Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Το «Μητσοτάκη γ@#@αι» δεν είναι βρισιά...


...αλλά ευχή και δήλωση θαυμασμού. Είναι το φυσικό επακόλουθο του «καλέ τι γκόμενος είσαι» που το ίδιο το επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη καθιέρωσε. 

Δημήτρης Τσίρκας
 (FB)

Γιατί... τι άλλο φαντασιώνεται κάποιος/κάποια όταν θαυμάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως γκόμενο, αν όχι να κάνει σεξ μαζί του; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι τόσο ακαταμάχητος ως άντρας και ως προσωπικότητα που όλοι/ες θέλουν να πηδηχτούν μαζί του. Ταυτόχρονα όμως γνωρίζουν ότι κάτι τέτοιο δεν είναι παρά ένας ευσεβής πόθος. Και αυτό γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο Έλληνας Μωυσής, ο Τσόρτσιλ της Μεσογείου, το τσιτάχ των Βαλκανίων και ο πιο όμορφος άνθρωπος στον κόσμο. Άρα δεν είναι για τα δόντια τους. Αυτή λοιπόν την επιθυμία να τον κάνουν δικό τους και ταυτόχρονα τη συνειδητοποίηση του ανέφικτού της εκφράζει το επίμαχο σύνθημα. Είναι ο αναστεναγμός του ανικανοποίητου πόθου των υπηκόων προς τον ηγεμόνα τους, αλλά και η ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπό του για όλα όσα τους έχει προσφέρει. Αφού εκείνες/οι δεν μπορούν να τον έχουν, ας απολαύσει τουλάχιστον αυτός το μεγαλείο του έρωτα, ας «γ@@θει» μόνος του.

ΥΓ του blog: .....μη ξεχνάμε και τον χώρο που ξεκίνησαν τα σεξιστικά συνθήματα και τα γηπεδικά σλόγκαν σαν μοντερνιά στην πολιτική αντιπαράθεση ....το κ@υλ@κι ο Τσίπρας της Πελώνης, τα Α και Ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ μετά σεξουαλικών ουρών κατά περίπτωση και άλλων πολλών... το «Μητσοτάκη γ@#@αι» δεν είναι βρισιά, είναι κραυγή απόγνωσης ενός κόσμου που διαλύεται, καταστρέφεται και δεν έχει  βήμα κι ενημέρωση για να καταπιαστεί και δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο του γιατί όλα τα ‘σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά της εξάρτησης.... κι αν είναι βρισιά, για τους comme il faut ημετέρους και τους  υποκριτές της «κόσμιας» συμπεριφοράς, είναι η ύστατη κραυγή «ΒΟΗΘΕΙΑ» του ναυαγού που πνίγεται… σ' αυτή την στιγμή ή θα βρίσει ή θα προσευχηθεί….Αν αυτά είναι βρισιές κι απρέπειες των υπηκόων τότε ή απάντηση του πρωθυπουργού για τους 16000 νεκρούς το 2021 ότι πήγαμε όμως καλά στον τουρισμό τι είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου