Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Παίζουν τώρα κρυφτούλι με τις ανθρώπινες ζωές!


30.154 πολίτες χάσαμε από κορονοϊό, ο Οικονόμου βλέπει λιγότερους και τους «χρεώνει» στην προπαγάνδα… και ο Πολάκης απαντάει αναλόγως: «Την προπαγάνδα την κάνατε εσείς με τα πετσοταϊσμένα για “το μοναδικό όπλο του εμβολίου”!»

by Evina K.

Μετά την προσπάθεια της κυβέρνησης να καλύψει άλλη μια φορά την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας, η οποία δια στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου ανακοινώνει πως για τους 30.000 ανθρώπους που χάσαμε στην πανδημία – και όχι 30.154, όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία – φταίει το γεγονός ότι έπεσαν «θύματα προπαγάνδας», ήρθε και η πληρωμένη απάντηση του Παύλου Πολάκη, ο οποίος τονίζει πως «την προπαγάνδα την κάνατε εσείς με τα Πετσοταϊσμένα σας για “το μοναδικό όπλο του εμβολίου”».
Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με ανάρτησή του στο facebook, παραθέτει τον τίτλο από όσα είπε ο Γιάννης Οικονόμου, ότι δηλαδή «Στην πανδημία χάσαμε 30.000 συνανθρώπους μας γιατί έπεσαν θύματα προπαγάνδας» και σημειώνει πως «Είχα πει από την αρχή ότι το όπλο που αποδείχτηκε ανεπαρκές (σ.σ. το εμβόλιο) δεν έπιανε τις μεταλλάξεις. Δεν φέρατε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τα μονοκλωνικά από τον Δεκέμβρη του 2020 και φτιάξατε μαϊμού ΜΕΘ που είχαν 100% θνητότητα», τονίζει ο Παύλος Πολάκης.
Ενώ, παρακάτω σημειώνει πως οι άνθρωποι που έφυγαν είναι 30.154 και γι΄αυτούς την ευθύνη την έχουν οι αρμόδιοι υπουργοί, δηλαδή ο Θάνος Πλεύρης και η Μίνα Γκάγκα.
«ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ, ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ!», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Π. Πολάκης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

ΓΕΛΟΙΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, την προπαγάνδα την κάνατε εσείς με τα Πετσοταισμένα σας για «το μοναδικό όπλο του εμβολίου»!!!
Το όπλο που αποδείχτηκε ανεπαρκές καθώς όπως ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ δεν έπιανε τις μεταλλάξεις
Δεν φέρατε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ,τα μονοκλωνικά από το Δεκέμβρη του 2020,και φτιάξατε μαϊμού ΜΕΘ που είχαν 100% θνητότητα!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΣΑΜΕ 30.154 ανθρώπους μέχρι σημέρα!!
Τους 17.000 περίπου τους τελευταίους 8 μήνες!!
Από τη μέρα που ανέλαβε ο Πλεύρης και η Γκαγκα!!(1/9/2021)
Την περίοδο δηλαδή που οι άλλες χώρες εκμηδένιζαν τους θανάτους!!
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ,ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ!

ΥΓ του blog: .....ότι και να κάνουν, όσα κι αν κρύψουν τα ΜΜΕ που πληρώνουν αδρά, όσο κι αν κρατάνε δέσμια και φιμωμένη την δικαιοσύνη οι ΝΕΚΡΟΙ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ και θα πάρουν τους υπαίτιους στον τάφο τους......σήμερα οι νεκροί γίνανε 30.162 και τις τελευταίες 28 ημέρες έφτασαν 383 στην χώρα μας όταν η ΑΠΟΝΗ  κι ΑΣΠΛΑΧΝΗ Σουηδία μετρά 116 !!!! δηλαδή λιγότερους από το 1/3.....και για όποιο δεν καταλαβαίνει η Σουηδία μετρά 4,14 θανάτους από Covid19 την ημέρα και η Χώρα μας 21,27!!!!  ...και στον σκληρό δείκτη,  τον μόνο αξιόπιστο κατά τον πρωθυπουργό μας, της υπερβάλλουσας θνησιμότητας είμαστε ΠΡΩΤΟΙ σ' όλη την Ευρώπη από την ανάποδη.....οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ με  28% plus όταν οι Σουηδοί έχουν μείον 5% και οι Πορτογάλοι με 98% ποσοστό εμβολιασμού συν 10%......Που λοιπόν θα πάνε να κρυφτούν πολιτικοί, διαχειριστές της πανδημίας, δημοσιολογούντες και δημοσιογράφοι, επιστήμονες οφικιάλιοι ή μη που νομίζουν ότι θα τους σώσουν οι αλγόριθμοι, τα μοντέλα και οι αναπόδειχτες αναγωγές προς τα πίσω ότι τα εμβόλια τάχατε σώσανε  στην Ελλάδα 20.000 ανθρώπους ή με το σημερινό του Lancet ότι στον κόσμο τα εμβόλια έσωσαν 20.000.000 ζωές!!!! ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ολίγιστων, δειλών, μοιραίων κι άβουλων που προσπαθούν να κουκουλώσουν τώρα τις αδυναμίες και τι ανεπάρκειες τους...γιατί οι ΝΕΚΡΟΙ, που στην χώρα μας ξεπέρασαν κατά 2,5 φορές τις απώλειες του Ελληνοιταλικού πολέμου, στο τέλος θα πάρουν ΕΚΔΊΚΗΣΗ που κανένας δεν θα μπορεί να αποφύγει και το ξέρουν.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου