Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Τσαγκαρουσιάνος: Στις σελίδες επικρατεί μακελειό


Οι φωνές είναι αυτές που κυριαρχούν στο fb και αυτές που δεν ελέγχονται εύκολα. Συμβαίνει σε όλες τις σελίδες, σε όλους τους λογαριασμούς, σε όλες τις ομάδες. Συμβαίνει και στη... σελίδα της Lifo, όπως διαπιστώνουμε και από την ανάρτηση του Στάθη Τσαγκαρουσιάνου στον προσωπικό του λογαριασμό. Γράφει: «Την εντύπωση όμως κλέβουν εκείνοι που κάνουν θόρυβο, με πολλά και επιθετικά σχόλια. Είναι αυτοί που έχουν τη μικρότερη σχέση με το ύφος μας και την ιστορία μας, αλλά τους "βολεύει" το μεγάλο ακροατήριο για να προωθήσουν τις απόψεις τους» γράφει ο δημιουργός του μεγαλύτερου free press περιοδικού και της ιστοσελίδα του».
Ο Στ. Τσαγκαριουσιάνος προτρέπει τους αναγνωστες του Lifo.gr να σχολιάζουν στα θέματα της ιστοσελίδας και όχι στο fb.

Ολόκληρη η ανάρτησή του ακολουθεί:

«Οι followers της επίσημης σελίδας της LIFO στο facebook φτάνουν πλέον τις 750.000. Προέρχονται από κάθε ομάδα. Είναι η μεγαλύτερη σελίδα, και με το μεγαλύτερο engagment στην Ελλάδα.
Την εντύπωση όμως κλέβουν εκείνοι που κάνουν θόρυβο, με πολλά και επιθετικά σχόλια. Είναι αυτοί που έχουν τη μικρότερη σχέση με το ύφος μας και την ιστορία μας, αλλά τους «βολεύει» το μεγάλο ακροατήριο για να προωθήσουν τις απόψεις τους.
Προσπαθούμε πολύ να περιορίζουμε τις ακρότητες –αλλά δεν είναι πάντα εύκολο, λόγω της φύσης του facebook. Είναι δυστυχώς αδύνατο να ελέγχουμε τα σχόλια των εκατοντάδων ποστ μας σε real time!
Ακόμα και στις σελίδες των εγκυρότερων μέσων του εξωτερικού, δυστυχώς επικρατεί μακελειό.
Αντιθέτως, στα σχόλια της ιστοσελίδας μας, εκεί που έρχονται οι πραγματικοί αναγνώστες της ύλης μας, επικρατεί καλό επίπεδο συζητήσεων, ευγένεια και απάλειψη κάθε προσβολής ή εχθροπάθειας.
Σας προτείνω, αν σας ενδιαφέρει η συζήτηση και όχι οι θυμωμένες, αψυχολόγητες κραυγές να σχολιάζετε στο σάιτ και όχι στο facebook».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου