Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

Κορωνοΐός: Το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό θετικότητας από την αρχή της πανδημίας - 73 θάνατοι


Τρεις μήνες πέρασαν ήδη από την ημέρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης κήρυξε τη λήξη της πανδημίας σε ένα μήνα. Τραγικά τα στοιχεία της σημερινής ανακοίνωσης του ΕΟΔΥ.
Στις 3 Ιανουαρίου του 2022, σε τηλεοπτική του εμφάνιση, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, πως «σε ένα μήνα η πανδημία θα έχει τελειώσει».
Σχεδόν τρεις μήνες μετά, σήμερα 28/03, καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό θετικότητας του πληθυσμού, από την αρχή της πανδημίας, ενώ μέσα στο τελευταίο 24ωρο έχασαν τη ζωή τους 73 άνθρωποι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, την Δευτέρα, 28/03/2022, είχαμε:
Nέα κρούσματα: 27.490
Διασωληνωμένοι: 342
Νέες Απώλειες: 73 (συνολο 27.341 θάνατοι)
Τεστ: 113.940 (PCR: 9.464 - Rapid: 104.476)
Θετικότητα (PCR+Rapid): 24,13%

ΥΓ του blog: ....κι όμως οι υπεύθυνοι υπουργοί, οι πανηγυρίζοντες περί επιτυχούς αντιμετώπισης της πανδημίας πολιτικοί και οι εντεταλμένοι βαρυσήμαντοι επιστήμονες παραμένουν στις θέσεις τους χωρίς κανένας να έχει το θάρρος ή την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί.......στους πόσους νεκρούς θα παραιτηθεί κάποιος  ακαταδίωκτος; ......δεν φταίει ο ιός εσείς φταίτε......εσείς (οι κυβερνώντες διαχειριστές) διαλύετε το ΕΣΥ...... εσείς στέλνετε βάναυσα, βάρβαρα, βασανιστικά κι αντιεπιστημονικά υγειονομικούς στον δόμο και την ασιτία ....εσείς αντιμετωπίζετε ερασιτεχνικά, άναρχα, εμμονικά την πανδημία προς χάριν εταιρικών και λοιπών συμφερόντων.....εσείς δεν φέρνετε τα απαραίτητα φάρμακα, αγωγές και πρωτόλλα....εσείς λέτε παραμύθια περί του εμβολίου και του εμβολιασμού, στοχοποιώντας και διώκοντας χωρίς κανένα σύγχρονο επιστημονικό στοιχείο τους ανεμβολίαστους, αγνοώντας έτσι ότι η ζωή καθημερινά και η πείρα ΄έχει δείξει... εσείς αν δεν υπήρχε το ακαταδίωκτο εταιριών, επιστημόνων και πολιτικών θα είσαστε μπροστά στην δικαιοσύνη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.....

αντ' αυτού....

O Πλεύρης, η Γκάγκα και η ...απάνθρωπη πολιτική της ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου