Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Δημ. Κούβελας Διευθυντής φαρμακολογίας ΑΠΘ: «Τα κρούσματα δεν είναι πραγματικά, οφείλονται στο φαινόμενο της “υπερδιάγνωσης”! Μικρές οι πιθανότητες να μεταδώσει ασυμπτωματικός τον ιό»

Η πιθανότητα να μεταδώσουν τον ιό οι ασυμπτωματικοί είναι πάρα-πάρα πολύ μικρή, επειδή δεν έχουν πάνω τους αρκετό φορτίο ιών, όπως τόνισε ο διευθυντής φαρμακολογίας του Α.Π.Θ.  Δημήτρης Κούβελας.
Να δίνουμε σημασία στα πραγματικά ποσοστά μεταδοτικότητας και θνησιμότητας, τόνισε ο καθηγητής Δημήτρης Κούβελας στην Αγγελική Καρδιολάκα των Παραπολιτικών. «Γκρεμίζοντας» την κινδυνολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες με την αύξηση των «κρουσμάτων», για τα οποία τόνισε ότι «δεν είναι πραγματικά περιστατικά».
Σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά FM ο Κούβελας τόνισε ότι το 99% των υποτιθέμενων «κρουσμάτων» είναι το αποτέλεσμα «υπερδιάγνωσης» που γίνεται των «ψευδών θετικών» στον κορωναϊό, που ούτε νοσούν, αλλά ούτε και μεταδίδουν τον ιό σε άλλους ανθρώπους…
 

μέσω thefaq.gr
 
ΥΓ του blog: ....σκίζονται και κόπτονται, με δάκρυα ή όχι, υπεύθυνα κυβερνητικά και λοιπά νεοφιλελεύθερα μειράκια, ότι θέλουνε να σώσουν από τον φονικό ιό τις γιαγιάδες και του παππούδες, περιορίζοντας δικαιώματα, ελευθερίες και μπολιάζοντας τους υποχρεωτικά για το καλό τους ενώ ταυτόχρονα τους εξαθλιώνουν, τους φτωχοποιούν και τους εξολοθρεύουν με τις φονικές πολιτικές τους πετσοκόβοντας ξανά τις συντάξεις τους όπως ευθαρσώς και απροκαλύπτως δηλώνει στο σημερινό έντυπο "Βήμα της Κυριακής" (ΕΔΩ)  ο οικονομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Άλεξ Πατέλης "οι ηλικιωμένοι ζουν εις βάρος των νέων" και εμείς "σταματάμε να παίρνουμε τα λεφτά από τους νέους και να τα δίνουμε στους ηλικιωμένους"....Υποκρισία; ....ΟΧΙ Δούλεμα χοντρό και ψέμα ανερυθρίαστο....Αυτοί και τέτοια ήταν πάντα, οι ίδιοι και η πολιτική τους, λεφτά για τους λίγους και φτώχεια για τους πολλούς, ..δυστυχώς όμως ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, όσο κι αν το βίωσε, και συνεχίζει να βλέπει σαν μεσσία και σωτήρα τον αυριανό εκμεταλλευτή του επειδή άλλαξε ρούχα και πρόσωπο..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου