Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Social media spot

Το ερώτημα...

Η κυβέρνηση λέει ότι ο πρωθυπουργός δεν είναι ανάγκη να μπει σε καραντίνα, αν και είχε συναντηθεί πριν από λίγες μέρες με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Κι αυτό γιατί έκανε τεστ και πριν και μετά τη συνάντηση και αυτά βγήκαν αρνητικά. Το ερώτημα δεν είναι αυτό. Το ερώτημα είναι... γιατί συναντήθηκε με κάποιον που ήταν σε καραντίνα, λόγω του κρουσμάτων στην Ιερά Σύνοδο. Από ποιο πρωτόκολλο προβλέπεται αυτό; Και τι ήταν αυτό το τόσο σημαντικό που χρειαζόταν συνάντηση δια ζώσης και δεν μπορούμε να συζητηθεί τηλεφωνικά; 
Γιατί;...


Τα έχουμε ξαναπεί και τα  ματαξαναλέμε: η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δυσφημεί συστηματικά τον ήρωά μας γέρο πατέρα της (Αλλά... κι εκείνος δεν είναι εντελώς άμοιρος ευθυνών)  
                                                         Νίκος Τσαγκρής (FB)


Ο Στέλιος Πέτσας καθάρισε για τους καναλάρχες...

Ο νόμος Πέτσα έρχεται και αλλάζει το νόμο Παππά.
Θυμάστε τους (υποχρεωτικά) 400 εργαζόμενους στα κανάλια; Ξεχάστε τους...
Πλέον, ο κάθε τηλεοπτικός σταθμός θα... πρέπει να απασχολεί (ο ίδιος, όχι συνδεδεμένες εταιρίες) τουλάχιστον 280 εργαζομένους αντί για 400 που ήταν έως τώρα. Λιγότερο προσωπικό κατά 120 άτομα δηλαδή. Ετοιμαζόμαστε για απολύσεις. 
Και όχι μόνο αυτό: ενώ μέχρι τώρα οι 400 που δούλευαν στα κανάλια ήταν υποχρεωτικά στο μισθολόγιο, πλέον μπορεί το κανάλι να τους έχει με σύμβαση, δηλαδή με «μπλοκάκι».
Ο Στέλιος Πέτσας καθάρισε για τους καναλάρχες.
Πάλι τη βρήκε τη λύση για τον #COVID19 η κυβέρνηση...

...όπως λέει τώρα το Mega από αύριο μεταφέρονται στη Θεσσαλονίκη, όχι γιατροί (μη βιάζεστε) αλλά... ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις!
e-tetradio.gr (Twitter)
Είναι ώρα να πουν την αλήθεια... 

Ειναι ένδειξη ανύπαρκτου προγραμματισμου και  έλλειψης συστηματικού σχεδιασμου ότι μόλις στο και 5 η κυβερνηση φαίνεται να προχωρεί στην επίταξη 200 κλινων ιδιωτικών κλινικών στη Θεσσαλονίκη. Αφησε... την  κατασταση να εξελιχθεί προς δυσάρεστη κατευθυνση χωρίς  να πράξει τους καλοκαιρινους μήνες ο τι επρεπε να κανει. Αμεριμνησία σε συνδυασμό με ανευθυνότητα και βλακεία.
Η κατάσταση, όπως συμφωνούν όλοι, είναι τώρα περισσότερο απο δραματική. Ο μεγάλος αριθμός κλινών που είναι υπό επίταξη προδίδει τι περιμένουν οι ιθύνοντες για το επόμενο διάστημα. Καλό είναι λοιπόν να πούν την αλήθεια στον κόσμο, να σηκώσουν τα μανίκια, να προχωρήσουν εστω και τώρα σε προσλήψεις προσωπικού, να κανουν οσα χρειαζονται για να γίνουν λειτουργικές υπαρκτές μεν αλλα αδρανείς κλίνες ΜΕΘ. Και να σταματήσουν να μπερδεύουν τον κόσμο με αλληλοσυγκρουόμενα μηνύματα. Ο κορωνοιός θα είναι μαζί μας για μηνες -- τουλάχιστον -- ακόμη. Και τα πολυπόθητα εμβόλια θα κανουν 6 μήνες με 1 χρόνο να ερθουν σε επαρκείς ποσότητες -- όχι μόνο σε μας εδώ αλλά παντού στον κόσμο. Ας σταματήσουν υπουργοί και ΜΜΕ να παραμυθιάζουν τους πολίτες.
Απο την αλλη πλευρά οι ιδιωτικοί κλινικάρχες ΠΡΕΠΕΙ να συνειδητοποιήσουν ότι μουρμούρες, αντιδράσεις και εμπόδια θα βρουν αντίθετη τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών. Αν δεν συμφωνήσουν, τότε η κυβερνηση θα πρέπει να πάρει με αποφασιστικότητα οποιες δύσκολες αποφάσεις επιβάλλεται. Εύχομαι να μην τα θαλάσσώσει για μια ακόμη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου