Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Σκέτη οδύνη....

ΛΥΚ

ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ !
Με σφιγμένη την ψυχή μου και με όποια πνευματική εγκράτεια, σας λέω τούτο. Επιτέλους σηκώστε ανάστημα. Η πανδημία έχει και θα έχει απώλειες, αλλά αυτά που έγιναν στο πολύπαθο Νοσοκομείο μας είνα Εγκληματικά. Να παραιτηθούν όσοι ασκούν διοίκηση και δεν έπραξαν τα δέοντα και ας γινόταν οτιδήποτε. Ντροπή!!! Νοσηλεία χωρίς υψηλές ροές οξυγόνου είναι αργός θάνατος. Άναρχα τμήματα νοσηλείας χωρίς κανόνες. Έγινε το επίκεντρο της διασποράς. Θα μιλήσουν και τα στατιστικά δεδομένα, για θανάτους εκεί και στις διακομιδές. Δεν αρκεί η θυσία των εργαζομένων και τα δάκρυα. Κουράστηκα να βιώνω άδικους θανάτους. Πονάει η ψυχή μου.

Δεν πρόκειται για λόγο αντιπολιτευτικού κόμματος αλλά για ανάρτηση του πρώην υφυπουργού και βουλευτή Κιλκίς της Ν.Δ. και ιατρού στο επάγγελμα Κώστα Κιλτίδη στο άκουσμα του θανάτου της 57χρονης νοσηλεύτριας Ζωής Ιωάννου, η οποία ήταν διασωληνωμένη στο ΑΧΕΠΑ από τις 11 Δεκεμβρίου. Εχει κάποιος απάντηση;...
ΥΓ του blog:.....η κατάσταση στη βόρεια Ελλάδα είναι τραγική κι εμείς βλέπουμε τα κρούσματα να πέφτουν επειδή δεν κάνουμε τέστ, τις ΜΕΘ (αυτές που ονομάσαμε εκτάκτως ΜΕΘ) στο κόκκινο,  αυτές που δωρίθηκαν από ιδιώτες να μην εγκαθίστανται, προσωπικό να μην υπάρχει κι αυτό που υπάρχει να έχει πλήρως εξαντληθεί ενώ οι όποιες ενισχύσεις γίνονται άναρχα κι από ακατάλληλους και μη εκπαιδευμένους ανθρώπους.... παράλληλα βλέπουμε λεζάντες, παρελάσεις και κίβδηλη αισιοδοξία πρωτοστατούντων των κυβερνητικών κι ακολουθούντων των αντιπολιτευομένων.... στις τηλεοράσεις βέβαια λες και παίζουμε play station.....με 4000 θανάτους σε 57 ημέρες!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου