Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Telegraph/Guardian: Mελέτη του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια για τις πιθανότητες καρδιακής νόσου σε νέους από το εμβόλιο κατά της COVID-19


Mελέτη του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια έδειξε ότι τα αγόρια ηλικίας 12-25 ετών έχουν έξι φορές (6) περισσότερες πιθανότητες να υποφέρουν από καρδιακά προβλήματα που προκαλούνται από το εμβόλιο παρά να νοσηλευτούν ως αποτέλεσμα της ίδιας της COVID-19 τα δεδομένα της έρευνας βασίστηκαν σε μελέτη ανεπιθύμητων ενεργειών που υπέστησαν έφηβοι μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου φέτος 

γράφει ο  
Paul Joseph Watson

Έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια διαπίστωσε ότι τα έφηβα αγόρια έχουν έξι φορές περισσότερες πιθανότητες να υποφέρουν από καρδιακά προβλήματα που προκαλούνται από το εμβόλιο κατά της COVID-19 παρά να νοσηλευτούν ως αποτέλεσμα της ίδιας της COVID-19.


«Μια ομάδα με επικεφαλής τον Dr. Tracy Hoeg διερεύνησε τα ποσοστά εμφάνισης καρδιακής μυοκαρδίτιδας, μίας φλεγμονής της καρδιάς αλλά και πόνου στο στήθος, σε παιδιά ηλικίας 12-17 ετών μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου», αναφέρει συγκεκριμένα η βρετανική εφημερίδα Telegraph.
«Στη συνέχεια, συνέκριναν τα αποτελέσματα με την πιθανότητα τα παιδιά να χρειαστούν νοσοκομειακή θεραπεία λόγω της Covid-19, σε περιόδους χαμηλών, μέτριων και υψηλών ποσοστών νοσηλείας» αναφέρει. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο κίνδυνος καρδιακών επιπλοκών για αγόρια ηλικίας 12-15 ετών μετά το εμβόλιο ήταν 162,2 ανά εκατομμύριο, που ήταν ο υψηλότερος από όλες τις ομάδες που εξετάστηκαν.


Τα ποσοστά αυτά συγκρίνονται με τον κίνδυνο να νοσηλευτεί ένα υγιές αγόρι ως αποτέλεσμα μόλυνσης από την COVID, που είναι περίπου 26,7 ανά εκατομμύριο, κάτι που σημαίνει ότι ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένες ηλικίες από το εμβόλιο είναι 6,1 φορές υψηλότερος.
Ακόμη και σε υψηλά ποσοστά κινδύνου για COVID, όπως τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η απειλή από το εμβόλιο είναι 4,3 φορές υψηλότερη, ενώ σε χαμηλά ποσοστά κινδύνου, ο κίνδυνος τα έφηβα αγόρια να υποστούν «καρδιακή ανεπιθύμητη ενέργεια» από το εμβόλιο είναι τεράστια, σχεδόιν 22,8 φορές υψηλότερη. Τα δεδομένα της έρευνας βασίστηκαν σε μελέτη ανεπιθύμητων ενεργειών που υπέστησαν έφηβοι μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου φέτος.
Σε μία φυσιολογική κατάσταση, τέτοια δεδομένα θα πρέπει να αποτελεούν καρφιά στο φέρετρο του επιχειρήματος ότι οι έφηβοι και τα παιδιά θα πρέπει να εμβολιαστούν υποχρεωτικά κατά του κορωνοϊού, αλλά προφανώς κάτι τέοιο δεν θα συμβεί.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η κυβέρνηση πιέζει να εμβολιάσει παιδιά ηλικίας 12-15 ετών, ακόμη και χωρίς τη γονική συναίνεση, παρά τη συμβουλή της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμού και Ανοσοποίησης (JCVI).
Εν τω μεταξύ, στην Αμερική, αξιωματούχοι παιδείας του Λος Άντζελες ψήφισαν ομόφωνα να δοθεί εντολή για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κατά της COVID για όλα τα παιδιά άνω των 12 ετών, παρά τις οργισμένες αντιρρήσεις των γονέων.
Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό κείμενο του Guardian

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου