Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Πού τραγουδάς, ρε μπάσταρδο;


Νόρα Ράλλη


Καλά τούς κάνουν! Οχι καλά - τρίκαλα! Ετσι, να μαθαίνουν από μικρά τι σημαίνει «μη μιλάς». Ετσι, να μαθαίνουν από μικρά τι σημαίνει «κάνω ό,τι μου γουστάρει γιατί μοίρασα επιδόματα και με ψήφισε ο πατέρας σας, γατάκια». Ετσι, να μαθαίνουν από μικρά τι σημαίνει «κράτος εν κράτει Μητσοτάκη».
Ετσι, να μαθαίνουν από μικρά τι σημαίνει «κράτος μη δικαίου». Ναι, ρε! Να μαθαίνουν από μικρά πως θα τιμωρηθείς ρε, θα τιμωρηθείς και θα ξεφτιλιστείς αν τολμήσεις να υψώσεις όχι ανάστημα, ακόμα και φωνή. Μήτε κιχ δεν θα βγάλεις, όχι που μου θες να τραγουδήσεις κιόλας. Και μάλιστα για το έγκλημα στα Τέμπη! Πότε πρόλαβες, ρε αλήτη, να βγεις από τ’ αυγό σου και ζητάς και δικαίωση, ρε μπάσταρδο;
Μπα, διάολε, τη μάνα και όλο σου το σόι, που ξετσουτσούνισες και αντιμιλάς... και πού αντιμιλάς, ρε μούλικο; Ενάντια στην κυβέρνηση αντιμιλάς; Ρε, εμείς έχουμε τον Καμπουράκη, ρε! Που βγήκε κι έγραψε πως δεν είναι δυνατόν να ζητάμε καθαιρέσεις υπουργών με την πρώτη δολοφονία. Ολο το σύστημα έχουμε μαζί μας, ρε! Σιγά που θα διώχνουμε υπουργούς επειδή δολοφονούνται παιδιά σε τρένα με παράνομα φορτία.
Σιγά, ρε, που θα διώξουμε τους ανθρώπους μας επειδή δολοφονήθηκε μια σουσουραδίτσα που δεν ήξερε ποιο γκομενάκι να διαλέξει και πήγε κι έπεσε πάνω στον σχιζοφρενή - ξέρεις, ρε, πόσα εγκλήματα γίνονται στον κόσμο; Είναι δυνατόν να φυλάει η Ελληνική Αστυνομία κάθε πολίτη που ζητάει βοήθεια; Τι νομίζετε ότι είσαστε, ρε; Φουρθιώτης νομίζετε ότι είσαστε; Ρε, θα φτύσετε το γάλα της μάνας σας αν ξανανοίξετε το βρομόστομά σας!
Πήρατε αποβολή και πόνεσε; Θέλατε να τραγουδήσετε για τα Τέμπη στην Εθνική μας την Εορτή της 25ης Μαρτίου και δεν σας άφησε η διευθύντρια και σας απέβαλε; Καλά σας έκανε, ρε τσογλάνια! Τι σχέση έχει, ρε, ο Κολοκοτρώνης με τα τρένα; Μάθετε, ρε, πώς τους πήραμε φαλάγγι τους Τούρκους τότε - όπως σφάξαμε τους κομμουνιστοσυμμορίτες στον Γράμμο και το Βίτσι, ρε άσχετα! Ετσι θα σας σπάσουμε κι εσάς τον τσαμπουκά - από τώρα. Που είστε ακόμα μυξιάρικα. Να μη σηκώσετε ποτέ κεφάλι. Να μη βγει ποτέ κουβέντα από το στόμα σας, παρά μόνο «ζήτω!». Να μην μπει ποτέ καμία σκέψη στο μυαλό σας. Καταλάβατε, ρε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου