Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Kώστας Πικραμένος: "Σουρωτήρι στη στρατηγική Ασφάλειας και Greek Mafia στα άλλα…"

 

O Kώστας Πικραμένος Διευθυντής Ερευνών της CP Consulting (εταιρία εκπόνησης στρατηγικών μελετών) με έδρα τη Μασσαλία, εμπειρογνώμων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για θέματα Ασφάλειας και Υπηρεσιών Πληροφοριών, υποστήριξε μιλώντας στον 98.4 πως η χώρα, από τα Τέμπη και τις διαρροές προσωπικών δεδομένων εκλογέων από το Υπουργείο Εσωτερικών σε πολιτικό κόμμα, έως τις υποκλοπές, τα ελληνοτουρκικά και την μεταφορά παράνομων υλικών, είναι σουρωτήρι στη στρατηγική ασφάλειας και εμφανίζει λειτουργίες με πρωταγωνιστή την Greek Mafia,σε όλα τα άλλα… 
Ειδικότερα για τα Προσωπικά δεδομένα υποστήριξε :
Υπάρχει Υπεύθυνος Προσωπικών Δεδομένων στο ΥΠΕΣ; Περιπτώσεις σε ΕΥΠ και ΕΛΑΣ με τραγελαφικές καταστάσεις είναι ασύνδετες από την απουσία κουλτούρας ασφάλειας; 
Για την τραγωδία στα Τέμπη:
Το 2008 στο Μπράλο Φθιώτιδας,  είχαμε παρολίγον Τέμπη με εμπλοκή Greek Mafia... Παθαίνουμε και δεν μαθαίνουμε υποστηρίζει . 
Εκτίμησε τέλος, πως στις Ευρωεκλογές τον Ιούνιο,  η  λεγόμενη λαϊκίστικη δεξιά/ακροδεξιά θα σαρώσει... Στη Μόσχα γελάνε ήδη..
Οι λεγόμενοι φιλελεύθεροι  της Ευρώπης,  με πρώτο τον Μακρόν θέλουν να βάλουν την ΕΕ σε ρυθμούς οικονομίας  πολέμου, για να προλάβουν τα αποτελέσματα του Ιουνίου με αντιπερισπασμό αντι-Ρωσικού μετώπου, που σε ορισμένες χώρες όπως στη Βαλτική , έχει και ιστορική βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου