Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Spot Media News

Αλίμονο μας... 


Αλίμονο, τι ευθύνη να έχει ο Μαγιορκίνης όταν εξηγούσε, επιστημονικά πάντα, ότι ο ιός μεταδίδεται πιο δύσκολα σε μια τάξη με 25 παιδιά, αντί για 15;
Ή μήπως δεν ήταν επιστημονική η θέση του Τσιόδρα ότι δεν μπορούμε να επενδύσουμε τώρα σε λεωφορεία; Ή... της Γιαμαρέλλου ότι ο ιός δεν κολλάει από τη λαβίδα της μετάληψης;
 Αμ η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 6 μ.μ. τα Σαββατοκύριακα; Αυτή εκτός από επιστημονική, ήταν και έξυπνη. Όπως και η απόσυρσή της λίγες βδομάδες μετά. 
Όσα λένε οι λοιμωξιολόγοι στις επιτροπές και τα κανάλια είναι όλα επιστημονικά. Ακόμα και τα δάκρυα του Σωτήρη μπροστά στις κάμερες ξεχείλιζαν από επιστήμη. Μόνο οι ψεκασμένοι το αμφισβητούν αυτό.
Τους επιστήμονες θα τους κρίνει η επιστήμη και την κυβέρνηση θα την κρίνει η ιστορία. Όχι εσείς. Αν ψάχνετε για ευθύνες κοιτάξτε στον καθρέφτη.
Μην μεταθέτετε την ατομική σας ευθύνη στους υπουργούς και τους λοιμωξιολόγους. Αυτοί πασχίζουν να σας σώσουν. Αλλά είστε ανεπίδεκτοι σωτηρίας.

Στη Σερβία εμβολιάστηκε ο Π. Καμμένος...


Ευχαριστώ τους αδελφούς Σέρβους που μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς μου έδωσαν την ευκαιρία να πάρω πίσω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου. Εδώ η ζωή γύρισε πίσω όλα ανοιχτά όλοι εμβολιασμένοι και οι νέοι τώρα και οι ξένοι και σε 10 μέρες παράγουν το Sputnik ενώ εμείς ΜΜΕ τρομοκρατίας pic.twitter.com/9TYncf5UgF
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) April 24, 2021

Η γειτονική μας χώρα, εδώ και μέρες έχει ανοίξει τα σύνορα της για χιλιάδες πολίτες χωρών από τα Βαλκάνια που επιθυμούν να εμβολιαστούν.  

Απολογία...

Γιώργος Βέλτσος

Ο διαπρεπής αρθρογράφος είναι κάποιος που διατυπώνει ένα αίτημα που τον περιέχει. Ο,τι υπογράφει είναι γραμμένο από την ιδιοσυγκρασία του και τα παρεπόμενα: ιδεολογία και συμφέροντα. Ετσι, δύσκολα αποσύρεται από τον εαυτό του, και δυσκολότερα σιωπά.
Η... έπαρση που διαθέτει νομίζοντας πως ασκεί λειτούργημα ή οι αυταπάτες του πως γράφει για να διαφωτίζει τους «άλλους» χάνουν αμέσως τη σημασία τους αν τυχόν αναρωτηθεί: «Τι γυρεύουν οι άλλοι εδώ;»
Κατατάσσω κι εγώ τον εαυτό μου σ' αυτή την κατηγορία των εμμονικών. Θα ντρεπόμουν μάλιστα αν δεν έβρισκα καταφύγιο στο ευφυολόγημα. Γνωρίζω βέβαια ότι δεν υπάρχει ευφυολόγημα χωρίς κοινό.
Προσπαθώ να το κερδίσω γιατί έμαθα πως ευφυολόγημα είναι ό,τι μπορεί να μεταδώσει δραματικά το ίδιο του το εύρημα, παρακάμπτοντας ακόμη κι όποιον το «ασκεί».
Ως αρθρογράφος, σαράντα τόσα χρόνια, έχω ήδη λάβει από τον αναγνώστη μου, αντεστραμμένο, το παράδοξο μήνυμα που νόμιζα πως του απευθύνω. Αν συνεχίζω, είναι για να αποδείξω ότι ζω.

“Δεν θέλω ακαταδίωκτο, με θίγει”!

Μετά την ηχηρή διαφοροποίηση του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλους της
Επιτροπής εμπειρογνωμόνων
Αθ.Εξαδάκτυλου, που δήλωσε την Παρασκευή ότι αποποιείται των προνομίων που προβλέπει η τροπολογία που έφερε τερλευταία στιγμή το υπουργείο Υγείας και προβλέπει ασυλία προκαταβολικά από οποιονδήποτε έλεγχο ή υποχρέωση να καταθέσουν στοιχεία αν ζητηθεί, και δεύτερο μέλος της Επιτροπής των ειδικών εξέφρασε την αντίθεσή του στην θέσπιση του περίφημου ακαταδίωκτου.Νέο μεγαλοπρεπές “άδειασμα” στην (ν)τροπολογία και από δεύτερο μέλος της Επιτροπής: “Δεν θέλω ακαταδίωκτο, με θίγει”! “Καρφί” για υπουργό που στοχοποιεί την Επιτροπή στην “εκλογική του πελατεία”
«Είμαι αντίθετος με τη διάταξη για το ακαταδίωκτο.Με θίγει.Όχι,δεν θέλω #ακαταδίωκτο».
Πρωτοφανές ξεμπρόστιασμα της συμμορίας από τον καθηγητή,της επιτροπής λοιμοξιολογων, Τάκη Παναγιωτόπουλο
Ας τον ακούσουν όλοι ιδιαίτερα όσα καταγγελει για πολιτικα παιχνίδια υπουργών pic.twitter.com/E9eKSDUbx4

— Marka1 (@Marka149133376) April 24, 2021

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου