Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

TΗΕ LANCET: Θρίλερ στη Νότιο Αφρική με 7 υγιείς νέους Γερμανούς που είχαν κάνει 3 δόσεις και βρέθηκαν με Omicron! Η 3η δόση γεννάει την Omicron;


Oι συμπτώσεις της 3ης δόσης, της Boosterάτης, με την μετάλλαξη Omicron είναι πλέον τόσες συχνές που οδηγούν στο ψυχρό συμπέρασμα ότι η 3η δόση γεννάει στον οργανισμό των εμβολιασθέντων την Omicron. Aπό το ξεκίνημα της Omicron η συγκεκριμένη μετάλλαξη είχε εντοπισθεί σε εμβολιασθέντες.
Οι πρώτοι ασθενείς στους οποίους είχε εντοπισθεί η μετάλλαξη Omicron ήταν εμβολιασμένοι και μάλιστα και με 3η δόση, τη boosterάτη.
Το επιστημονικό The Lancet λοιπόν το οποίο παραδέχθηκε ότι είχε ρόλο στη συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης της πανδημίας δημοσιεύοντας την διαβόητη μελέτη του Peter Daszak, έρχεται τώρα να δημοσιεύσει το θρίλερ δύο ομάδων νεαρών και υγιών Γερμανών οι οποίοι ταξίδεψαν στη Νότιο Αφρική αφού είχαν εμβολιαστεί πλήρως και με 3η δόση.
Οι υγιείς και εμβολιασμένοι Γερμανοί θα εντοπιστούν στη διάρκεια της παραμονής τους εδώ με τη μετάλλαξη Omicron.
To καλό περιοδικό αφού αναλύσει τα ευρήματά τους θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι 3 δόσεις είναι αναποτελεσμαστικές απέναντι στην Omicron και ότι θα πρέπει να παρασκευαστούν εμβόλια ειδικά για την Οmicron!!!
Ha,ha,ha,…Φυσικά το καλό ιατρικό περιοδικό δεν τολμά να συνδέσει τη μετάλλαξη Omicron με την 3η δόση στους εμβολιασμένους οι οποίοι στη συνέχεια την μεταδίδουν στους ανεμβολίαστους…

Πάμε να δούμε τι γράφει το έγκριτο…

Η πιο πρόσφατη παραλλαγή του SARS-CoV-2 που προκαλεί ανησυχία ονομάστηκε omicron.1
Το δυναμικό ανοσοδιαφυγής του είχε προβλεφθεί από γονιδιωματικά δεδομένα και έχει προκαταρκτικά επιβεβαιωθεί από παρατηρήσεις αυξημένης συχνότητας επαναμολύνσεων και λοιμώξεων.
Αυτό έχει προκαλέσει εκκλήσεις για εντατικοποίηση των προγραμμάτων εμβολιασμού, συμπεριλαμβανομένης της παροχής αναμνηστικών δόσεων εμβολίων.3
Μια ομάδα Γερμανών επισκεπτών που είχαν λάβει τρεις δόσεις εμβολίων SARS-CoV-2, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον δύο δόσεων εμβολίου mRNA, παρουσίασαν πρωτοφανείς λοιμώξεις από το Omicron μεταξύ τέλη Νοεμβρίου και αρχές Δεκεμβρίου 2021, ενώ βρίσκονταν στο Cape Town, της Νότιας Αφρικής.
Η ομάδα αποτελούνταν από πέντε λευκές γυναίκες και δύο λευκούς άνδρες με μέση ηλικία 27,7 ετών (εύρος 25–39) και μέσο δείκτη μάζας σώματος 22,2 kg/m2 (εύρος 17,9–29,4 ), χωρίς σχετικό ιατρικό ιστορικό.
Τέσσερα από τα άτομα συμμετείχαν σε κλινική εκλογική εκπαίδευση σε διαφορετικά νοσοκομεία στο Cape Town, South Africa, ενώ τα άλλα ήταν σε διακοπές.
Τα άτομα ήταν μέλη δύο μη συνδεδεμένων κοινωνικών ομάδων και συμμετείχαν σε τακτική κοινωνική ζωή στο Cape Town, South Africa, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα COVID-19.
Κατά την άφιξη τους στην Αφρική που τοποθετείται κατά το πρώτο εξάμηνο του Νοεμβρίου 2021, κάθε άτομο βρέθηκε αρνητικό για SARS-CoV-2 με PCR και παρείχε αρχεία πλήρους εμβολιασμού, συμπεριλαμβανομένων αναμνηστικών ή τρίτων, δόσεων που χορηγήθηκαν μέσω ενδομυϊκής ένεσης χρησιμοποιώντας ομόλογες (n=5) και ετερόλογες ( n=2) μαθήματα εμβολιασμού (παράρτημα σελ 3).4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου