Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

WSJ: Η άσκοπη εντολή του Biden για το εμβόλιο


Μετά από άλλη μια ήττα στο δικαστήριο, ήρθε η ώρα να τερματιστεί αυτός ο αντιδημοφιλής εξαναγκασμός.

Η κυβέρνηση Βiden δήλωσε την Παρασκευή ότι θα ασκήσει έφεση κατά της εντολής ομοσπονδιακού δικαστή κατά της εντολής εμβολιασμού για ομοσπονδιακούς υπαλλήλους. Αλλά γιατί να ασχοληθεί; Ο Λευκός Οίκος λέει ότι το 98% των ομοσπονδιακών εργαζομένων έχει συμμορφωθεί. Όλο και περισσότερο οι εντολές Biden μοιάζουν περισσότερο με την τιμωρία παρά την προστασία των ανθρώπων.
Ο Πρόεδρος Biden φαίνεται να έχει ισχυρότερους νομικούς λόγους για μια εντολή στους ομοσπονδιακούς εργαζομένους παρά στους ιδιωτικούς. Η κυβέρνηση υποστήριξε ότι οι νόμοι για τις δημόσιες υπηρεσίες δίνουν στον Πρόεδρο άδεια λευκή άδεια για το ομοσπονδιακό εργατικό δυναμικό, ειδικά όταν προστατεύει το κοινό.
Όμως, όπως εξήγησε ο δικαστής Jeffrey Brown στην απόφασή του, το Κογκρέσο παραχώρησε στον Πρόεδρο περιορισμένη εξουσία να ρυθμίζει τη «συμπεριφορά» των υπαλλήλων της εκτελεστικής εξουσίας.
Ο εμβολιασμός δεν είναι «συμπεριφορά στο χώρο εργασίας».
Ο δικαστής σημείωσε επίσης ότι η δημόσια ζημιά από την απόλυση μη εμβολιασμένων εργαζομένων που παρέχουν ζωτικές κρατικές υπηρεσίες υπερβαίνει το αμελητέο όφελος για τη δημόσια υγεία.
Αν και η συντριπτική πλειονότητα των ομοσπονδιακών εργαζομένων είναι εμβολιασμένοι, η εντολή θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικές κυβερνητικές λειτουργίες όπως ο έλεγχος των συνόρων και η ασφάλεια των αεροδρομίων.
Η συμμόρφωση ήταν χαμηλότερη στα μέσα Δεκεμβρίου στην Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (95,6%).
Εκατοντάδες γραφειοκράτες που είναι επιφορτισμένοι με την επιβολή της πράσινης ατζέντας της κυβέρνησης θα μπορούσαν να απολυθούν.
Ενώ προστατεύουν από σοβαρές ασθένειες, τα εμβόλια δεν αποτρέπουν τη μόλυνση και τη μετάδοση. Γιατί η κυβέρνηση δεν υποχωρεί ακόμη και μετά από νομική ήττα;
Ίσως επειδή οι εντολές εμβολίων και ο εξαναγκασμός είναι δημοφιλείς στους προοδευτικούς ψηφοφόρους.
Μια δημοσκόπηση του Rasmussen την περασμένη εβδομάδα ανέφερε ότι το 59% των Δημοκρατικών ψηφοφόρων θα υποστήριζε μια κυβερνητική πολιτική που περιορίζει τους μη εμβολιασμένους στα σπίτια τους, εκτός από περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
Σχεδόν οι μισοί (48%) των Δημοκρατικών ψηφοφόρων θεώρησαν επίσης ότι οι κυβερνήσεις θα πρέπει να είναι σε θέση να επιβάλλουν πρόστιμα ή να φυλακίζουν άτομα που αμφισβητούν δημόσια την αποτελεσματικότητα των εμβολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Τα καλά νέα είναι ότι οι εντολές δεν είναι δημοφιλείς στους περισσότερους Αμερικανούς και η κατάργησή τους μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στην αποδοχή του κ. Biden.
To θέμα είναι ότι ο κ. Biden εκτελεί εντολές και οσονούπω οι εντολείς του θα βρεθούν αντιμέτωποι με μία σειρά από ενδιαφέρουσες εκπλήξεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου