Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ο Κλάους Σβαμπ! «ΝΕΟ Covid-pass (από Σεπτέμβριο) με δείγμα αίματος και εφαρμογή τεχνολογίας blockchain...»

Την ώρα που στις περισσότερες χώρες του κόσμου  οι πολίτες έχουν επιστρέψει στην κανονικότητα το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) υπό  τον Κλάους Σβαμπ σχεδιάζει το νέο Covid-pass!  
Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο που δημοσίευσε το WEF το νέο Covid-pass θα είναι με δείγμα αίματος και εφαρμογή της τεχνολογίας blockchain και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους.
Η τεχνολογία blockchain, είναι μια ψηφιακή τεχνολογία που πρωτοχρησιμοποιήθηκε για την δημιουργία του Bitcoin και πρόκειται να εφαρμοστεί σε ένα πλήθος της ανθρώπινης δραστηριότητας.
Όπως αναφέρει η wikipedia, την τεχνολογία blockchain έχουν σκοπό να την εφαρμόσουν: στην καταμέτρηση ψήφων, στην Παιδεία, στην Υγεία, στην διαφύλαξη και διαφάνεια ιστορικών, πολιτιστικών, δημοσιονομικών και άλλων αρχείων, στην πιστοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών, στα κοινωνικά δίκτυα, ακόμα και σε τραπεζικούς, ασφαλιστικούς, και κατασκευαστικούς τομείς, αλλά και στην ειδησεογραφική διαφάνεια.
Το νέο Covid-pass που εξετάζει το WEF


ΥΓ του blog: .....το νέο δίλλημα που θα τεθεί στον άνθρωπο και την ανθρωπότητα τα προσεχή χρόνια θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΑΣΦΑΛΕΙΑ και  ΕΥΚΟΛΙΑ; ….το πώς θα απαντήσει ο άνθρωπος είναι άγνωστο…. θα δεχτεί την επιτήρηση της ζωής και την καθοδήγηση των δράσεων του; …θα δεχτεί την υποδούλωση  του για χάρη μια υποσχόμενη ευημερία κι ασφάλεια ή θα διεκδικήσει την ελευθερία και την βούληση του; ….θα μπορέσει να διακρίνει την απειλή μέσα απ' τον ορυμαγδό προπαγάνδας που θα έχει και μέσα στο σπίτι του; …θα μπορέσει να κρίνει και να διακρίνει  τις παγίδες και τα οφέλη;…. ο χρόνος θα δείξει…. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου