Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Το ISIS είναι απειλή για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο

isis football
 
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στο φίλαθλο κόσμο όλης της Ευρώπης η ακύρωση του φιλικού αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων της Γερμανίας και της Ολλανδίας στο Αννόβερο, έπειτα από πληροφορίες για την απειλή βομβιστικής επίθεσης. Αυτό συμβαίνει λίγες μέρες μετά το χτύπημα στο Παρίσι και την προσπάθεια ενός τζιχαντιστή να μπει στο Stade de France -στη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στη Γαλλία και την Γερμανία- και να ανατιναχτεί αγκαλιά με τον Σβαϊστάινγκερ, που ήταν στο σημαιάκι του κόρνερ.    
Εκατομμύρια φίλαθλοι από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες δηλώνουν πρόθυμοι να καταταγούν στο στρατό και να πάνε να πολεμήσουν τους τζιχαντιστές του ISIS στη Συρία, που θέλουν να τους κόψουν τη μπαλίτσα.
Ιδιαίτερα ενοχλημένοι είναι και εκείνοι που έχουν ως δικαιολογία το γήπεδο για να ξενοπηδήσουν, και βλέπουν τώρα το ISIS να τους αναγκάζει να μείνουν σπίτι με τη γυναίκα τους που την έχουν φάει στη μάπα και τους έχει φάει τη ζωή.
Στο Αννόβερο, δεκάδες άνδρες επέστρεψαν στο σπίτι τους μετά το ραντεβού με την γκόμενα και τους ρωτούσε η γυναίκα τους αν τους άρεσε το παιχνίδι, αλλά αυτοί δεν ήξεραν ότι ο αγώνας είχε ακυρωθεί λόγω απειλής βομβιστικής επίθεσης, και της έλεγαν ότι το παιχνίδι ήταν φανταστικό, οπότε αυτή κατάλαβε πως της έλεγε ψέματα ο άνδρας της και έφυγε από το σπίτι μέσα στη μαύρη νύχτα, και ποιος θα του μαγειρεύει τώρα και θα του πλένει τα σώβρακα;   
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τζιχαντιστές είναι άμπαλοι και ζηλεύουν τις ευρωπαϊκές ομάδες που έχουν παικταράδες.
Το σχέδιο του ISIS είναι να σαμποτάρει με βόμβες όλους τους ευρωπαϊκούς αγωνες ποδοσφαίρου, ώστε να μην πατάει άνθρωπος στο γήπεδο και να αναγκαστεί ο Μέσι να αλλάξει επάγγελμα.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, το Ισλαμικό Κράτος θέλει να πάρει μέρος στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά υπάρχει η πληροφορία πως οι ποδοσφαιριστές του Ισλαμικού Κράτους -εκτός από πόδια- παίρνουν και κεφάλια.
Ήδη, τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν το Ισλαμικό Κράτος ως πρώτο φαβορί για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 που θα γίνει στη Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου