Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Το θανατηφόρο οικοσύστημα Μητσοτάκη


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι ο μόνος και δεν είναι μόνος στην μισάνθρωπη κατηγορία των κοινωνιοπαθών οι οποίοι απαρτίζουν το αποκρουστικό και εγκληματικό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα που μας κυβερνά.

Της Κατερίνας Ακριβοπούλου

Το πρώτο Σάββατο που μας έκλεισαν μέσα από τις 6 το απόγευμα, είχαμε το πρωθυπουργικό κορωνογλέντι στην Ικαρία. Την πρώτη μέρα της Μήδειας του χιονιά που απέκλεισε εκατοντάδες νοικοκυριά, είχαμε την ανέμελη φωτογράφηση στο κολωνακιώτικο στέκι Da Capo, για να μην ξεχνάμε και και τις παραδόσεις μας δηλαδή. Και την ημέρα που μετράγαμε τον μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων από την πανδημία του νεοφιλελευθερισμού τους, είχαμε την ανεκδιήγητη φωτογράφηση του πρωθυπουργικού ζεύγους μπροστά στα λουλουδάδικα της Βουλής,μόλις λίγα μέτρα κιόλας από το σημείο που σκοτώθηκε ο Ιάσωνας, από το υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Ντόρας Μπακογιάννη.
Η σημειολογία της κοινωνιοπάθειας, στην κορύφωση της. Πιο αντιπροσωπευτικό όρο δεν θα μπορούσε να βρει η ψυχιατρική επιστήμη για να περιγράψει άτομα που δεν είναι ικανά να συναισθάνονται τους συνανθρώπους τους, να μπαίνουν στη θέση τους και να αναλαμβάνουν ευθύνες για τις πράξεις τους. Αυτούς δηλαδή που δεν διαθέτουν ηθική συνείδηση.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι ο μόνος και δεν είναι μόνος στην μισάνθρωπη κατηγορία των κοινωνιοπαθών οι οποίοι απαρτίζουν το αποκρουστικό και εγκληματικό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα που μας κυβερνά. Είναι ο μαέστρος που δίνει τον τόνο της ανάλγητης ορχήστρας, σ’ αυτό το θλιβερό σάουντρακ της κατάρας που μας έλαχε.
Είναι τα κακοκουρδισμένα βιολιά των εντεταλμένων “επιστημόνων” τύπου Παπαευαγγέλου, η οποία σου λέει κατάμουτρα ότι το ποσοστό των ανθρώπων που πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ “είναι πολύ λίγο”!Τι είναι ένας στους πέντε να χάνει την ζωή του,επειδή θεωρείς “πεταμένα λεφτά” την δημιουργία νέων Εντατικών μονάδων; ‘Έτσι κι αλλιώς δεν είναι ένας από μας, από την πλέμπα είναι, οπότε δεν μας αφορά…
Είναι το άθλιο σόλο του πρωθυπουργεύοντος Γεραπετρίτη ότι “εάν είχαμε είχαμε 5.000 ΜΕΘ, θα είχαμε και μεγαλύτερο αριθμό νεκρών”!
Είναι τα ανατριχιαστικά φάλτσα των Κυρανάκηδων που διαλαλώντας την πραμάτεια του Μαξίμου στριγγλίζουν υστερικά ότι “μια ενίσχυση του ΕΣΥ, σημαίνει ακριβό ΕΣΥ για τον Έλληνα φορολογούμενο”.
Είναι το αποκρουστικό κουαρτέτο του Μαξίμου (Μητσοτάκης, Γρηγοριάδης, Γεραπετρίτης, Σκέρτσος) που δίνει παραστάσεις για έναν ρόλο. Του μαυραγορίτη ντελιβερά συμφερόντων, σε βάρος της ανθρώπινης ζωής.
Είναι η ξεχαρβαλωμένη ορχήστρα του Τιτανικού που παιανίζει χαρούμενα άσματα, την ώρα που ο κόσμος χάνεται στα βάθη της κοινωνιοπαθούς αναλγησίας.
Είναι το λήμμα στο λεξικό της διεφθαρμένης βαρβαρότητας και τα θανατηφόρα λύματα του πολιτικού οικοσυστήματος Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου