Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

Ευάγγελος Αντώναρος κατά κυβέρνησης-«Οι υπόγες θέλουν να αλλάξουν με άγαρμπο τρόπο το αφήγημα καθώς η χώρα καίγεται»

Κόλαφος Αντώναρου κατά της κυβέρνησης. 
Με διαδοχικές αιχμηρές αναρτήσεις ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολιάζει την κυβερνητική ανικανότητα στην διαχείριση των πυρκαγιών αλλά και την νέα επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη, το βράδυ του Σαββάτου, στο Συντονιστικό Κέντρο της Πολιτικής Προστασίας.

Evangelos Antonaros
Εδω ο ΚυρΜητς δεν μπορεί να συντονίσει τον εαυτό του και χασκογελάει με προκλητική αναισθησία στα καμμένα όταν επιβάλλεται να είναι σοβαρός. Τι στα κομμάτια θα συντονίσει στο Συντονιστικ; Αντε να πιει κάνα δυο καφεδάκια για να περάσει η ώρα...(Αλήθεια δεν μας είπαν από που ήρθε...Ήταν σπίτι του;)

∎ Evangelos Α. Antonaros
@EvangAntonaros
Μαθαίνουμε ότι την 4η μέρα της καταστρεπτικής πυρκαγιάς στον Έβρο μεταβαίνει επί τόπου κυβερνητικό κλιμάκιο για να  ...ενημερώσει μετά τον @kmitsotakis . ΠΆΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...Ανεπαρκείς. Ανίκανοι. Επικίνδυνοι. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

∎ Evangelos Α. Antonaros
@EvangAntonaros
Όσο πιο μεγάλο προβάδισμα Μητς μαγειρεύουν οι μετρήσεις καλοκαίριάτικα, τόσο πιο βροντερή θα είναι η πτώση του στην κάλπη! Οι υπόγες θέλουν να αλλάξουν με άγαρμπο τρόπο το αφήγημα καθώς η χώρα καίγεται. Δεν τα καταφέρνουν. Αντίθετα με τις μετρήσεις οι φλόγες είναι πραγματικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου