Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

ZeroHedge: H Ivermectin σώζει την Ινδία από την COVID-19


Στο τέλος όμως η αλήθεια μετράει. Μέτρησε το 1616 και μετράει και το 2021. Το Ivermectin κερδίζει στην Ινδία. Τα νέα για τη νίκη της Ινδίας ενάντια στη μετάλλαξη Δέλτα θα έπρεπε να είναι κοινή γνώση. Είναι τόσο φανερό όσο η μύτη σε ένα πρόσωπο! Είναι τόσο ξεκάθαρο αν κάποιος κοιτάξει τα διαγράμματα που κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί.

by Tyler Durden/ZeroHedge

Ωστόσο, για κάποιο λόγο δεν μας επιτρέπεται να μιλάμε για αυτό. Έτσι, για παράδειγμα, η Wikipedia δεν μπορεί να αναφέρει την μετα-ανάλυση που έχει ήδη αξιολογηθεί από ομοτίμους του Dr. Tess Lawrie ή του Dr. Pierre Kory που έχουν δημοσιευθεί στο American Journal of Therapeutics
Δεν επιτρέπεται στην Wikipedia να δημοσιεύσει την πρόσφατη μετα-ανάλυση για το Ivermectin γραμμένη από τον Dr. Andrew Hill.
Επιπλέον, δεν επιτρέπεται να πει τίποτα σχετικά με το www.ivmmeta.com που δείχνει τις 61 μελέτες που περιλαμβάνουν 23.000 ασθενείς, οι οποίες αποκαλύπτουν έως και 96% μείωση του θανάτου [θεραπεία] με Ivermectin.
Κάποιος μπορεί να αντιληφθεί την προκατάληψη στη Wikipedia πηγαίνοντας στις σελίδες συζητήσεων του κάθε θέματος και διαβάζοντας για τις έντονες προσπάθειες των συντακτών να προσθέσουν αυτά τα στοιχεία και το τοίχο που βρίσκουν μπροστά τους από τις αρνήσεις των «ανώτερων» συντακτών οι οποίοι έχουν συγκεκριμένη ατζέντα. Και αυτή η ατζέντα δεν είναι αφοσίωση στην υγεία σας.
Ο εύκολος τρόπος να διαβάσει κανείς τη σελίδα συζήτησης πάνω σε οποιοδήποτε θέμα της Wikipedia είναι να πατήσει το πάνω αριστερά «κουμπί» συζήτησης. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να αξιολογήσει τις συζητήσεις των συντακτών.
Υπάρχει απαγόρευση σε κάθε συζήτηση για το πως το Ivermectin νίκησε την COVID-19 στην Ινδία. Όταν συζήτησα την δεινή θέση στην οποία βρισκόταν η Ινδία στις αρχές αυτής της χρονιάς με 414.000 κρούσματα, και πάνω από 4.000 θανάτους την ημέρα, και πως αυτή η κατάσταση εξανεμίστηκε μέσα σε 5 εβδομάδες με την προσθήκη του Ivermectin, συχνά με ρωτούν, « Μα γιατί δεν υπάρχει καμιά αναφορά στις ειδήσεις;»
Αυτό ακριβώς. Αναρωτηθείτε γιατί η επιτυχία της Ινδίας ενάντια στη μετάλλαξη Δέλτα με το Ivermectin είναι ένα τόσο καλά φυλασσόμενο μυστικό από το NIH και το CDC. Δεύτερον, αναρωτηθείτε γιατί κανένα από τα μεγάλα κανάλια δεν παρουσίασε αυτό το γεγονός, αλλά αντίθετα, προσπάθησε να σας μπερδέψει με ψευδείς πληροφορίες λέγοντας ότι οι θάνατοι στην Ινδία είναι 10 φορές περισσότεροι από τα τις επίσημες αναφορές.
Ίσως το NPR προσπαθεί τόσο σκληρά επειδή το NPR είναι ουσιαστικά ένα κρατικό φερέφωνο. Η αμερικανική κυβέρνηση είναι «όλα για όλα» με τα εμβόλια με τον ενθουσιασμό μιας καθολικής εκκλησίας του 17ου αιώνα «όλα για όλα» με ένα γεωκεντρικό μοντέλο του σύμπαντος που αμφισβητεί τον Γαλιλαίο. Ο ισχυρισμός ότι οι αριθμοί της Ινδίας είναι ανακριβείς μπορεί να αποσπάσει την προσοχή από τη συντριπτική επιτυχία του Ivermectin.
But in the end, the truth matters. It mattered in 1616, 
and it matters in 2021.
The graphs and data from the Johns Hopkins University
CSSE
database do not lie.
Στο τέλος όμως η αλήθεια μετράει. Μέτρησε το 1616 και μετράει και το 2021
Τα διαγράμματα και τα στοιχεία από τη βάση δεδομένων CSSE του Πανεπιστημίου του Johns Hopkinsδεν λένε ψέματα.
Αντίθετα, παρέχουν ένα συναρπαστικό μονοπάτι αλήθειας που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ούτε το NIH, το CDC, το FDA ούτε ο WHO .
Όπως ο Γαλιλαίος απέδειξε με το τηλεσκόπιό του ότι η γη δεν ήταν το κέντρο του κόσμου το 1616· σήμερα, τα στοιχεία από την Ινδία δείχνουν ότι το Ivermectin είναι αποτελεσματικό, πολύ περισσότερο από τα εμβόλια. Όχι μόνο αποτρέπει το θάνατο, αλλά επίσης αποτρέπει τις μολύνσεις COVID, και επίσης είναι αποτελεσματικά ενάντια της μετάλλαξης Δέλτα.
Το 1616, δεν μπορούσες να κατασκευάσεις τις τηλεσκοπικές εικόνες του Δία και τα σε τροχιά φεγγάρια του, ούτε θα μπορούσες να παραποιήσεις τις εικόνες σε σχήμα ημισελήνου της Αφροδίτης και του Ερμή. Αυτά απέδειξαν ότι η γη ΔΕΝ ήταν το κέντρο του Σύμπαντος – μια αλήθεια που η Καθολική Εκκλησία δεν μπορούσε να επιτρέψει.
Ομοίως, η μαζική πτώση των κρουσμάτων και των θανάτων στην Ινδία σχεδόν στο μηδέν μετά την προσθήκη του Ivermectin απέδειξε την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου. Αυτή είναι μια αλήθεια που το NIH, το CDC και ο FDA δεν μπορούν να επιτρέψουν επειδή θα έθετε σε κίνδυνο την πολιτική εμβολίων.
Δεν πειράζει που το Ivermectin θα έσωζε περισσότερες ζωές με μικρότερο ρίσκο, λιγότερο κόστος και θα έδινε τέλος στην πανδημία πιο γρήγορα.
Ας δούμε το βουργουνδί γράφημα του Uttar Pradesh. Αρχικά, επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω τον Juan Chamie, έναν εξαιρετικά σεβαστό αναλυτή δεδομένων με έδρα το Cambridge-, ο οποίος δημιούργησε αυτό το γράφημα από τα δεδομένα του JHU CSSE. Το Uttar Pradesh είναι μια πολιτεία στην Ινδία που έχει 241 εκατομμύρια ανθρώπους. Ο πληθυσμός των Ηνωμένων Πολιτειών είναι 331 εκατομμύρια άνθρωποι. Επομένως, το Uttar Pradesh μπορεί να συγκριθεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες, με τα 2/3 του πληθυσμού μας.
Αυτά τα δεδομένα δείχνουν πώς το Ivermectin έριξε τα κρούσματα και τους θανάτους της COVID -19 – που γνωρίζουμε ότι ήταν Delta Variant – στο μηδέν μέσα σε λίγες εβδομάδες. Ένας πληθυσμός συγκρίσιμος με τις ΗΠΑ πήγε από περίπου 35.000 κρούσματα και 350 θανάτους ημερησίως σε σχεδόν ΜΗΔΕΝ εντός εβδομάδων από την προσθήκη του Ivermectin στο πρωτόκολλό τους.
Συγκριτικά, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι το χαμηλότερο γράφημα. Στις 5 Αυγούστου, εδώ στις παλιές καλές ΗΠΑ, ευλογημένες με τα λαμπρά εμβόλια, έχουμε 127.108 νέα κρούσματα την ημέρα και 574 νέους θανάτους.
Ας δούμε τα νούμερα της 5ης Αυγούστου από το Uttar Pradesh με τα 2/3 του πληθυσμού μας. Το Uttar Pradesh, χρησιμοποιώντας Ivermectin, είχε συνολικά 26 νέα κρούσματα και ακριβώς ΤΡΕΙΣ θανάτους. Οι ΗΠΑ χωρίς Ivermectin έχουν ακριβώς 4889 φορές περισσότερα κρούσματα ημερησίως και 191 φορές περισσότερους θανάτους από το Uttar Pradesh με Ivermectin.
Δεν είναι καν κοντά. Οι χώρες κάνουν τάξεις μεγέθους καλύτερα ΜΕ Ivermectin. Μπορεί να συγκριθεί με τη διαφορά στο ταξίδι μεταξύ χρήσης αυτοκινήτου έναντι αλόγου και καρότσι.
Uttar Pradesh με Ivermectin: Πληθυσμός 240 εκατομμύρια [4,9% πλήρως εμβολιασμένοι]
Ημερήσια κρούσματαCOVID : 26
Ημερήσιοι θάνατοι από COVID: 3
Η.Π.Α χωρίς Ivermectin: Πληθυσμός 331 εκατομμύρια [50.5% πλήρως εμβολιασμένοι]
Ημερήσια κρούσματαCOVID : 127.108
Ημερήσιοι θάνατοι από COVID: 574
Ας δούμε άλλες περιοχές της Ινδίας που χρησιμοποιούν Ivermectin με στοιχεία από τις 5 Αυγούστου 2021, που συντάχθηκαν από το JHU CSSE:
Delhi με Ivermectin: Πληθυσμός 31 εκατομμύρια [15% πλήρως εμβολιασμένοι]
Ημερήσια κρούσματαCOVID: 61
Ημερήσιοι θάνατοι από COVID: 2
Uttarakhand με Ivermectin: Πληθυσμός 11.4 εκατομμύρια [15% πλήρως εμβολιασμένοι]
Ημερήσια κρούσματαCOVID: 24
Ημερήσιοι θάνατοι από COVID: 0
Ας δούμε τώρα μια περιοχή στην Ινδία που έχει απορρίψει το Ivermectin
Το Tamil Nadu ανακοίνωσε ότι θα απορρίψει το Ivermectin και αντ ‘αυτού ακολούθησε την αμφίβολη καθοδήγηση τύπου ΗΠΑ για τη χρήση του Remdesivir. Γνωρίζοντας αυτό, μάλλον περιμένετε ότι τα νούμερά τους θα είναι πιο κοντά στις ΗΠΑ, με περισσότερα κρούσματα και περισσότερους θανάτους. Δίκιο έχετε. Το Tamil Nadu συνέχισε να ηγείται της Ινδίας σε κρούσματα COVID-19.
Το Tamil Nadu συνεχίζει να υποφέρει για την επιλογή του να απορρίψει Ivermectin. Ως αποτέλεσμα, η παραλλαγή Delta εξακολουθεί να αφανίζει τους πολίτες του, ενώ ουσιαστικά εξαφανίστηκε στις πολιτείες που χρησιμοποίησαν Ivermectin. Ομοίως, στις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς Ivermectin, τόσο οι εμβολιασμένοι όσο και οι μη εμβολιασμένοι συνεχίζουν να εξαπλώνουν την παραλλαγή Δέλτα σαν πυρκαγιά.
Tamil Nadu χωρίς Ivermectin: : Πληθυσμός 78.8εκατομμύρια [6.9% πλήρως εμβολιασμένοι]
Ημερήσια κρούσματαCOVID: 1,997
Ημερήσιοι θάνατοι από COVID: 33
Όπως και τα δεδομένα του JHU CSSE, το τηλεσκόπιο του Galileo δεν είπε ψέματα, και η αλήθεια είναι συνήθως σε κοινή θέα. Το Ivermectin λειτουργεί και λειτουργεί εξαιρετικά καλά. Ο εκπαιδευμένος στο Χάρβαρντ ιολόγος Dr. George Fareed και ο συνεργάτης του, Brian Tyson από το California’s Imperial Valley έχουν σώσει το 99,9% των ασθενών τους με ένα κοκτέιλ COVID που περιλαμβάνει Ivermectin. . Έχουν κυκλοφορήσει εκδόσεις του νέου βιβλίου τους που δημοσιεύτηκε στο Desert Review που πρέπει να διαβάσουν όλοι.
Θα μπορούσα να μιλήσω για το πώς κάθε ένας από τους ασθενείς μου που χρησιμοποίησε Ivermectin ανάρρωσε γρήγορα, για την πιο πρόσφατη περίπτωσή μου που ένιωσε 90% καλύτερα μέσα σε 48 ώρες από την προσθήκη του φαρμάκου, αλλά δεν θα το κάνω. Θα μπορούσα να γράψω για το πώς η Wikipedia λογοκρίνει περισσότερο από την Pravda, για το πώς πρέπει πάντα να διαβάζετε την ενότητα “συζήτηση” ΚΑΘΕ άρθρου της Wikipedia για να βλέπετε τι γίνεται στα παρασκήνια και να καταλαβαίνετε τι οι συντάκτες ΔΕΝ θέλουν να διαβάσετε, αλλά θα απέχω.
Θα μπορούσα να γράψω για το VAERS και για το πώς είναι τόσο πιο εύκολο να πλοηγηθείτε ακολουθώντας το Open VAERS ή πώς η Wikipedia παρουσίασε με άδικο τρόπο τον Δρ Peter McCullough, έναν από τους πιο έξυπνους και πιο αξιόπιστους γιατρούς στον κόσμο. Αλλά θα συγκρατηθώ.
Θα μπορούσα να απαγγείλω το ιστορικό πρώιμης εξωτερικής θεραπείας της COVID-19 με ανανεωμένα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένου του Ivermectin,με όλες τις ιδιαιτερότητες και ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ έχουν λογοκριθεί αυτές οι πληροφορίες που σώζουν ζωές, αλλά αντίθετα, θα αφήσω την έρευνα αυτών των θεμάτων σε καθένα από εσάς τους αναγνώστες ως άτομα.
Γιατί γνωρίζετε ήδη τι θα συμβεί αν καθίσετε απλά και καταπιείτε αυτό που σας ταΐζουν τα μέσα ενημέρωσης. ΠΡΕΠΕΙ να αμφισβητήσετε τι σας λέει η κυβέρνηση και πάντα να κάνετε τη δική σας έρευνα.
Μετά την Εξέταση του Γαλιλαίου το 1616, ο Πάπας απαγόρευσε όλα τα βιβλία και τα γράμματα που υποστήριζαν ότι ο ήλιος ήταν το κέντρο του Σύμπαντος αντί της Γης.
Ομοίως, σήμερα, ο FDA και ο ΠΟΥ έχουν απαγορεύσει οποιαδήποτε χρήση της Ivermectin για COVID εκτός κλινικής δοκιμής.
Το YouTube και η Wikipedia θεωρούν αμφότερα ότι το Ivermectin για την COVID είναι αίρεση.
“Το YouTube δεν επιτρέπει περιεχόμενο που διαδίδει ιατρική παραπληροφόρηση που έρχεται σε αντίθεση με τις τοπικές υγειονομικές αρχές ή τις ιατρικές πληροφορίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) σχετικά με την COVID-19 … Παραπληροφόρηση για τη θεραπεία: ισχυρίζεται ότι η Ivermectin είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για την COVID-19.”

Η Wikipedia δίνει τον ορισμό της λέξης αίρεση:
«Κάθε πεποίθηση ή θεωρία που είναι σε μεγάλη αντίθεση με τις καθιερωμένες πεποιθήσεις ή έθιμα, ιδίως τις αποδεκτές πεποιθήσεις μιας εκκλησίας ή θρησκευτικής οργάνωσης. Ο όρος χρησιμοποιείται συνήθως σε σχέση με παραβιάσεις σημαντικών θρησκευτικών διδασκαλιών, αλλά χρησιμοποιείται επίσης για απόψεις που αντιτίθενται σε κάθε γενικά αποδεκτή ιδέα. Ένας αιρετικός είναι ο υπέρμαχος της αίρεσης ».
Αίρεση είναι να διαφωνείς με την κυβέρνηση ή την υγειονομική αρχή, ακόμη και αν όλοι κάνουν λάθος και ακόμη και αν οι πολιτικές τους βλάπτουν τους ανθρώπους. Σήμερα δεν το λέμε πλέον αίρεση. χαρακτηρίζεται ως παραπληροφόρηση.
Ο Γαλιλαίος κρίθηκε ένοχος για αίρεση και καταδικάστηκε στις 22 Ιουνίου 1633, σε επίσημη φυλάκιση, αν και αυτή μετατράπηκε σε κατ ‘οίκον περιορισμό, υπό την οποία παρέμεινε για το υπόλοιπο της ζωής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου