Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ο Γλέζος κατεβάζει αύριο, για δεύτερη φορά, τη γερμανική σημαία!

 
Μαύρο στους κατακτητές και  τους δοσίλογους που κατέστρεψαν τη χώρα μας

Ο ΗΡΩΑΣ της εθνικής αντίστασης Μανώλης Γλέζος έχει την τύχη να κατεβάσει για δεύτερη φορά τη γερμανική σημαία. Την πρώτη φορά τον Μάιο του 1941 αψηφώντας τις δυνάμεις κατοχής, κατέβασε τη φασιστική σημαία από την Ακρόπολη, και ήταν η πρώτη αντιστασιακή πράξη κατά των Γερμανών σε ολόκληρη τη σκλαβωμένη Ευρώπη.
Τώρα 73 χρόνια μετά, πάλι Μάιος, ο Μανώλης, σαν έφηβος θα πρέπει να τυλίξει σε συσκευασία δώρου μια γερμανική σημαία και τη στείλει με τον κ. Σαμαρά ή τον κ. Βενιζέλο στην κ. Μέρκελ για να το κατανοήσει καλά, ότι τερματίζεται οριστικά και η νέα γερμανική κατοχή, η οποία ήταν σκληρότερη από την πρώτη.
 
Ο λαός αποφασίζει την Κυριακή με την ψήφο του το τέλος του πειράματος, που οδήγησε στην αυτοκτονία 6.000 συνανθρώπους μας, έσπρωξε στην ανεργία 2.500.000 Έλληνες, εξαθλίωσε μεγάλες κοινωνικές μάζες και κατέστρεψε οικονομικά ολόκληρη τη μεσαία τάξη.
ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΟΥΝ: Αυτοί που κλείνουν νοσοκομεία και σχολεία γιατί έτσι απαιτεί η τρόικα. Αυτοί που επανέφεραν τα κατοχικά συσσίτια, γιατί μας θεωρούν ραγιάδες. Αυτοί που επιδιώκουν μια μόνιμη κατοχή και εκποίηση της χώρας μας.
ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΟΥΝ: Οι δοσίλογοι που συνεργάστηκαν με τους ξένους τοκογλύφους, για να μπορέσουν να αποκτήσουν μερίδιο απ’ τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου και της ιδιωτικής περιουσίας. Όλοι αυτοί, που συνωστίζονταν για να προσφέρουν υπηρεσίες στα κλιμάκια της τρόικας, που εξελίχτηκαν σε νέα γκεστάπο.
ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΟΥΝ: Οι χρεοκοπημένοι βαρώνοι της διαπλοκής, που για χρόνια τώρα τομοκρατούν τον κόσμο με εκβιαστικά διλήμματα, προκειμένου να τον κρατούν σε ομηρία, για να αλωνίζουν ανενόχλητοι οι γερμανοί και οι υπόλοιποι ξένοι τοκογλύφοι.
ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΟΥΝ: Αυτοί που εκφράζουν την κτηνωδία τους και την κοινωνική τους αναλγησία στις απολυμένες καθαρίστριες, φτάνοντας σε σημείο επικίνδυνου καθεστωτισμού, να μην εφαρμόζουν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης.
ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΟΥΝ: Αυτοί που άφησαν τους καρκινοπαθείς χωρίς φάρμακα, γιατί αυτό προέβλεπε το περιβόητο μνημόνιο που ψήφισαν οι εθνοπατέρες, προδίδοντας το λαό και το έθνος.
ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΟΥΝ: Αυτοί που δέχτηκαν να γίνουν μαριονέτες της Μέρκελ και έστηναν κυβερνήσεις ανάλογα με τις επιθυμίες του Μπαρόζο και του Σόιμπλε.
ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΟΥΝ: Οι δοσίλογοι μιας χρήσεως, που τσάκισαν στην κυριολεξία μισθούς και συντάξεις και ετοιμάζονται να πάρουν τα ρέστα από μισθωτούς και συνταξιούχους.
ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΟΥΝ: Αυτοί που λησμόνησαν ότι η Ελλάδα είναι ανεξάρτητο κράτος και καταρράκωσαν τις συνταγματικές αρχές της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής Κυριαρχίας.
ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ: Το μεγάλο πατριωτικό και δημοκρατικό μέτωπο, για να επαναφέρει τη χώρα σε καθεστώς εθνικής κυριαρχίας, εξασφαλίζοντας αξιοπρέπεια και δουλειά, μισθούς και συντάξεις της προκοπής για όλους.
ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ: Η νέα ηγετική φυσιογνωμία της Ευρώπης ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος με τη βοήθεια της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού θα δώσει τη μάχη με τη διεθνή των τοκογλύφων για τη διαγραφή του δημόσιου χρέους.
ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ: Η μεγάλη ανατροπή, για να σταματήσει το ναζιστικό πείραμα σε βάρος του ελληνικού λαού. Τα πειράματα της Μέρκελ τελειώνουν οριστικά και αμετάκλητα για την Ελλάδα. Σε περίπτωση που επιθυμούν, ας τα εφαρμόσουν στο δικό τους λαό.
ΑΥΡΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ: H απελευθέρωση της χώρας από τη νέα ναζιστική κατοχή, σηματοδοτώντας μια νέα πορεία, στην οποία κυρίαρχο ρόλο θα έχει ο ελληνικός λαός. Μια πορεία στην οποία δεν έχει καμία θέση το πολιτικό προσωπικό, που χρεοκόπησε τη χώρα, ούτε οι πρόθυμοι υπηρέτες της Μέρκελ, οι οποίοι για να επιβιώσουν, δέχτηκαν να παίξουν το ρόλο των δοσίλογων.
Για την απελευθέρωση της χώρας από τη νέα Γερμανική κατοχή, χρειάζεται η ψήφος του κάθε έλληνα πατριώτη. Γιατί αύριο, δεν έχουμε εκλογές, αλλά δημοψήφισμα, για την παραμονή ή όχι της τρόικας στην Αθήνα. Ή φεύγουν αύριο και ελευθερώνεται η χώρα ή μένουν για καμιά πενηνταριά χρόνια ακόμα και γινόμαστε για μια ακόμα φορά ραγιάδες και δούλοι.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου