Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Χούλιγκανς και… τρίκυκλα...

 
Φτάνει πια αυτό με τους χούλιγκανς – αστυνομικούς. Φτάνει. Πλέον δεν πρέπει να μιλάμε για αστυνομικές δυνάμεις, πρέπει να μιλάμε μάλλον για συμμορίες. Χωρίς εισαγωγικά. 
Συμμορίες οι οποίες βρίζουν και χτυπούν όποιον και ό,τι θέλουν, για όποιον λόγο θέλουν, γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να τιμωρηθούν.
Βλέπω και ξαναβλέπω τα βίντεο από τα... χθεσινά τους χουλιγκανιλίκια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και το μόνο που αισθάνομαι είναι οργή. 
Οργή για όλους αυτούς που εργαλειοποιούν τη στολή για να ικανοποιήσουν τα κόμπλεξ τους, οργή για την πολιτική ηγεσία που παρακολουθεί αμέτοχη κι ατάραχη, οργή για τη Δικαιοσύνη που κάνει ότι κοιτάει αλλού.


Ο οδηγός του γερανού της αστυνομίας θα έπρεπε να κατηγορηθεί κανονικά για απόπειρα δολοφονίας. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία γι’ αυτό που φαίνεται να κάνει στην Ακαδημίας. Το βίντεο ξυπνά μνήμες παρακράτους από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη με το τρίκυκλο.
Ο τύπος αυτός, ο οδηγός, πήγε πιθανότατα χθες στη γυναίκα του, στα παιδιά του, έφαγε το ζεστό του φαγητό γιατί κουράστηκε κιόλας και το βράδυ έβριζε, βλέποντας ειδήσεις, τους αναρχοάπλυτους. Μπορεί κάποιοι συνάδελφοί του να του έδωσαν τηλεφωνικά συγχαρητήρια κιόλας που παραλίγο να σκοτώσει.
Στη Θεσσαλονίκη ένας άλλος αστυνομικός έσπασε το τζάμι ενός αυτοκινήτου γιατί γνώριζε καλά ότι δεν θα τιμωρηθεί. Ήξερε ότι τα ΜΜΕ θα γράψουν για επεισόδια, σπασμένες τζαμαρίες, σπασμένα αυτοκίνητα κι αυτός θα κάτσει στον καναπέ του και θα παρακολουθήσει το βραδινό ματσάκι γιατί το έχει παίξει και όβερ 2,5 γκολ.Υπουργέ

 
Υπουργέ στα σοβαρά τώρα οι λεβέντες δω κοπανάνε με την ασπίδα στα μούτρα την κοπελίτσα κ καπάκι την ψεκάζουν κ με χημικά ; Έχεις να σχολιάσεις κάτι ή μπα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου