Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022

Οριστικοποιήθηκε το πρωτόκολλό επιστροφής των ανεμβολίαστων υγειονομικών...ο τραγέλαφος συνεχίζεται


«Κλείδωσε» σήμερα η επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών στο ΕΣΥ με απόφαση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων στη συνεδρίασή της και στη βάση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Σύμφωνα με... τις αποφάσεις, όσοι υγειονομικοί δεν έχουν εμβολιαστεί κατά της Covid-19 επιστρέφουν στο ΕΣΥ από την 1η Ιανουαρίου 2023, έπειτα από δύο χρόνια αποκλεισμού με απόφαση της κυβέρνησης, παρόλο που η παρουσία τους στα νοσοκομεία ήταν απαραίτητη στις χειρότερες φάσεις της μάχης με τον κορονοϊό.
Το πρωτόκολλό προβλέπει για τους γιατρούς δύο ράπιντ τεστ τη βδομάδα, μάσκες υψηλής προστασίας και εργασία σε τομείς και κλινικές που δεν υπάρχουν ευάλωτες ομάδες ασθενών.
Επίσης, οι διοικήσεις των νοσοκομείων καλούνται να μην τοποθετούν τους ανεβμολίαστους γιατρούς σε ΜΕΘ, μονάδες νεογνών και κλινικές-τμήματα με ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς.
Οι υπόλοιποι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί (νοσηλευτές, διοικητικό προσωπικό, διοικητικοί υπάλληλοι) επιστρέφουν με την υποχρέωση των δύο ράπιντ τεστ ανά εβδομάδα και με μάσκα υψηλής προστασίας, βάσει της εισήγησης της επιτροπής των εμπειρογνωμώνων κατά τη συνεδρίαση της προηγούμενης βδομάδας.

ΥΓ του blog: …..δηλαδή στις ΜΕΘ, που έχουμε την μεγαλύτερη ανάγκη και τα περισσότερα θύματα, δεν θα μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί αλλά θα μπαίνουν οι ανεμβολίστοι ασθενείς λες κι ο ιός είναι ρατσιστής και τους διακρίνει;…. οι ανοσοκατασταλμένοι και τα νεογνά θα πρέπει να μην έχουν την φροντίδα και υγειονομική βοήθεια που χρειάζονται, μιας και λείπουν όλο και περισσότεροι υγειονομικοί στα ανάλογα πόστα, για την εμμονή του υπουργού και την εισήγηση της επιτροπής διατηρώντας την καραμέλα εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι; ….οι εμβολιασμένοι διοικητικοί δεν μεταδίδουν αλλά οι ανεμβολίαστοι συνάδελφοι τους μεταδίδουν γι αυτό πρέπει οι τελευταίοι να φορούν το φίμωτρο της μάσκας καθ’ όλο  το οκτάωρο τους;….. μόνο το αστέρι του Δαβίδ ξεχάσανε να βάλουν στους ανεμβολιάστους υγειονομικούς για να τους επαναφέρουν στις εργασία τους…. παράλειψη του κ.Πλεύρη …..όμως κι έτσι, ο τραγέλαφος μιας εγκληματικής κυβερνητικής πολιτικής κι ενός εμμονικού υπουργού, μιας ανορθολογικής  Επιτροπής ακαταδίωκτων Εμπειρογνωμόνων και μιας άφωνης κι αποπροσανατολισμένης αντιπολίτευσης, συνεχίζεται…. αλήθεια σε ποια πρόσφατα κι επικαιροποιημένα επιστημονικά δεδομένα βασίστηκαν αυτοί οι επιστήμονες; …που τα διάβασαν και που είναι γραμμένα; …που τα κρύβουν και δεν τα δημοσιοποιούν; …δεν γνωρίζουν ότι σήμερα είναι διεθνώς παραδεκτό ότι εμβολιασμένοι κι ανεμβολίαστοι μεταδίδουν το ίδιο; …δεν άκουσαν τον ΠΟΥ, δεν διάβασαν το CDC; …..σε ποιες άλλες χώρες υπάρχουν τέτοια ανάλογα κι ανορθόδοξα μέτρα; …..αντί να κρύβονται λοιπόν, μπας και γλυτώσουν την φυλακή, την ώρα που η χώρα μας μετράει 34.779 νεκρούς από την πανδημία, τους περισσότερους ανά εκατομμύριο πληθυσμού σ’ όλη την ΕΕ, αυτοί βγαίνουν με τέτοιες, πολιτικές, απόψεις κι αποφάσεις και προτείνουν αυτά τα γελοία, ανεφάρμοστά, υποτιμητικά, διχαστικά κι απολύτως αντιεπιστημονικά μέτρα για την επιστροφή των ανεμβολίαστων υγειονομικών….. για να προφυλάξουν λένε την δημόσια υγεία … ποιος θα μας προστατεύσει από τους προστάτες μας; …όλους αυτούς η Σουηδία και το παράδειγμα της, θα συνεχίζει να τους στοιχειώνει και να τους ξεφτιλίζει… τελικά εμάς ποιος θα μας προφυλάξει απ’ αυτούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου