Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Συμφωνία εντός ολίγων λεπτών

Ο Λάμπης Ταγματάρχης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής
Απαράδεκτος ο Μητρόπουλος που κατήγγειλε βασανισμό του Ταγματάρχη από τη Ζωή. Του έκανε φάλαγγα; Δεν του έκανε. Γιατί φωνάζει ο εργατολόγος;
Η εξέταση Ταγματάρχη συνεχίζεται σήμερα στα παρακάτω σημεία:
   •Λάκκος με τα φίδια
   •150 ερωτήσεις από Ζωή-Ραχήλ
   •Εκπαραθύρωση
Η Ζωή έκανε την ερώτηση της χρονιάς: «Πού ήσασταν το βράδυ που έπεφτε το μαύρο, κύριε Ταγματάρχη;». Γιατί όμως δεν ρώτησε άλλα: «Πού ήσασταν χθες το βράδυ, κύριε Ταγματάρχη;». Θα έπεφτε ξερός.
Το να δείχνει ζωντανά επί ώωωωωρες το κανάλι της Βουλής την εξέταση του Ταγματάρχη από τη Ζωή είναι το άκρον άωτον της χρεοκοπίας.
Η Ραχήλ ήξερε τι ρωτούσε. Αν είναι βαφτισιμιά του Λάμπη μία από τις υποψήφιες στο Δ.Σ. της ΕΡΤ. Δεν ήταν. Αλλά έχει διορίσει άλλες 50 βαφτισιμιές.
Ανακουφίστηκαν Χατζηνικολάου και Πρετεντέρης μόλις τελείωσε τις ερωτήσεις η Ζωή στον Ταγματάρχη, που όχι και βασανίστηκε. Πού θα βρει πάλι τόση προβολή. Στα «Κακά Παιδιά» που έκανε; Δεύτερο βιολί μετά τον Λάλα ήταν (συνηθίζω να τους βάζω να τσακώνονται).
Αυτοκίνητο δεν έχω. Γι' αυτό δεν μπορώ να κρίνω το αυτοκινητονομοσχέδιο. Γιατί όμως δεν του βάζουν ΕΝΦΙΑ αφού είναι πια ακίνητο;
Και μετά την εξυπνάδα μου, να πω ότι περάσατε μια ωραία ολονυχτία με Αδωνι-Φίλη.
Εδώ φαίνεται η εμπειρία του Χατζηνικολάου. Επρεπε να 'χεις πολλή πείρα να το σκεφτείς αυτό το δίδυμο, για να έχουμε μια κατασταλαγμένη άποψη ειδικών για το αν θα υπάρξει ρήξη ή διαφωνία με τους δανειστές.
Ηταν όμως ένα πολύ ωραίο αντίπαλο ζευγάρι για τις τελευταίες νύχτες της Πομπηίας.
Ο Φίλης ξεκινώντας είπε ότι θα χαρούν οι γιαγιάδες και οι παππούδες από τη συμφωνία. Ο Αδωνις τόνισε ότι θέλει πολύ τη συμφωνία, ενώ ταυτόχρονα κρατούσε ένα χαρτί υγείας στα χέρια του.
Είχαμε τις καθαρίστριες του υπ. Οικονομικών, τώρα έχουμε τις καθαρίστριες του «Πεντελικόν». Τώρα είμαστε πια όλοι «Καθαρίστριες του “Πεντελικόν”». Τι όχι;
Στήθηκαν ήδη οι πρώτες σκηνές στο Κεφαλάρι. Παρελαύνουν και οι πρώτοι υπουργοί με πρώτο τον μπον βιβέρ Κατρούγκαλο που ήταν θαμώνας στο ρεστοράν εκεί. Τι όχι; Δεν ήταν θαμώνας ή δεν θα πάει για συμπαράσταση στις καθαρίστριες και καμαριέρες;
Να γίνει αμέσως συναυλία της Αλεξίου με τα γνωστά γάντια. Και οι καθαρίστριες των Β.Π. έχουν ψυχή. Ή όχι;
Σε άλλα όμορφα τώρα. Πάνε να μας χαλάσουνε την έξοδο του τριημέρου με την έξοδο από το ευρώ.
Οι απόψεις ξέρετε σαν τι είναι. Εχουν όλοι από μία. Για τη χρεοκοπία όμως συμβαίνει το απίστευτο. Ολοι έχουν από δύο απόψεις.
Τελικά μετά από ώριμη σκέψη κατέληξα σε δύο από τις χιλιάδες ιδέες χρεοκοπίας ή σωτηρίας που εκτοξεύονται.
Πρώτη η άποψη Ντόρας: Θα χρεοκοπήσουμε οπωσδήποτε του Αγίου Πνεύματος. Το επανέλαβε και σε δεύτερο κανάλι για να το εμπεδώσουμε. Το έλεγε με ύφος λυπημένο όλο χαρά. Αφού τρόμαξε ακόμα και ο μπαμπάς της έτσι που σαδιστικά προφήτευε.
Αν μάλιστα έλεγε ότι η χρεοκοπία έπρεπε να γίνει της Αναλήψεως, θα την πίστευαν όλοι.
Δεύτερη άποψη, με την οποία συντάσσομαι απόλυτα, είναι η άποψη και προφητεία Καμμένου. Οτι σωζόμαστε «εντός ολίγων ωρών». Πώς δεν είπε «εντός ολίγων λεπτών». Να προσομοιάσει δηλαδή τη σωτηρία με την πίτσα που έρχεται.
Με διάβασε ο Καμμένος και τόνισε πάλι «Συμφωνία εντός ολίγων λεπτών». «Ή και εντός ολίγων δευτερολέπτων» συμπλήρωσε.
facebook.com/louketo
www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου