Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Ανακριτή από το εξωτερικό για την υπόθεση του Noor One καλεί η κυβέρνηση


Εξελίξεις υπάρχουν στο θέμα της υπόθεσης του πλοίου Noor One -που μετέφερε 2,1 τόνους ηρωίνης- αφού μετά και τον τρίτο ανακριτή που αρνείται να αναλάβει την υπόθεση, η κυβέρνηση αποφάσισε να καλέσει ανακριτή από το εξωτερικό. 
Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί κανένας ανακριτής δεν θέλει να αναλάβει την υπόθεση του Noor One, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης -σε βάρος του οποίου και τριών συνεργατών του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και για διακίνηση ναρκωτικών- είναι ένας νομοταγής πολίτης και ένας εθνικός ευεργέτης που σέβεται απόλυτα τους νόμους.
Επίσης, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η πρόεδρος της έδρας το 2015 είχε ζητήσει εξαίρεση επικαλούμενη μυϊκούς πόνους -ακόμα δυο δικαστές δήλωσαν κώλυμα το 2018-, αφού οι οκτώ αιφνίδιοι θάνατοι μαρτύρων της υπόθεσης είναι απόλυτα φυσιολογικοί και εξηγούνται από την κλιματική αλλαγή -τα λέει η Γκρέτα αλλά δεν την ακούτε-, ενώ κάτι βόμβες και κάτι απειλές σε βάρος δικαστών είναι αστεία πράγματα.
Μπροστά στην απροθυμία των Ελλήνων ανακριτών να αναλάβουν την υπόθεση, η κυβέρνηση αποφάσισε να καλέσει έναν ανακριτή από το εξωτερικό, όπως έρχονται ξένοι διαιτητές για κάποιους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
Ο ανακριτής που θα έρθει από το εξωτερικό θα πρέπει να μην έχει γυναίκα, γονείς, παιδιά, συγγενείς και φίλους, ενώ καλό θα ήταν να πάσχει από ανίατη αρρώστια και να πρόκειται να πεθάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, ώστε να μην πάθει κάνα ατύχημα. 
Παράλληλα, ο ξένος ανακριτής καλό θα είναι να ξέρει μπάλα και να παίζει στην θέση του μεσοεπιθετικού, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και να καλύψει το κενό του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος είναι τραυματίας.
Στην υπόθεση του Noor One, θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά σε δικαστική υπόθεση και το VAR, ώστε να διαπιστώσουν οι δικαστές αν το Noor One ήταν σε θέση οφσάιντ, όταν μετέφερε τα ναρκωτικά στην Ελλάδα, οπότε δεν υπάρχει θέμα και κακώς γίνεται τόσος ντόρος για 2,1 τόνους ασυνόδευτης ηρωίνης, την ώρα που τα αθώα παιδιά μας βλέπουν το Joker και τραυματίζεται ανεπανόρθωτα η αγνή καρδούλα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου