Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

«Όλοι μαζί τα φάγαμε»: Εγχειρίδιο (του Πάγκαλου) ενοχοποίησης της κοινωνίας


Ο οστρακισμένος  πολιτικά Πάγκαλος –ο φιλομνημονιακός και φιλογερμανός, αμετανόητος συνεχίζει να υπερασπίζεται το ρόλο τού καθηγητή ενοχοποίησης των Ελλήνων. 
Εξακολουθεί να εξυπηρετεί τους διεθνείς οικονομικούς καιροσκόπους, τους εθνικούς λυμεώνες και τους ευρω-λύκους της ευρωγερμανικής οικονομίας.
Το βιβλίο του, που εκδόθηκε σε ηλεκτρονική* μορφή και τιτλοφορείται: «Όλοι μαζί τα φάγαμε»,είναι το εκπαιδευτικό εγχειρίδιο μέσω του οποίου θα ξαναπροσπαθήσει να εκπαιδεύσει τους Έλληνες, ώστε να εμπεδώσουν το προσβλητικό ψέμα του, για την ισάξια συν-ενοχή τους στο κλέψιμο και την καταστροφή της χώρας.
Την προσπάθεια του Πάγκαλου τη βοηθάει ο παρωχημένος συστημικός Τύπος. Αναπαράγοντας, δήθεν εντός εισαγωγικών τα γραπτά τού αμοραλιστή πολιτικού και μέσω συνεντεύξεων, τον επαναφέρει στο προσκήνιο για να του επιτρέψει να τεκμηριώσει, τάχαμου με επιστημονικό τρόπο, το κατηγορητήριο εναντίον του «διεφθαρμένου» λαουτζίκου της Ελλάδας.Αυτή τη φορά, ό,τι και να γράφουν οι «πάγκαλοι» ή οι «τσοχατζόπουλοι» – ό,τι και να αναπαράγουν μέσω του Τύπου οι παπαγάλοι των ελίτ, δεν θα καταφέρουν το σκοπό τους. Οι πολίτες είναι διαβασμένοι και υποψιασμένοι. Γνωρίζουν τους ενόχους και δεν ταυτίζονται με αυτούς. Μόνον αναμένουν την τιμωρία τους.  Συνυπευθυνότητα έχουν εκείνοι που έπαιρναν και παίρνουν τις αποφάσεις για την οικονομική και εθνική πολιτική της χώρας και οι φίλοι τους: οι μεγαλοεργολάβοι τής διαπλοκής.

Φιλοκαλούμεν τε γάρ μετ' ευτελείας καί φιλοσοφούμεν άνευ μαλακίας (Θουκ., Περικλέους Επιτάφιος, 40)

 
Τους Έλληνες αρχίζει να ξυπνά ο γόος του κλάματος: των γεννημένων και αγέννητων παιδιών τους…(http://massmedia-gr.blogspot.com/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου