Mpelalis Reviews

Mpelalis Reviews

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Σε δύο άρθρα ο σημερινός μας κόσμος


Με απίστευτη κυνικότητα ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ και της Μεγάλης Επανεκκίνησης, Κλάους Σβαμπ, μιλούσε το 2017 για τη «νέα γενιά ηγετών». 

Όπως έλεγε το 2017, μιλώντας στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, πως όχι απλά πρωθυπουργοί είναι εκλεκτοί τους, αλλά πως πλέον έχουν διεισδύσει σε κυβερνήσεις της Δύσης δικά τους παιδιά!
Όπως τονίζει χαρακτηριστικά «ήξερα ότι τουλάχιστον το μισό υπουργικό συμβούλιο του Καναδά είναι δικοί μας, νέοι παγκόσμιοι ηγέτες του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ». 
Ο Κ.Σβαμπ αναφέρεται στη νέα γενιά ηγετών και ξεχωρίζει τον νυν Γάλλο πρόεδρο, Εμάνουελ Μακρόν και τον νυν πρωθυπουργό του Καναδά, Τζάστιν Τριντώ, λέγοντας πώς και οι δύο είναι οπαδοί της Μεγάλης Επανεκκίνησης. 
Πρόκειται για δύο ηγέτες που έχουν ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού και των διαχωρισμών μεταξύ των πολιτών. 
Φυσικά, αν και δεν αναφέρεται στο νέο βίντεο, στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος άλλωστε μας έχει αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι φανατικός αναγνώστης του συγγράμματος του Κλάους Σβαμπ, «COVID-19: The Great Reset». 



Κάντε την Ελευθερία υποχρεωτική!

της Ιωάννας Υψηλάντη

"Κάντε την Ελευθερία υποχρεωτική!"
Καναδάς. 56.000 νταλίκες και φορτηγά ενώθηκαν, απ΄όλον τον Καναδά με τελικό προορισμό την...  Οττάβα.
Μαζί τους ενώθηκαν και 1200 νταλίκες απ΄τις ΗΠΑ και θα συναντηθούν στο Κάλγκαρι.
Απ΄όπου περνούν, οι πολίτες στήνονται, στις πεζογέφυρες, στις άκρες των δρόμων και τους υποδέχονται με ζητωκραυγές, συνθήματα και πυροτεχνήματα. Οι δωρεές, για τα καύσιμα των "βασιλιάδων των δρόμων", έχουν ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια δολάρια.
Οι Καναδοί βρίσκουν το γέλιο και την ελπίδα τους, ενωμένοι, χτίζοντας το δικό τους μέλλον, μετά από δεκαετίες υπνωτικής προπαγάνδας, ψέματος και φασιστικών μέτρων.
Ξυπνάτε Ελληνες!


ΥΓ του blog: ...γιατί Ξυπνάτε Έλληνες;.... Ξυπνάτε άνθρωποι κι αντισταθείτε στον ολετήρα που έρχεται αν δεν ήρθε.... στον κόσμο που φτιάχνουνε για μας χωρίς εμάς... στον κόσμο που θα είμαστε δούλοι των αφεντικών του χρήματος και της εξουσίας….διαβάζαμε το «Nineteen Eighty-Four»  του Eric Arthur Blair ή George Orwell και νομίζαμε ότι είναι επιστημονική φαντασία, βλέπαμε πρόσφατα την τηλεοπτική σειρά «The Handmaid's Tale» του Bruce Miller με τις και τον Elisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Joseph Fiennes και νομίζαμε ότι είναι υπερβολικό μυθοπλαστικό παραμύθι κι όμως αυτός ο κόσμος είναι εδώ, είναι ο κόσμος της νεοφεουδαρχικής παλινδρόμησης που θα ανήκουμε στον αγά μας και στον πασά μας....η αστική δημοκρατία δεν τους εξυπηρετεί πια, δεν την αλλάζουν απλά την καταργούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου