Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Νέος κανονισμός λειτουργίας οίκων ανoχής

 
Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μάντης, για να καταλάβει ότι ο Τσιόδρας δεν έχει πατήσει -ούτε καν στα μαθητικά του χρόνια- το πόδι του σε μπoυρδέλο.  
Μια γρήγορη ματιά στις νέες οδηγίες λειτουργίας των οίκων ανoχής, όπως αυτές ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ, αποδεικνύει το αληθές του λόγου.
Μια κυβέρνηση που τα έχει κάνει όλα μπoυρδέλο, αποφασίζει πώς πρέπει να λειτουργεί ένα μπουρδέλο.
Ένας άνθρωπος- που θυμίζει Καθηγητή Θεολογίας της δεκαετίας ’70 -με τη γνώμη, φαντάζομαι, σοφών συμβούλων- γράφει οδηγίες που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε επιθεωρησιογράφος.
Για να είμαι, όμως, δίκαιος, η πρώτη οδηγία της πλύσης χεριών από τους εργαζόμενους, με νερό και υγρό σαπούνι ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα, πριν και μετά κάθε πελάτη, είναι μια γενική οδηγία που αφορά όλους τους συναλλασσόμενους.
Όσοι έρχονται σε επαφή με κόσμο, ασφαλώς και πρέπει να πλένουν τα χέρια τους. Καλό κάνει, κακό δεν κάνει.
Τα γέλια αρχίζουν από αυτή την παράγραφο και μετά.
Να αποφεύγεται η χειραψία με την πoυτάνα, γράφει η ανακοίνωση.
Για να γ@μήσει πάει ένας άνδρας σε οίκο ανοχής, κύριε Τσιόδρα. Δεν πάει, ούτε για public relations ούτε για διαπραγμάτευση. Δεν του χρειάζονται οι χαιρετούρες.
Φυσικά, δεν διευκρινίζεται εάν η πoυτάνα επιτρέπεται να παίζει αγκωνιές με τον πελάτη, αλλά, για να το κάνει ο Πρωθυπουργός με αντιπρόεδρο Κεντρικής τράπεζας, πάει να πει ότι ο ιός δεν μεταδίδεται με χαριτωμενιές.
«Να διατηρούνται παράθυρα και πόρτες ανοιχτά για είσοδο νωπού αέρα» γράφει η δεύτερη οδηγία.
Μπορεί το λεκτικό να θυμίζει μυστικά tips τηλεμαγείρισσας για νοικοκυρές που θέλουν να κρατήσουν φρέσκα τα φρούτα η τα λαχανικά τους, αλλά πέστε μου, είναι δυνατόν να λειτουργήσει οίκος ανoχής, με τις πόρτες και τα παράθυρα ανοιχτά;
Πάλι καλά να λέτε, που επιτρέπουν στις κοπέλες να δουλεύουν με κλειστές τις πόρτες δωματίων. Είναι τόσο έξυπνοι αυτοί που το σκέφτηκαν, που θα μπορούσαν να ζητήσουν και τις πόρτες ανοιχτές για να φωνάζουν στον πελάτη να τελειώνει με το πού ξεπεράσει τα δεκαπέντε λεπτά.  
Ναι, τόσο χρόνο προσδιόρισε η στατιστική υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας, σαν αναγκαίο για την ολοκλήρωση μιας σεξoυαλικής πράξης.
Όχι ότι ο μέσος Έλληνας κρατάει περισσότερο, αλλά πες, βρε αδελφέ, ότι ο πελάτης δεν έχει τελειώσει.
Τι θα κάνει η πoυτάνα; Θα λέει στο πελάτη να σηκωθεί και να πάει στην τουαλέτα να τον παίξει;
Και πώς θα μετράει την ώρα; Θα έχει ξυπνητήρι στο κομοδίνο;
Δεν βαριέσαι. Ας συνεχίσουμε, όμως, γιατί οι οδηγίες, από το υγειονομικό πεδίο εισχωρούν στο καθαυτού σεξoυαλικό.
Τον τρόπο που θα κάνουν σeξ οι πελάτες, πόσοι μπορεί να πάνε ταυτόχρονα με μια κοπέλα και άλλες λοιπές φαιδρότητες, ίδιον γνώρισμα μιας κυβέρνησης φαιδρών προσώπων.
Δεν επιτρέπεται η παροχή υπηρεσίας με δύο ή περισσότερους πελάτες, γράφει η οδηγία Νο 4. Δηλαδή, οι παρτoύζες με απλά λόγια.
Παρτούζες, Κύριε Τσιόρδα, δεν γίνονται στα φτηνά πoρνεία.
Θέλετε να ελέγξετε τις παρτoύζες; Στήστε καραούλι έξω από τα ακριβά ξενοδοχεία της παραλιακής η την μαρίνα της Βουλιαγμένης και ενημερώστε τις βίζιτες πολυτελείας.
Με δεδομένο ότι η παραπάνω οδηγία είναι πρακτικώς άχρηστη -όχι ότι οι άλλες είναι χρήσιμες- στην πέμπτη οδηγία, ο υγειονομικός κηδεμόνας ορίζει σεξoυαλικές στάσεις που εξασφαλίζουν απόσταση. Και όχι πρόσωπο με πρόσωπο επαφή.
Χωρίς να είμαι και ο Κάμα Σούτρα, απ’ ό,τι ξέρω, εάν αποκλείσεις την κλασική στάση- «πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον ενός αντιβραχίου μεταξύ των κεφαλών των δύο ατόμων, γράφουν οι φωστήρες- ο κύριος Τσιόδρας, έμμεσα, σπρώχνει τον κόσμο σε πρωκτικό σeξ η σε ανάποδο καρεκλάτο.
Εκείνο, πάντως, που δεν κατάλαβα, είναι στην έκτη οδηγία, η χρησιμοποίηση εργαλείων μιας χρήσης και η απολύμανση μεταξύ δύο πελατών.
Σε μπoυρδέλο, ο πελάτης πάει για να ξεχαρμανιάσει, κύριε Τσιόδρα. Δεν κουβαλάει μαζί του εργαλεία από το ΙΚΕΑ, για να στήσει κανένα πάγκο.  
Αν εννοείται κανένα δoνητή, δεν είναι μ@λάκας ο άνθρωπος να πάει σε πoυτάνα και να την πληρώσει. Μαστίγια, χειροπέδες και δoνητές είναι εργαλεία σεξoυαλικά, αποδεκτά μόνο από τις βίζιτες πολυτελείας.
Και οι κοπέλες του σeξ, κύριε Τσιόδρα, είναι εργαζόμενα κορίτσια που έχουν αποδεχθεί την μοίρα τους.
Να εργάζονται σκληρά, για να ικανοποιήσουν αναλόγου οικονομικού επιπέδου πελάτες.
Οι γυναίκες αυτές, δεν είναι ούτε celebrities, ούτε νεαρά κορίτσια, που ονειρεύονται καριέρα στο modelling ή την τηλεόραση, με ένα καλό γάμο για το φινάλε.
Βέβαια, κυβερνητικό μέτρο η πράξη χωρίς το απαραίτητο ρουφιανιλίκι, δεν γίνεται.
Έτσι, ο επίλογος των οδηγιών κλείνει με την τήρηση πελατολογίου, την καταγραφή τηλεφώνου επικοινωνίας και την πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
Το γεγονός ότι ένας Λοβέρδος δημοσιοποίησε τα ονόματα οροθετικών γυναικών, δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι στο μέλλον -σε περίπτωση που πελάτης βρεθεί θετικός στον ιό- θα βγάλουν στην φόρα τα στοιχεία των πελατών.
Το πολύ-πολύ να δείξουν τις φωτογραφίες των γυναικών, για να προστατεύσουν την αγορά.
Αν παρ’ όλα αυτά, η κανονικότητα στον αγοραίο έρωτα δεν επανέλθει, να ξέρετε ότι δεν φταίει το περιεχόμενο ενός γελοίου κανονισμού λειτουργίας οίκων ανoχής.
Φταίει ότι είναι για γέλια αυτοί που τον έφτιαξαν.
Γ.Κ.
 
(Αγαπητέ φίλε, να είναι καλά η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Από την ημέρα που έγινε πρωθυπουργός ο Κυριάκος, εμένα μου πάνε όλα καλά. Με αποκορύφωμα τώρα, που είμαι μόνος μου σε μια παραλία δέκα χιλιομέτρων. Με τον Κυριάκο ζω όλα τα όνειρά μου. Να είστε καλά. Την αγάπη μου.)
 
ΥΓ του blog: ...η κυβέρνηση των α(χ)ρίστων αν μη τι άλλο προσφέρει πολύ γέλιο.....έχουν χάσει το μέτρο  και το χειρότερο πιστεύουν ότι είναι και οι καλύτεροι!!!! Καλές οι προπαγανδιστικές δημοσκοπήσεις για να τις πιστεύουμε εμείς οι χαχόλοι αλλά να τις πιστεύουν κι αυτοί υπάρχει πρόβλημα....οι δε ειδικοί δεν ντρέπονται να βγάζουν τέτοιου επιπέδου 'πρωτόκολλα'; Που τα στηρίζουν; Σε ποια επιστημονικά δεδομένα; Αυτοσχεδιάζουν ασύστολα. Η γελοιότητα της εξουσιολαγνίας δεν έχει αρχή και τέλος. Ας διαβάσουν στο Lancet το άρθρο "The art of medicine - Has COVID-19 subverted global health?" των συναδέλφων τους Richard Cash, Vikram Patel γιατί στο τέλος οι νεκροί και τα θύματα από τα μέτρα και τους περιορισμούς θα είναι πολλοί περισσότεροι από αυτούς του κορωνοιού….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου