρχικοί φίλοι σας δεν είναι ακριβώς αρνητικοί στο ενδεχόμενο πρωτιάς του ΣΥΡΙΖΑ και στο να μπει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Βουλή – μάλλον αντιλαμβάνονται από ιστορική γνώση και ένστικτο πως οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα θα είναι εντελώς διαφορετικές. Ο φασισμός είναι το πραγματικό πρόσωπο του καπιταλισμού. Και η ιστορία έχει δείξει ότι ο φασισμός είναι πάντα εκεί, όταν η μεγαλοαστική τάξη κινδυνεύει να χάσει τα προνόμιά της. Συνεχίζουμε…)
Όλες οι «Divas» του Κ.Π. εδώ.
pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου