Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Υπερμετάδοση και άλλες ψευδολόγίες. Κορωνοϊός και τα στοιχεία από την 7η ΥΠΕ (Κρήτη)

Πέτρος Αργυρίου

Επειδή τα φασιστολαμόγια συνεχίζουν απτόητοι τα ψέματα, λες και όλοι είμαστε ηλίθιοι. Λίγα... βασικά μαθηματικά δημοτικού. Εντάξει; Δημοτικού. Τα νούμερα στρογγυλοποιημένα και κατά προσέγγιση με αποκλίσεις ως προς την πραγματικότητα του 10 με 20%. Στους άνω των 60 που δίνουν τα συντριπτικά ποσοστά θανάτων και νοσηλειών, το ποσοστό των εμβολιασμένων είναι 80%. 8 εμβολιασμένοι προς 2 ανεμβολίαστους.
Αν υποθέσουμε ότι η αποτελεσματικότητα προς νόσο και θάνατου του εμβολίου έχει πέσει στο 80% (υπόθεση εργασίας και μόνο), από τους 8 οχτώ θα νοσήσουν κοντά στους δύο. Έτσι στις ΜΕΘ μας τώρα έχουμε περίπου ίσους ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους, και στο πιο ακραίο σενάριο 30% εμβολιασμένοι. Όχι 1% ούτε 10% ούτε 15%. Το πιθανό είναι το 40% και βάλε εμβολιασμένοι.
Και κάθε μήνα, η ισορροπία, ανατρέπεται εις βάρος των εμβολιασμένων. Τον Φεβρουάριο, αυτή η αναλογία θα πάει 6 εμβολιασμένοι προς 4 ανεμβολίαστους και ο κόσμος θα αρχίσει να εξοργίζεται. Για να μπορούν να συνεχίσουν να ψεύδονται, χρειάζονται φρέσκους εμβολιασμούς. Πολλούς. Είτε από την δεξαμενή των ανεμβολίαστων, είτε τρίτης δόσης.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.
Δεν πιστεύετε στα μαθηματικά του δημοτικού με τα οποία συμφωνούν οι περισσότερες άλλες δυτικές χώρες;
Ωραία. Φάτε στην μάπα στατιστικά του κράτους και τραβήξτε τα βυζιά σας ελεύθερα. Hoaxes, hoaxes είσαι εδώ; Πάνε να μαζέψεις την 7 ΥΠΕ Κρήτης γιατί κάναν κάτι παράνομο κι αντιεπιστημονικό. Είπαν την αλήθεια.

ΥΓ του blog: ....η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού, έρχεται να ανατρέψει προγενέστερες αναφορές της για τη σημασία του εμβολιασμού και πλέον με απανωτές συνεντεύξεις επαναλαμβάνει ότι "δεν πρέπει να διαχωρίζουμε τον πληθυσμό σε εμβολιασμένους και μη. Όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι και οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν, απλώς για λιγότερες ημέρες … Παλαιότερα δεν το ξέραμε". Το ίδιο έχουν πει Fauci και CDC από τον Ιούνιο όταν εσωτερικό έγγραφο του CDC δημοσιεύτηκε στην Washington Post. Και εδώ το λέει κι ο Γκέιτς (βλέπε εδώ) στο 6:50.  Επιπλέον οι Ευρωπαϊκές χώρες που δεν εφαρμόζουν επιλεκτική πολιτική και δεν κυνηγάνε τους ανεμβολίαστους σαν τους Εβραίους οι Ναζί,  έχουν τα καλύτερα στατιστικά της πανδημίας. Με 70% εμβολιασμένου ληθυσμού στην χώρα μας, με 2 δόσεις, λίγο κάτω από τον μέσο ευρωπαϊκό όρο, (76%) συν ένα 10-15%  που έχει νοσήσει δεν μπορούμε να λέμε  ότι φταίει το 15-20% για την διασπορά. Αυτό ούτε στην λογική δεν αντέχει. Αν μετρήσουμε τώρα ότι οι ανεμβολίαστοι προσέχουν πιο πολύ ενώ οι ‘εμβολιασμένοι ελεύθεροι’ κινούνται λες κι έχει τελειώσει η πανδημία. δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις τι σημβαίνει.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου