Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Ανάληψη ευθύνης στις Σκουριές


Anita Berber : Χορεύτρια και ηθοποιός του βωβού κινηματογράφου.
Ήταν τόσο ξεχωριστή, καθώς η σκανδαλώδεις εμφανίσεις της στις θεατρικές σκηνές του Βερολίνου της δεκαετίας του ’20 προκαλούσαν ρίγη ερωτισμού αλλά και αποτροπιασμό στους συντηρητικούς κύκλους της μεσοπολεμικής γερμανικής κοινωνίας.
Την έχω καμαρώσει αυτοπροσώπως να παραγγέλνει στον σερβιτόρο τρία ποτήρια σαμπάνια, να κατεβάζει στον λάρυγγά της το χρυσαφένιο ποτό και αφήνοντας την γούνα της να πέσει ατημέλητα στο πλάι της, να προκαλεί σάλο καθώς αποκαλύφθηκε πως από μέσα ήταν εντελώς γυμνή…!
Η σκανδαλώδης DIVA συντρίβει με τους γυμνούς χορούς της όλες τις συμβάσεις.
Φορούσε αντρικά κουστούμια, ερωτευόταν γυναίκες και άντρες, και έπαιρνε κοκαΐνη και μορφίνη δημόσια.
Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές.
Ποια άλλη λοιπόν θα έβγαινε μπροστά σε μια από τις ωραιότερες ακτιβιστικές πράξεις που έχουν χαρεί τα μάτια της Ελληνικής κοινωνίας τα τελευταία χρόνια.
Ήρθε η ώρα μια φωτογραφία να αποκαταστήσει την αλήθεια και να αθωώσει τους άδικα συλληφθέντες της Ιερισσού Χαλκιδικής αναδεικνύοντας ανυπόστατες και αίολες τις κατηγορίες.
Το χτύπημα στις Σκουριές σχεδιάστηκε από την Marlen, ετοιμάστηκε πρακτικά από την Loren και ενορχηστρώθηκε συνολικά από την επαναστατική οργάνωση DIVAS.
Τελευταία από όλες το πρόσταγμα το έδωσε η Anita, ενώ λίγα λεπτά μετά μεταμορφώθηκε και ακολούθησε τις συντρόφισσες της.
Παρά τις δύσκολες φωτιστικά συνθήκες κατάφερα να αποθανατίσω αυτή τη στιγμή.
Έτσι και αλλιώς στα χέρια της ακόμη και ένα μπουκάλι σαμπάνια έδειχνε το ίδιο αποτελεσματικό όπλο όπως και ένα κομπρεσέρ.
Διαλέγουμε αυτή τη στιγμή για την αποκάλυψη της αλήθειας καθώς η αντιπληροφόρηση της κατειλημμένης δημόσιας τηλεόρασης θα έχει μια ευκαιρία να εξυγιάνει το βρωμερό παρελθόν της, όσον αφορά την ενημέρωση, και να αποκαταστήσει έστω και τώρα την αλήθεια.
Μα τον Αλλάχ σας ορκίζομαι ότι όλα συνέβησαν όπως τα βλέπετε.
Τώρα που γνωρίζετε την αλήθεια κύριε Δένδια, αθωώστε άμεσα τους κατοίκους της Ιερισσού και λάβετε τα μέτρα σας.
Οι DIVΑS είναι καθ’ οδόν.
Κ. Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου