Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

«Αποτυχημένος Πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης»


by Evina K. 

Σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή τα σημερινά ευθυνόφοβα μέτρα, που βάζουν στο στόχαστρο τους πολίτες άνω των 60 ετών, φορτώνοντάς τους με πρόστιμα των 100 ευρώ, τα οποία θα πηγαίνουν απευθείας για τη στελέχωση του ΕΣΥ… Βέβαια, ούτε ένα ευρώ δεν «σπατάλησε» 2 χρόνια τώρα η κυβέρνηση για τα νοσοκομεία, φτάνοντας στα εγκληματικά ποσοστά των 17.000 νεκρών από κορονοϊό, και στην διάλυση του ΕΣΥ. «Ο αυτουργός της υγειονομικής καταστροφής, σε απόλυτο πανικό από τη πλήρη κατάρρευση του ΕΣΥ και τη θλιβερή ευρωπαϊκή πρωτιά σε θανάτους και σε κρούσματα, αντί να αναλάβει την ευθύνη του, τη μεταθέτει για άλλη μια φορά στους πολίτες», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη ότι «αυτή τη φορά στοχοποιεί τους άνω των 60 και αντί να ανακοινώσει μέτρα στήριξης του ΕΣΥ, ενθάρρυνσης του εμβολιασμού και αυστηροποίησης των μέτρων υγειονομικής προστασίας, ανακοινώνει μέτρα τιμωρίας και οικονομικής εξόντωσης, που σε καμία άλλη χώρα του κόσμου δεν έχουν εφαρμοστεί».
«Αποτυχημένος Πρωθυπουργός περιορισμένης ευθύνης», καταλήγει με βαριές «αιχμές» ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΥΓ του blog: .....γιατί Αποτυχημένος Πρωθυπουργός, που είναι, αλλά μόνο αυτός.... δεν ήταν ο σημερινός σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Γεροτζιάφας που ζητούσε πρώτα την υποχρεωτικότητα των υγειονομικών και πέταξαν στην ασιτία 7000 ανθρώπους και τις οικογένειες τους; ....δεν ήταν ο ίδιος που ζητούσε υποχρεωτικότητα σε όλους προ μηνών; ...δεν ήταν ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας σε εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη (15/7/2021) που συμφωνούσε με την υποχρεωτικότητα των υγειονομικών; ....δεν ήταν ό ίδιος που ζητούσε αυστηρότερα μέτρα και υποχρεωτικότητα στα ΣΑ και Ένοπλες δυνάμεις;  ...δεν είναι ο υπεύθυνος της υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Ξανθός που στο Κόντρα πρόσφατα ζήτησε να αρθεί η αναστολή εργασίας αλλά διαφωνεί ταυτόχρονα με τις επιλογές τους  'ΗΘΙΚΑ' και 'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ';.... αλήθεια ποιος έφερε στο χέρι το μαχαίρι; ....ποιος δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα στην διαφορετική επιστημονική άποψη στους επαγγελματίες υγείας; ...έχει διαβάσει τον όρκο του Ιπποκράτη σε αρχαίο ή μεταφρασμένο  κείμενο για να δει σε ποιον και γιατί δίνει όρκο ο γιατρός και ποιος μπορεί να τον παραβιάσει; ...τέλος όλα αυτά που κάνουν ή δέχονται οι ηγεσίες της κομουνιστικής και της άλλης αριστεράς είναι στις παρακαταθήκες, τις παραδόσεις, τις πρακτικές, τις θεωρητικές και ιδεολογικές αναφορές της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ; ....συντρόφια ο Άρης και τα παλικάρια του δώσανε την ζωή τους  μη μετρώντας την υγειά τους για την λευτεριά μας. Εσείς; ...κι ας μην αρχίσουν πάλι το παραμύθι για το τι έκανε ο Λένιν το 1919 κι το PCI το 1973 στην Napoli γιατί εκεί μιλούσαμε για εμβόλια δοκιμασμένα χρόνια κι όχι για τα πειράματα της BigPharma και τέλος δεν απειλούνταν καταχτημένα με αίμα κι αγώνες δικαιώματα λαών, ανθρώπων και κοινωνιών....γκε, γκε....ραντεβού στα ξερονήσια σύντροφοι μόνο που εκεί εμείς θα κάνουμε τους κρατούμενους κι εσείς τους δεσμοφύλακες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου