Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Πόσο θες να μας τρελάνεις

Στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007  καταγράφεται ήττα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.  Το βράδυ της ίδιας μέρας ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε  ότι θα ζητήσει την ανανέωση της εμπιστοσύνης της βάσης του κόμματος. Πριν τελειώσει την δήλωση του ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε ότι θα είναι και αυτός διεκδικητής της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ. Τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου αναδείχτηκε και πάλι πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 11ης Νοεμβρίου, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και τον Κώστα Σκανδαλίδη στην τρίτη. Το ίδιο βράδυ ζητάει εκλογές από την κυβέρνηση Καραμανλή. (Αυτός ήταν νόμιμος;) Από τον Φεβρουάριο του 2008 γίνεται καθημερινή απαίτηση  (Αυτό είναι νόμιμο και πολιτικά επιτρεπτό;)
Στις 7 Ιουνίου 2009 το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κέρδισε τις ευρωεκλογές με 36,64%, έναντι 32,29% της Νέας Δημοκρατίας. Ζητά πρόωρες βουλευτικές και βλέπει γι αυτό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (αυτό ήταν απολύτως νόμιμο και συνταγματικό;) εκλογές  που τελικά γίνονται στις 5 Οκτωβρίου 2009.
Όταν στις 25 Μαΐου 2014 ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει πρώτος με διαφορά 3,9% κι η ΝΔ χάνει 7% κι ο συνεταίρος στην κυβέρνηση Βενιζέλος με 4% και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. καταλαβάνει κρυμένο στην Ελιά το φοβερό 8% και ζητά εκλογές είναι αντισυνταγματικό, υπερφίαλο και πολιτικά ανήθικο!!!!! Πόσο θέλουν ακόμα να μας τρελάνουν.  Ακούστε μόνοι σας.....


ΥΓ του blog: Με κάτω από 10% ο Βενιζέλος δήλωνε (Βήμα) ότι δεν υπάρχει νομιμοποίηση της κυβέρνησης και θα ζητήσει από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας εκλογές (συνταγματικό ;). Ο Σαμαράς θα έκανε το ίδιο αν ο ΣΥΡΙΖΑ ερχότανε πρώτο κόμμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε πρώτο κόμμα κι η Ελιά έπιασε 8% αλλά κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί ζήτησε εκλογές!!!!

1 σχόλιο:

  1. Όποιος πιστεύη ότι το ΚΡΑΤΟΣ ενεργεί για τα συμφέροντα του πολίτη, είναι στην καλλίτερη περίπτωση ΑΦΕΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή