Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Αλήθειες και ψέματα πίσω από την viral φωτογραφία του Μητσοτάκη με την νεαρή Ανδριανή στην Καλαμάτα


Η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με εργαζόμενη πτυχιούχο που εργάζεται σε εστιατόριο της Καλαμάτας έχει εδώ και μερικά 24ωρα γίνει viral με τα κυβερνητικά ΜΜΕ να την παρουσιάζουν ως “μία θερμή συνάντηση που κράτησε 10 λεπτά”.
Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ ο Πρωθυπουργός σταμάτησε για περίπου 10 λεπτά την περιοδεία για να συνομιλήσει μαζί της. Τα βίντεο όμως που έχουν ανέβει στο διαδίκτυο δείχνουν ότι η φωτογράφηση και η συνομιλία δεν κράτησαν πάνω από 15… δευτερόλεπτα.
H συζήτηση με βίντεο
-Πως σε λένε γλυκιά μου; 
-Ανδριανή. 
-Ανδριανή είχα μια θεία αγαπημένη. Βγάλε μία φωτογραφία με την Ανδριανή. Αντε... γεια χαρά...
Η Ανδριανή, όπως είναι το όνομα της νεαρής κοπέλας, αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός την ρώτησε πώς την λένε. «Είχα και γω μια θεία Ανδριανή» της απάντησε και έκαναν πλάκα, έτσι βγήκε και η viral φωτογραφία.
Η 26χρονη δουλεύει ως μαγείρισσα στο ιταλικό εστιατόριο σε περιοχή της Καλαμάτας, ενώ έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων και τεχνικός αυτοματισμού, ωστόσο όλες αυτές οι πληροφορίες δεν τράβηξαν το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού.


ΥΓ του blog; .....το πετσοτάϊσμα των ΜΜΕ καταντά πια, εκτός από εκνευριστικό, και υποτιμητικό και προσβλητινό για τον καθένα και την καθεμιά μας.....κανονικά ΜΜΕ με τέτοια παραπληροφόριση έπρεπε να κλείνουν για μερικές μέρες σαν ποινή.....αλλά υπάρχει κανείς να την επιβάλει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου