Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

Συγνώμη, αλλά δεν βλέπω τίποτε lifestyle πάνω της. Διακρίνω τον θάνατο


Η ζωή μας ένα αούα. Ακόμη και τους νεκρούς μας αποχαιρετούμε σε τηλεοπτικό χρόνο. Οι 40 μέρες έγιναν 40 λεπτά

By Death Proof

Διακρίνω επίσης και την έντονη επαρχιώτικη χαζομάρα των τηλεπαρουσιαστών που την καλούν στις εκπομπές της. Διακρίνω επίσης την απουσία έμπνευσης στις “κλείστρες” και τους αρχισυντάκτες των εκπομπών.
Διακρίνω την απέλπιδα προσπάθεια να διασωθούν οι εγχώριοι επιδημιολόγοι καθώς κάθε ώρα που περνά και χιλιάδες άνθρωποι εκεί έξω σωριάζονται ξαφνικά από τις παρενέργειες των εμβολίων ο Tony Fauci έρχεται όλο και πιο κοντά στην ηλεκτρική καρέκλα.Διακρίνω πάνω της τη προσπάθεια του Σωτήρη Τσιόδρα, του Ηλία Μόσιαλου, του Γώγου, του Καπραβέλου, της Κοτανίδου, της Παπαευαγγέλου, του Μαγιορκίνη  και του υπόλοιπου επιστημονικού τηλεθεάσου που λειτούργησαν ως πιόνια του EVENT 201 να κρυφτούν πίσω από τις δήθεν χαριτωμενιές της. Όχι δεν διακρίνω τίποτε χαριτωμένο πάνω της.
Ο θάνατος δεν είναι χαριτωμενιά όσο και εάν ευτελίζουμε τις ζωές μας παραδομένοι αμαχητί σε έναν ανείπωτο επιδερμισμό που απαξιώνει και ισοπεδώνει τα πάντα.
Έναν ανείπωτο επιδερμισμό που παίρνει νωρίς το πρωί τη σκυτάλη με την παραρολογία των συζητήσεων που ξεσπά σαν τσουνάμι στα καφέ και καφενεία της επικράτειας. Δεν μιλάω για σοβαροφάνεια, ούτε για απουσία ψυχαγωγίας. Μιλάω για την κατάπτυστη ανικανότητα να ανταλλάξουμε δυο κουβέντες με ουσία στη διάρκεια ενός ημερήσιου αούα. Οπου κι εάν καθήσεις ακούς ένα αούσα και βλέπεις αούα να βγάζουν selfie. Αούα, selfie και θάνατος. Μια χαρά συνδυάζονται.
Πρώτα πεθαίνουμε πνευματικά, ψυχικά, νοητικά και στη συνέχεια εύκολα θύματα για τη χαριστική βολή. Βγαίνουμε έξω από τα σπίτια μας και μιλάμε τη γλώσσα των αούα. Επιστρέφουμε στα σπίτια μας και ανοίγουμε το κουτί με τους αούα. Η ζωή μας ένα αούα. Ακόμη και τους νεκρούς μας αποχαιρετούμε σε τηλεοπτικό χρόνο. Οι 40 μέρες έγιναν 40 λεπτά.
Τα δεχόμαστε όλα με απάθεια, φυσιολογικά σαν επιδόματα του Σταικούρα τα οποία παρότι κρύβουν την εκπαίδευση στη μαλθακότητα και στον θάνατο είναι το άλλοθι του αποχαιρετισμού στα όνειρά μας. Αλλά τι σκατά όνειρα να κάνει ένας αούα;
Αούα γεννιούνται και αούα πεθαίνουν. Έτσι κάποιοι εκεί έξω αποφάσισαν να εξοντώσουν πιο μαζικά τους αούα. Με εργαστηριακούς ιούς, με εμβόλια ευθανασίας, με φτωχοποίηση, με μετανάστες εισβολείς, με αλλόφυλους εισβολείς με πάσης φύσεως εργαλεία που αποδεικνύονται αποτελεσματικά στην εξόντωση των αούα. Μας σκοτώνουν γιατί μπορούν.
Και τι σόι αντίσταση μπορείς να κάνεις με συμπολίτες της φυλής των αούα;
Συγχωρέστε με γι΄αυτό το παλιομοδίτικο άρθρο αλλά καθώς οι αούα θεωρούν lifestyle την Παγώνη εγώ εξακολουθώ να διακρίνω πάνω της το πρόσωπο του θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου