Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Μερικά ολόφρεσκα tweet της Μαρίας Δεναξά από την Γαλλία


Maria Denaxa
@mdenaxa
Eλευθερία της έκφρασης κατά περίσταση. Κατά περίσταση #JesuisCharlie, Δημοκρατία, ανθρώπινα δικαιώματα, ελευθερία, αλληλεγγύη...όλα κατά περίσταση. Όπου «κατά περίσταση» =>«κατά τα συμφέροντα». Οι πυρομανείς πυροσβέστες παίζουν τα ρέστα τους και οι τηλεκατευθυνόμενοι επικροτούν.

Maria Denaxa
@mdenaxa
Ο Μακρόν,που θέλει να αυξήσει το όριο  συνταξιοδότησης στα 65 έτη και να συνδέσει την παροχή του βοηθήματος αλληλεγγύης με 15 έως 20 ώρες εργασίας την εβδομάδα, δηλώσε ότι είναι αντίθετος με οποιαδήποτε αύξηση του κατώτατου μισθού.Συμπλήρωσε πως δεν είναι "υπέρ της δουλείας"!

Maria Denaxa
@mdenaxa
Είδες ο ειρηνιστής Μακρόν; 🇫🇷💣🤑Η Γαλλία έχει γίνει ο τρίτος μεγαλύτερος εξαγωγέας όπλων στον κόσμο, μπροστά από την Κίνα. (BFMTV)

Maria Denaxa
@mdenaxa
🇫🇷 Η Γαλλία πραγματοποίησε με επιτυχία δοκιμαστική εκτόξευση πυρηνικού πυραύλου χωρίς πυρηνική γόμωση. (BFMTV)

Maria Denaxa
@mdenaxa
Προσεχώς  => *Όπου έλλειψη τροφίμων => έλεγχος της διανομής τους.* Όπου σχέδιο έκτακτης ανάγκης στα καύσιμα => έλεγχος της διανομής τους, επίσης.
Κι αυτό είναι μέρος του σχεδίου της ΜΕ, αλλά οι περισσότεροι θα νομίζουν ότι είναι λόγω του πολέμου, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι απλώς ένα πρόσχημα για το σχέδιό τους που επιταχύνεται η εφαρμογή του μέσω των «κυρώσεων» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου